xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yanaklarımdaki gıcık boşlukları doldurmak için koca karı olayına an itibariyle giriyorum. anneannem umarım tezinde haklı çıkar çıkmazsa görüşürüm. sarımsak + tuz = boş yerlere sür taktiği. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sen hiç kıllı sarımsak gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 görücem artık. :) gösterimmi fdpğskfosl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hem anneannen sakaldan ne anlar? babana sorsan jilet vur derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 babama sordum küçükken çok yanaımı sürtmüşümdür yanına çıkmadıysa napim dedi. sorunlusun dedi. sustu. anneannem dayımın sakallarını öyle çıkarmış dosıjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 baba baba değil ki anacığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 benim de sağ yanığım boş saklallar uzuyınca baya bi komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kıl tüy olayı anne tarafından geçiyor valla dayılarına bak ona göre hesapla ehe çıkması için de jiletden başka bir yöntem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bol bol sür böyle iyice bastır sonra ordaki deri kalksın bidaha hiç sakal çıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yaptım artık. bekleyip görcez.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 badem yağı da işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 şş çıkarsa haber ver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 PrudenT said: badem yağı da işe yarar badem + susam yagı karıştırılıp akşamları sürülünce fışkırtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 benim de bozuk sakallar lan. sağ taraftakiler daha bi seyrek fakat kalın. sol yanaktakiler de daha sıkı fakat ince :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 QueenofSpades said: PrudenT said: badem yağı da işe yarar badem + susam yagı karıştırılıp akşamları sürülünce fışkırtıyor sakal mı çıkarıyosun boş vakitlerinde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 sakalsızlık çok güzel bişi yada az çıkıcak böyle en uzamış hali kirli sakal olucak zaten her allahın günü kesiyorum peeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Sonucunu heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 abi ne garipmiş sağ sol farklı ahahah. benim iki tarafta da aynı çıkıyor fakat topsakal yapamıyorum boşluk var. bıyık + sakal oluyor topsakal olmuyor arasındaki boşluktan ötürü. ondan ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 benim de o topsakal boşluğunun bi tarafı dolu.ya da bi tarafı boş.acayip bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ben daha gencim. iki seneye yardırırım bütün suratımda çıkıyor zaten. şakaklarımda bile tüy çıkıyor anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bir insan neden topsakal bırakır ki yani zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 PrudenT said: ben daha gencim. iki seneye yardırırım bütün suratımda çıkıyor zaten. şakaklarımda bile tüy çıkıyor anasını satim. niye güzel bişeymiş gibi söylüyosun epilasyon yaptırmak zorunda kalıcaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 PrudenT said: QueenofSpades said: PrudenT said: badem yağı da işe yarar badem + susam yagı karıştırılıp akşamları sürülünce fışkırtıyor sakal mı çıkarıyosun boş vakitlerinde ^^ :D koca karı ilaçları konusunda üstüme yoktur. :D saç çıkartmak için uygulanıyor aynı formül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 6 saat beklemesi gerekiyomuş. anneannemde vakit gibi kadın maşallah. :Dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar