Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 öyle bişey yok diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 öyle bişi yok kasma boşuna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 vardı eskiden diye hatırlıyorum ben. artık olmuyo heralde :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 eskiden vardı evet, denemişsindir heralde /join Trade, /join 2. falan böyle bişilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 EVIL_DeaD said: brd instance değil raid gibiydi ya 5man için :D Brd' de hala hangi boss nerede bilemem o kadar kasıntı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 BRD konsepti bugünkü "HADI LOLOL 15 DAKKADA BİTİRİZ BE HACI NE VAR KI AZJOL-NERUBDA O STAMINA TRINKETI Bİ DÜŞSÜN EKRANI ÖPEJEM" tarzından çok daha başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 abv brd demeden geçemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Rikkie said: BRD konsepti bugünkü "HADI LOLOL 15 DAKKADA BİTİRİZ BE HACI NE VAR KI AZJOL-NERUBDA O STAMINA TRINKETI Bİ DÜŞSÜN EKRANI ÖPEJEM" tarzından çok daha başarılıydı. Kesinlikle. Zamanında 500 kez gitmiş ama grupların dağılması sonucu son bossu hiç görememiş birisi olarak alt charımla (heirloomların da katkısıyla) ilk defa bu muhteşem yerin tamamını bitirmiş oldum. Tek kelimeyle raid gibi bir zindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 vanilla zamanı tank oynasaydınız görürdüm ben sizin BRD SÜPEERRRRlerinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 healerda farklı değildi valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Kaede said: vanilla zamanı tank oynasaydınız görürdüm ben sizin BRD SÜPEERRRRlerinizi ahahahah hissiyatımı paylaşmış tanklar ağlardı brd zamanı ki simdi bile öle alt karakter ile ciddi tanklamayı denesenize millet rörörö diye random saldırırken ayağınıza ağ atan dwarflar uzaktan cast eden moblar, fear çakıp 10 kisilik gruba sokan bosslar vs.. yok abi güzel yer değildi brd ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Rogue olmadan girilmiyordu zaten bir ara, kimse anahtar questini bulamadığından :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Kaede said: vanilla zamanı tank oynasaydınız görürdüm ben sizin BRD SÜPEERRRRlerinizi +1 demeden geçemeyeceğim. hele de vael fightı. threat meter yok bi halt yok. "main tank a yakın mıyım az altında mıyım o patlamadan agro almayım ama o patladıgındada kesin bana dönsün" ü kafadan random hesapla çıkarmaca bayagı bir geriyordu insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Gangren said: Rogue olmadan girilmiyordu zaten bir ara, kimse anahtar questini bulamadığından :p ubrs kapısı 20g scholo kapısı 10g brd kapısı 10g den açıyodum ben ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 brd guzel diyen insanin zevkine osuriyim bildigin kufurdu be brd ben brdnin tamamini sadece 80ken bi arkadasi boostladimda orda gordum biz normalde bari yapardik rtada bi eemental boss wardi onu felan keserdik biterdi 4 saat insatnce mi olur ya bi brc bude lbrs lbrs hayatimda ki 4 5 char levelladim 1 kere yaptim cok buyuk hataydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 oynamayali yillar oldu ama BRD cidden boktan bir yerdi. belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben BRD den çok keyif aldım tam levelındayken vanilla zamanı bi kere full temizledim hep o lycium da wipe yioduk, o gauntlet runda , fakat çok apayrı bi dünya idi hoşuma gidiodu baya. HAtta o inne girip gerçekte de yemek molası vermiştik, galiba toplam da 5-6 saat falan sürmüştü galiba aralarıyla wipelarıyla hehe, 5 arkadaş uğraşioduk öle olunca da QQ yapıp partyden çıkan adam olmuodu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Hatta şöyle bir olay var, girmeden bütün questleri alıyordun, instance'ın ortasında birçoğu bitiyordu, çıkıyordun, yenilerini alıp geliyordun, kalan kısmında 2. tur questler bitiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bu insanlar nankör aga, BRD ve LBRS abi kardeş gibi bildiğin en iğrenç 2 instanceydi millet küfür ediyordu raid gibi diye... adamlar instance kolaylaştırıp trashları azalttılar şimdide BRD özlemi başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 UBRS vardı bide direk raid o son bossa gelene kadar ne wipelar yerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 scholo>brd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hic sevemedim o brd JB flm kabus gibiydi strat living side favorimdi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 its vanilla all over again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 strat 10 man di ilk başta zaten. Ubrs end game di zaten neredeyse 15 kişi öeah. Brd ve scholoda öylemiydi hatırlayamıyorum artık. 5 kişi bitirince süper itemler veriyordu. 5 kişi strat bitirdik ama kan gelmişti hatırlıyorum da. Aynı şekilde Dire Maul tribute run efsanedir hiç bahsetmemişsiniz :D Valla ne diyeyim oyun ozaman çok feciydi şuandaki 10 manler ozamanki 5 manler yani :D Birde her daim yapardık scholo strat falan bıkmadan ben onu düşünüyorum ulam niye yapıyomuşuz diye. Sanırsam ozamanlar eğlence > badge olduğu içindi. Şimdi badge > all kıvamındayız ve tbc den beri bitirdiğim bir 5 mani bidaha yapmak eziyet ötesi gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ülen nax giricem diye rep farmlardık guild run ile paso baron run offf sabah başla akşama kadar onu geçtim hunterımla sırf fire res pot para harcamamak için gittik dwarflarla rep kastım sonra ordan da bildiğiniz invis potla taa brd de bara gittim vendora ama gitmem efsane cheetah pot koş pot bittimi shadowmeld potun cd yi bekle sonra yine iç yine koş aman tanrım ne azim varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar