Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.3.2 Patch Notes

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

Mortis said:

o deil de hala ben şu fightın böle olmasına ve b kadar mal bitmesine taktım

tamam kesilsin onun derdinde deilim de

ya nerzhul falan var bu işin içinde, git bi onla ilgili bi parça da koy encountera bişey ol, nerzhul sanki hiç yokmuş da lich king arthasda nönce varolmamış gibi yapmışlar.

3 dakikalık saurfang muhabbetine
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ÇOK SIKICI YAAAA HADI KESSEKDE LOOT DÜŞSEK diyordun bikaç hafta önce

ya 30 kere yapınca öle diosun ayrıca hiç bi zaman o kadar ÇOOOK SIKIC demiorum ! qes!
Sosyal ağlarda paylaş

Aile dramı yaşanıyor orada, siz götünüzü dönüp savaş ganimetlerini mi dağıtıyorsunuz?

Sonra herifin oğlunu öldürdükten sonra da hemen cheste çöküp onları paylaşıyorsunuzdur. Orada Saurfang oğlunun cansız bedenini taşıyor falan hiç umrunuzda değil.

İşte sizin hordeluğunuz bu kadar /sigh
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide millet bikbik ediyor "lich king olmicekmiydi allahin sumuklu veledi bikbikbik"

olucek tabi, her kahraman olur

fellowship of the ring in sonunda boromir hobbitleri kahramanca korurken olmek yerine ilk cikan orcdan headshot yiyip olseydi misal?

obi wan ep4 de salteri kaparken ayagi kayip dusup olseydi vaderla kapisirken kilicini kapayip olmek yerine?

anti-climactic dedigimiz bu

karakteri oldurursun eyvallah, her canli birgun olumu tadicaktir

ama atiyorum koskoca batman muz kbuguna basip kafayi duvara capritig icin beyin tramvasindan olurse hepimiz kufur ederiz veya gandalf balroga you shall not pass cektiginde legolas balroga headshot cakip kesse bu ne lan deriz

ole iste

http://img403.imageshack.us/img403/5536/belair.jpg

aynen bole heueh
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Evet Lich King inanılmaz önemli bir karakter ama önemli olan Lich King, Arthas değil. Ner'zhul ve Frostmourne üstüne kurulmuş bir karakterden bahsediyoruz burda.

Frostmourne'un 5 yıl boyunca kullandığı bir bedenden bahsediyoruz o kadar.

Dünya turu için çıktığın 1 yıllık gezide son yarım gününde tanıştığın, çok sevip 50 tane fotoğrafını çektiğin bir kız, gezinin %66sı olmuyor malezef.

düzgün oku, büyük kısmı dediğim lore için oyun, karakter değil. arthas loreun yarısı demedim, yarısını oluşturan oyunun üstüne yapıldığı karakteri dedim

warcraft ile ilgilenip loreunun büyük kısmının w3 te yazılıp geldiğini göremiyorsan ya başarısızı trollsündür yada 13 yaşındaki 360cı HALO INVENTED FPS amerikan gençliğindensindir
Sosyal ağlarda paylaş

2002 yılından beri gelişmekte olan lore sonu bu işte. Şahsen illidan - Maiev ilişki vs olayları arthastan daha başırılıydı tbc de. bt > icc zaten herzaman benim gözümde :D

Arthas şekerçocuk olaylarına katılmıyorum wc3 te tamamen bir adamın hikayesi anlatılıyor. Yemişim lk yi. Lk olana kadar ki kısmı anlatılıyor zaten.

Lore çok geniş olması ayrı bir mesele bize anlatılan olayı ayrı bir mesele. Arthas yerine hogger bukadar işlenseydi sonuçta aynı tepkiyi alırdı böyle bir sonla. Büyütmeye gerek yok illidanda da dranei bloodelf gelişlerinde de aynı sorunlar çok yaşandı. Lore bizimle birlikte yazılıyor ve blizzard ın pek hero korumacılığı da yok aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

öle fakat instance dizaynlarına bile bakiosun çok basitleşmeye başladı

bi karazhana bak abi, ortamına bak mesela en basitinden, hayvan gibi büyük bi yer, çok detaylı, böle dümdüz bi yerden çıkmıosun çok karışık vs. Harika tasarlanmış

sonra atiorum icecrowna bak, giriosun düdmüz bi koridor öle devam ediosun, sonra yukıar çık, ana bölgeye gel 3 tane wing var, düz sağ ve sol, böle hani ne biliim çok yapay gelio.

o tırmanma olayı çok ii veirlmişti karazhanda, neden karazhanı karşılaştırıom o da kule icecrown da kulemsi, yukarı doğruı akiosun. burda sırf o gemi olmasa hak getircek eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...