Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Sparkcaster said: Mortis said: o deil de hala ben şu fightın böle olmasına ve b kadar mal bitmesine taktım tamam kesilsin onun derdinde deilim de ya nerzhul falan var bu işin içinde, git bi onla ilgili bi parça da koy encountera bişey ol, nerzhul sanki hiç yokmuş da lich king arthasda nönce varolmamış gibi yapmışlar. 3 dakikalık saurfang muhabbetine OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ÇOK SIKICI YAAAA HADI KESSEKDE LOOT DÜŞSEK diyordun bikaç hafta önce ya 30 kere yapınca öle diosun ayrıca hiç bi zaman o kadar ÇOOOK SIKIC demiorum ! qes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi biz saurfang i cozduk artık.. direk gemiden ilk inen fight i acıyo o sırada itemları veriyoruz tekrar bufflanıp manaları toplayıp yerlesiyoruz saurfang anca gelio zaten.. fucking rp den boyle zaman kazanıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Aile dramı yaşanıyor orada, siz götünüzü dönüp savaş ganimetlerini mi dağıtıyorsunuz? Sonra herifin oğlunu öldürdükten sonra da hemen cheste çöküp onları paylaşıyorsunuzdur. Orada Saurfang oğlunun cansız bedenini taşıyor falan hiç umrunuzda değil. İşte sizin hordeluğunuz bu kadar /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 allyda yok o kadar muhabbet neyseki çaycı hüseyin geliyo çatallı sesiyle 3-5 bişey çığırıyo şarzlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ally nasıl geliyor ki oraya kadar? Her runda gunship battleda ağzınızı kırıyoruz, çıkamıyor olmanız lazım oraya sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 perelerevlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ya bide millet bikbik ediyor "lich king olmicekmiydi allahin sumuklu veledi bikbikbik" olucek tabi, her kahraman olur fellowship of the ring in sonunda boromir hobbitleri kahramanca korurken olmek yerine ilk cikan orcdan headshot yiyip olseydi misal? obi wan ep4 de salteri kaparken ayagi kayip dusup olseydi vaderla kapisirken kilicini kapayip olmek yerine? anti-climactic dedigimiz bu karakteri oldurursun eyvallah, her canli birgun olumu tadicaktir ama atiyorum koskoca batman muz kbuguna basip kafayi duvara capritig icin beyin tramvasindan olurse hepimiz kufur ederiz veya gandalf balroga you shall not pass cektiginde legolas balroga headshot cakip kesse bu ne lan deriz ole iste http://img403.imageshack.us/img403/5536/belair.jpg aynen bole heueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 FreEmoon said: Evet Lich King inanılmaz önemli bir karakter ama önemli olan Lich King, Arthas değil. Ner'zhul ve Frostmourne üstüne kurulmuş bir karakterden bahsediyoruz burda. Frostmourne'un 5 yıl boyunca kullandığı bir bedenden bahsediyoruz o kadar. Dünya turu için çıktığın 1 yıllık gezide son yarım gününde tanıştığın, çok sevip 50 tane fotoğrafını çektiğin bir kız, gezinin %66sı olmuyor malezef. düzgün oku, büyük kısmı dediğim lore için oyun, karakter değil. arthas loreun yarısı demedim, yarısını oluşturan oyunun üstüne yapıldığı karakteri dedim warcraft ile ilgilenip loreunun büyük kısmının w3 te yazılıp geldiğini göremiyorsan ya başarısızı trollsündür yada 13 yaşındaki 360cı HALO INVENTED FPS amerikan gençliğindensindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 2002 yılından beri gelişmekte olan lore sonu bu işte. Şahsen illidan - Maiev ilişki vs olayları arthastan daha başırılıydı tbc de. bt > icc zaten herzaman benim gözümde :D Arthas şekerçocuk olaylarına katılmıyorum wc3 te tamamen bir adamın hikayesi anlatılıyor. Yemişim lk yi. Lk olana kadar ki kısmı anlatılıyor zaten. Lore çok geniş olması ayrı bir mesele bize anlatılan olayı ayrı bir mesele. Arthas yerine hogger bukadar işlenseydi sonuçta aynı tepkiyi alırdı böyle bir sonla. Büyütmeye gerek yok illidanda da dranei bloodelf gelişlerinde de aynı sorunlar çok yaşandı. Lore bizimle birlikte yazılıyor ve blizzard ın pek hero korumacılığı da yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 gecen BT yaptik yanniz BT yaninda ICC prefabrik ev gibi kaliyor HEEUEHEUEHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Artık eminim Blizzard'ın insanları tatmin etme şansı yok. BT zamanı da insanlar AQ yada BWL negzeldi diyip duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 öle fakat instance dizaynlarına bile bakiosun çok basitleşmeye başladı bi karazhana bak abi, ortamına bak mesela en basitinden, hayvan gibi büyük bi yer, çok detaylı, böle dümdüz bi yerden çıkmıosun çok karışık vs. Harika tasarlanmış sonra atiorum icecrowna bak, giriosun düdmüz bi koridor öle devam ediosun, sonra yukıar çık, ana bölgeye gel 3 tane wing var, düz sağ ve sol, böle hani ne biliim çok yapay gelio. o tırmanma olayı çok ii veirlmişti karazhanda, neden karazhanı karşılaştırıom o da kule icecrown da kulemsi, yukarı doğruı akiosun. burda sırf o gemi olmasa hak getircek eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 insanlar çok trash var diye qq yapıyor işte, ondan casualları memnun edelim diye kasıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 trash olsun olmasın abi sonuçta, trashi yay öle aralara, designından bahsediorum mekanın, gittiğin yoldan bahsediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 abi işte mekanı büyük yapınca içini doldurman lazım, aq da sadece huhuran emperor arası nerdeyse icc nin yarısı büyüklüğünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Huhuran ile Emp arasında 4 "boss" var ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Aket-Atum said: Artık eminim Blizzard'ın insanları tatmin etme şansı yok. BT zamanı da insanlar AQ yada BWL negzeldi diyip duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 BRD DAHA GÜZELDİ ABI ICCDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 BRD mi allyken onxyia chain quest yapmak öldümdü ordan beri kılımdır ve çok gerizekalı yerdir mc daha küçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yeni patchle bilrikte dunno'da geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Warrior kasıyorum bu aralar da, bir kere öğrendikten sonra (zamanında çıldırıyordum tabi) BRD çok zevkli ve deli xp veriyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 brd müthiş ya, hele bael'gar'a giderkenki o dark iron dwarf grupları filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 brd instance değil raid gibiydi ya 5man için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 oraya 5 kişi toplayıp girerdik akşam, bitirene kadar gece yarısı olurdu. yemek molası falan verirdik ehuehu. ne günlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 o değil de başka zonelardayken trade kanalına nası giriyoduk ? (nası da çaktırmadan soktum araya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar