Gangren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Arthas, Lich King olduğu için bu kadar önem kazandı. Ve Lich King, Warcraft'ın en önemli karakterlerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 oda ayrı hikaye ya lich kind demek nerzhul demek . Arthas nasıl onu ele geçiriyor , arthası yendikten sonra bi miğfer kafasına takarak bolvar nasıl lich king oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 FOR I AM GULDAN . I AM DEATH INCARNATE. I CAN NOT BE DENIED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ARKADASLAR BU KADAR SUREDIR TARTISIYORUZ SARGERAS DEMEMISIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Lich King başlı başına bir güç ve Burning Legion tarafından yaratıldı, bunun üzerinden gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Evet Lich King inanılmaz önemli bir karakter ama önemli olan Lich King, Arthas değil. Ner'zhul ve Frostmourne üstüne kurulmuş bir karakterden bahsediyoruz burda. Frostmourne'un 5 yıl boyunca kullandığı bir bedenden bahsediyoruz o kadar. Dünya turu için çıktığın 1 yıllık gezide son yarım gününde tanıştığın, çok sevip 50 tane fotoğrafını çektiğin bir kız, gezinin %66sı olmuyor malezef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ama o kızla evlenirsen %99u olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hatta sole bisi war kaedanin dedigine ek wc1 ve wc2 deki orclarla hic bi alakasi yok wc3 ve wow orklarinin hatta wc1 ve wc2 senaryolari gayet basit orclar war evil demonlari cagiriyolar insanlari olduruyolar the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Neyi tartışıyorsunuz onu anlamadım? Kaede demiş ki: "WC3'ün yarısından fazlası Arthas üzerine kurulu ve WoW'da temel olarak WC3'ü ve yaşananları temel alıyor" Doğru söyledikleri sonuçta, Warcraft'ın hikayesi sürekli (kitap ve WoW aracılığı) ile güncelleniyor ve Lich King üzerinden gidiyor - gerek LK'nın yaptıkları, gerekse LK öldükten sonra yaşananlar. Hatta, Cataclysm bile bir nevi LK'dan etkileniyor. "Horde ve Alliance bütün dikkatlerini Northrend'e verdikleri sırada, Azeroth'ta başka birşeyler oluyordu" diye başlıyor tanıtımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ben şahsen bolvarın catada yardım için olaya katılacağını düşünüyorum nasıl olur bilmem ama böle bir beklentim armut gibi belli zate fire king oldu lol ha terside olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Adamın ismine expansion var ya dahasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi asil soruyu atliyoruz bolvar lavaman ya frozen throne erimiyo mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bolvar anca ekmek fırınında iş bulur o lavaman moduyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 O değil de ben mi yanlış anladım yoksa DK tanklar felaket QQ abandı da mı Prot Paladine nerf geldi? Ayrıca yeter abi artık kaç sayfadır aynı muhabbet. Ben de lore seven adamım da, kesiliyo işte adam napalım neyini tartışıyosunuz onu anlamadım. Ha fight güzel mi? Güzel ama daha güzel olabilirdi. Hatta çok daha güzel olabilirdi de olmamış. abv blizzard diyip geçiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 İnşallah oyunun sonunda Arthas'ı öldüren herkesi Sargeras çizer. Bu mu yani koca Lich King böyle mi gitti? Blizzard... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 o da ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 arthas ölmedi kalbimizde yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Jaina boşta kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 thrall doldurur onun boşluğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Thrall var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 o deil de hala ben şu fightın böle olmasına ve b kadar mal bitmesine taktım tamam kesilsin onun derdinde deilim de ya nerzhul falan var bu işin içinde, git bi onla ilgili bi parça da koy encountera bişey ol, nerzhul sanki hiç yokmuş da lich king arthasda nönce varolmamış gibi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Henüz LK'e gelemedik de combattan önce 10-15 dakikalık ara sahne gibi bir şey varmış sanırım. Orada epey karakter var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 nerzhulu ilerde content'e dahil edebileceklerini belirten blue post vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mortis said: o deil de hala ben şu fightın böle olmasına ve b kadar mal bitmesine taktım tamam kesilsin onun derdinde deilim de ya nerzhul falan var bu işin içinde, git bi onla ilgili bi parça da koy encountera bişey ol, nerzhul sanki hiç yokmuş da lich king arthasda nönce varolmamış gibi yapmışlar. 3 dakikalık saurfang muhabbetine OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ÇOK SIKICI YAAAA HADI KESSEKDE LOOT DÜŞSEK diyordun bikaç hafta önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ilk sefer güzel oluyor da aynı şeyi her hafta/run izlemek bayıyor. :p bkz: cot strat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar