Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.3.2 Patch Notes

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Evet Lich King inanılmaz önemli bir karakter ama önemli olan Lich King, Arthas değil. Ner'zhul ve Frostmourne üstüne kurulmuş bir karakterden bahsediyoruz burda.

Frostmourne'un 5 yıl boyunca kullandığı bir bedenden bahsediyoruz o kadar.

Dünya turu için çıktığın 1 yıllık gezide son yarım gününde tanıştığın, çok sevip 50 tane fotoğrafını çektiğin bir kız, gezinin %66sı olmuyor malezef.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyi tartışıyorsunuz onu anlamadım?

Kaede demiş ki: "WC3'ün yarısından fazlası Arthas üzerine kurulu ve WoW'da temel olarak WC3'ü ve yaşananları temel alıyor"

Doğru söyledikleri sonuçta, Warcraft'ın hikayesi sürekli (kitap ve WoW aracılığı) ile güncelleniyor ve Lich King üzerinden gidiyor - gerek LK'nın yaptıkları, gerekse LK öldükten sonra yaşananlar.

Hatta, Cataclysm bile bir nevi LK'dan etkileniyor.
"Horde ve Alliance bütün dikkatlerini Northrend'e verdikleri sırada, Azeroth'ta başka birşeyler oluyordu" diye başlıyor tanıtımı.
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de ben mi yanlış anladım yoksa DK tanklar felaket QQ abandı da mı Prot Paladine nerf geldi?

Ayrıca yeter abi artık kaç sayfadır aynı muhabbet. Ben de lore seven adamım da, kesiliyo işte adam napalım neyini tartışıyosunuz onu anlamadım. Ha fight güzel mi? Güzel ama daha güzel olabilirdi. Hatta çok daha güzel olabilirdi de olmamış. abv blizzard diyip geçiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

o deil de hala ben şu fightın böle olmasına ve b kadar mal bitmesine taktım

tamam kesilsin onun derdinde deilim de

ya nerzhul falan var bu işin içinde, git bi onla ilgili bi parça da koy encountera bişey ol, nerzhul sanki hiç yokmuş da lich king arthasda nönce varolmamış gibi yapmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

o deil de hala ben şu fightın böle olmasına ve b kadar mal bitmesine taktım

tamam kesilsin onun derdinde deilim de

ya nerzhul falan var bu işin içinde, git bi onla ilgili bi parça da koy encountera bişey ol, nerzhul sanki hiç yokmuş da lich king arthasda nönce varolmamış gibi yapmışlar.

3 dakikalık saurfang muhabbetine
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF ÇOK SIKICI YAAAA HADI KESSEKDE LOOT DÜŞSEK diyordun bikaç hafta önce
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...