Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Şu anda paticik olarak çoğumuz çılgınlar gibi Mw2 oynuyoruz, ama şimdi iki tane daha bomba gibi oyun geliyor hep birlikte oynayabileceğimiz, o yüzden ben şaşırmış durumdayım, kim ne yapacak merak ediyorum. Herkes ne oynayacak bir tıklasın da görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 çok iyi düşünmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 mw2 - bc2 tabii ki :D avp'ye oldum olası ısınamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 avp ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hepsine attım yanlışlıkla ama avp+bc2 olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bc2 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Hiçbiri seçeneği yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 mw2 ve bc2 dedim ama avp de olabülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Gangren said: Hiçbiri seçeneği yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 tabiki "Modern Warfare 2 + Alien vs. Predator 3" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 HL 3 te ekle oraya istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 mw2 baydı artık, avp de squad ve acc geliştirmeli bir durum var mı bilmiyorum o yüzden sadece bc2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 escape said: HL 3 te ekle oraya istersen. Öyle bir oyun yok? Yani değil yapım aşamasında, yaparız diye duyurulmadı bile. Episode 3 bile yok ortalarda, NELER OLUYOR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bc2 bi çıksın of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 mw2 ilk 70 seferimde baydı beni. oyunda bi gün durdum ve düşündüm biz niye hep koşuyoruz ya?! bir aksiyon bir acele bir telaş.. gördüm ki oyun bizi buna diretiyor. misal bir cs de ister rush yapardın ister sessiz sakin takılırdın ister pusu yapardın seçim sana aitti.. mw 2 de ise bu yok geride sakin takılacam dediğin an frag falan yapamıyosun. bc2 yi acayip heyecanla bekliyorum. bc1 i beğenememiştim belki de basit bir konsol fpsi olarak gördüğüm için ama bc2 den daha ümitliyim. bir old school battlefield atmosferi bekliorum inş umduğuğumuz gibi çıkar. avp yi hiç görmedim bir iki video izleyim bari ama listede hl episode 3 ve bi de MAG eksik bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Dworgian said: mw2 ve bc2 dedim ama avp de olabülü +1 Para durumlarıma bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Avp bana nedense hiç çekici gelmiyor ya, ısınamadım bi türlü çıksında bakalım.. MW2, BF gibi duruyor şimdilik,,, Bu arada MW2'de her daim koşmak zorunda değilsin ki Hardcore oyna, ne biliyim S&D oyna bi de ondan sora koş bakalım koşturuolar mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Gangren said: Hiçbiri seçeneği yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ya evet ama demek istediğim o değildi. ben aksiyona bayılırım aslında genel oyun mantalitem hep rush tır ama oyun içinde bi durup soluklanmak da istiorum arada ve normal modda bu mümkün değil. bahsettiğin hardcore vs.de ise insanlar şartlanmış gibi hiç rush yapmıyolar ve sırf pusu ve sessiz.. yani bunun bi dengesi olmalı bahsettiğim şey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Quenas said: mw2 ilk 70 seferimde baydı beni. oyunda bi gün durdum ve düşündüm biz niye hep koşuyoruz ya?! bir aksiyon bir acele bir telaş.. gördüm ki oyun bizi buna diretiyor. misal bir cs de ister rush yapardın ister sessiz sakin takılırdın ister pusu yapardın seçim sana aitti.. mw 2 de ise bu yok geride sakin takılacam dediğin an frag falan yapamıyosun. bc2 yi acayip heyecanla bekliyorum. bc1 i beğenememiştim belki de basit bir konsol fpsi olarak gördüğüm için ama bc2 den daha ümitliyim. bir old school battlefield atmosferi bekliorum inş umduğuğumuz gibi çıkar. avp yi hiç görmedim bir iki video izleyim bari ama listede hl episode 3 ve bi de MAG eksik bana göre Ben şu sıralar çıkacak PC oyunlarına dağılım ne ölçüde olacak onu merak ettiğim için açtım, o yüzden yok onlar listede. MAG PC'ye çıksa çılgın olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 BC 2 çıktığında MW 2'yi silip süpürecek, AvP 3 te üstüne cila atar. sonuç: GG MW 2 (fanboiler hariç dfg) Oyum BC 2 + AvP 3'tür. ama bc 2 ağırlıklı olcak sanırsam. 70'e 30 diye oranlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Xenocide a ve razzRaziel e katılmamak elde değil. Ben de oyumu benzer şekilde kullandım. BC2 zamanın çoğunu alır, AvP 3 fail olmazsa yemek yemeye su içmeye kalan vakti de o alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hicbirini oynamicam ama mw2ye oy verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 anlamayan adamın unintended oyu bile fail oluyo haliyle ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bakmadan verdim, simdi geri alabilsem battlefielda verirdim, ey gidi vietnam. sen kundaktayken biz vietnam tepelerinde amerikali kesiyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar