roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bir ForumTR Klasiği Daha: http://www.frmtr.com/ask-doktorunuz/3139837-sizce-yakisiklimiyim.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 abi yazık bu çocuklara ya, yazık cidden.. çocuk yapmak ehliyete tabii tutulsun abi, elitist diyin ne derseniz diyin ama çocuk yetiştiremeyecek insanlar kısırlaştırılsın falan, yazık bu topluma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 abi başlığı gördüğümde içtiğim şeyi dışarı püskürteceydim az daha gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben 6. kere bunu izliyorum ölcem birazdan bu çocukta izleyip kendine gelsin asd http://www.youtube.com/watch?v=Q16KpquGsIc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 biri de giderin var yazmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 frmtr ye girmek hiç eğlenceli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 lan yazık çocuğa ama ya dışlıyolarmış baksana çok yazık cidden bak içim acıdı şimdihihahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 çocuğun saç modeli.. geleceğin apaçisi kesin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 bana çok süt çocuğu gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yazık.. başlığı açan çocuk 13müş daha, bişi diyemicem kendisine de cevap yazanların bi kısmına çok yazık aşk doktoru bölümlerini mahkeme kararıyla falan kapasalar da hayırlı bi iş yapmış olsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 çocuğu küçük buldular tabi 17-18de kızlar teklif ediyor muhabbeti yapmışlar ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ahahahahahah lan ofofof ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 çocuk bana sevimli geldi yaşı küçük olduğundan egomla ezemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 frmtrdekiler çok da bişey dememiş bence normal muhabbet etmişler çocukla. üstüne gitmemişler. o topik burda açılsaydı gör bak, çovuk sabaha çıkmaz intihar ederdi. paticenek intihara sürüklerdik. %99 eminim.. ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 abı o kadar cok reklam varki forumu bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kimse kamışa su yörüdü mü dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ah burda açılmazki o topic :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Raincloud said: ben 6. kere bunu izliyorum ölcem birazdan bu çocukta izleyip kendine gelsin asd http://www.youtube.com/watch?v=Q16KpquGsIc Abi neden böyle bir şey yaptın ki sen şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 gayipten_gelen_ses said: çocuk bana sevimli geldi yaşı küçük olduğundan egomla ezemiycem ben bu topiği görseydim orada gelir kişisele açardım abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Cuce said: abı o kadar cok reklam varki forumu bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 QueenofSpades said: çocuk yetiştiremeyecek insanlar kısırlaştırılsın falan, yazık bu topluma ya Bu başlık için demiyorum ama kısırlaştırma olayı aslında bir tür insan eliyle evrime destek olabilir, biraz Hitlervari olsa da gelecek kuşakların sağlıklı ve refah içinde olması için, dünyanın çöpe ve kaos içinde bir yere dönüşmemesi için kabul edilebilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kim karar verecek ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sizin düşüncelerinizi anlayamıyorum ben de. ergenlik dönemindeki bir çocuktan bu tarz bir soru çıkması garip değil. internet kullanıyorsa girip bu tarz bir başlık açması da garip değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 fede said: kim karar verecek ona sosyologlar, genetik bilimcileri, hukukçular, ahlak bilimciler, doktorlar, psikolog ve pedagoglardan oluşan bir teknokratlar grubu ebeveyn olmak için belirli kriterler belirleyebilir, sonrasında devlet de bu kriterlere göre test yapar çiftleri vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar