Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Snake said: filme hem para verip hem rezalet diyenlere iyi gülüyorum burdan. nasıl bi zihniyet bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 film COK KOTU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 mahsun un bi "mihriban" ı iyidir. nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 mihriban da onun degil, bildigim kadarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 tabii ki değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Snake said: filme hem para verip hem rezalet diyenlere iyi gülüyorum burdan. Snake said: filme hem para verip hem rezalet diyenlere iyi gülüyorum burdan. Snake said: filme hem para verip hem rezalet diyenlere iyi gülüyorum burdan. Snake said: filme hem para verip hem rezalet diyenlere iyi gülüyorum burdan. Snake said: filme hem para verip hem rezalet diyenlere iyi gülüyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 toggie said: mihriban da onun degil, bildigim kadarı ile. mahsun un bi 'mihribanı soylemesi' guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Snake said: filme hem para verip hem rezalet diyenlere iyi gülüyorum burdan. sinemanın bug'ı bu, paran yanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Gidelim mi bu filme şimdi evde canımız sıkılıyorsa ve yapıcak bir şey bulamıyorsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 2-3 sayfa okursan bence cevabı bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Snake said: filme hem para verip hem rezalet diyenlere iyi gülüyorum burdan. asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Snake said: filme hem para verip hem rezalet diyenlere iyi gülüyorum burdan.(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 balon said: Gidelim mi bu filme şimdi evde canımız sıkılıyorsa ve yapıcak bir şey bulamıyorsak? 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 en yakın arkadaşım gittim ve beğendim dedi,arkadaşlığımızı bikez daha gözden geçirelim bence dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 filme kötü deyip yerin dibine sokanlara da ben burdan gülüyorum. tamam harika bir film değil. ama recep ivediği beğenip de buna kötü diyebilenleri görmek paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 recep ivedik bile daha iyi bundan be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bir filme 5-6 film tıkıştırılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 heralde sonraki filminin konusudaaa; "Japonya'da Sel ve Deprem felaketi sırasında, aşırı dinci uzaylıların japon merkez bankası rezervlerini çalarken kaza sonucu tarih öncesi bi varlığı uyandırırlar.Ve bu olayı çözmek üzere Milli istihbarat teşkilatı tarafından görevlendirilen Paleontolog Hande yener ve emekli SAT komandosu Mahsunun arasındaki sıcacık bir aşk hikayesi başlar..." Sorası zaten allah kerim. Mahsun burdan alır yürür zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Recep İvedik'i izlemeye giderken en azından saçma şeylere güleceğini bilip gidiyor insanlar. Burada ise,pek çok yapmacık konuşma,gereksiz uzatılmış dialoglar ve kendi tekrarlayan cümleler. Ayrıca İnglizce konuşmalar sanki hazırlık sınıfında okuyan bir öğrenci tarafından yazılmış,dümdüz boş ve tane tane konuşuyorlar.Die hard serisinde oynayan abimizin tek rolü o çok iyi adamdırdan öteye gidemiyor (birkaç yer hariç)Filmin daha 2.inci sahnesinde ne olacağı belli oluyor. Bu film için harcanan emeğe ve reklamlara yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 mahsun failledi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 filmle ilgili olumlu yönde yapabileceğim 2 eleştri var. olumsuzları sayarsam baya bi vakit harcamam gerekecek; 1-) Haluk Bilginer'e bir kere daha taptım. Adam allah. 2-) ne kadar bok gibi de olsa, herşeye rağmen amerikaya gitmiş, patlamalı matlamalı yüksek bütçeli bir film çekmiş. bu cesaret ister. en azından maliyet açısından çıtayı yükseğe çekmemizin zamanının geldiğinin bir işareti falan olur belki. edit: bak şimdi aklıma geldi, hatta bunun şimdi farkına vardım, en absürd filmde bile artık görmeye alıştığımız "başrol oyuncusunun bi dişiye aşık olması" durumu yok lan filmde en azından. o açıdan da farklı bi oluşum. onu da takdir etmek lazım. ya da belki de mahsun aşk hikayesini eklemeyi unutmuştur bilemedim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 o parayı "mahsuncum al şu parayı git bizi aklama filmi çek, şirin göster" diye verdiler. ona, grafik şölene dökülen paraya rağmen kötü bir film yani. kız hikayesi yok çünkü bu işler görücü usulü yürüyor cemaatte!!! hiç anlamamışsın filimi!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar