Khelben Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 "adam" olmaya çok yaklaşanları var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Evet. Bu sayfa da postum olsun istedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Sparkcaster said: bu foruma bi cem şancı şart haha ben bi bahsedeyim ona paticikten de şenlensin burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bu topikte tartıştıklarımız bana şunu hatırlattı. Bizim ofiste dönmüş olan bir mail: Yemegi agzinizdan midenize tasimasi 7 saniye alir. Bir sac teli 3 kg(6.6 lb) kaldirabilir. Ortalama erkek organi bas parmagin 2 kati uzunlugundadir.. Insanin kalca kemikleri betondan daha gucludur (saglamdir). Kadinlarin kalbi erkeklerden daha hizli atar. Her bir ayaginizda 1 trilyon bakteri bulunmaktadir. Kadinlar erkeklere nazaran iki kat fazla goz kirparlar. Ortalama insanin derisi beyninden iki kat daha agirdir. Vucudunuz ayaktayken denge saglamak icin 300 kas kullanir. Tukurugunuzun cozmedigi birseyin tadini alamazsiniz. Bayanlar bunu okumayi bitirmistir. Erkekler ise hala basparmaklarini kontrol etmekle mesgullerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 zep gibi düşünen bi arkadaşım var rus bi sevgilisi de oldu mutlular çok. zevk renk tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bende şunu anladım, QueenofSpades tanışırsanız baş parmağızını saklayın utanılacak gibiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 agaygaygayg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Gkgokhan said: Evet. Bu sayfa da postum olsun istedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 dreagloth said: Bende şunu anladım, QueenofSpades tanışırsanız baş parmağızını saklayın utanılacak gibiyse. bana ne be sizin başparmağınızdan, ben sadece beyin nerede odaklanıo görün de, bize mok atmayın die koydum onu :) ayrıca ofisde dönmesi de ayrı bi komik, yanımda oturan abimiz maili okurken eline baktı bi ara, kopmamak için zor tuttum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 lol dre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Şimdi doğru söyleyin hanginiz kontrol etmedi baş parmaklarını =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bir sac teli 3 kg(6.6 lb) kaldirabilir. ben en çok buna şaşırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 dreagloth said: Şimdi doğru söyleyin hanginiz kontrol etmedi baş parmaklarını =) ben bi baktım valla ama ölçmedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 İyi de bayanların memesi de yumrukları kadardır diye birşey söylense bayanlar da ellerini yumruk yapar.Bayanlar niye başparmaklarını kontrol etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 sen anlamamışsın olayı. bir daha bak =) bayanlar kendi parmaklarını kontrol etsin dememiş adam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ulan 31 sayfa kaçırmışız iyimi :) türk kızlarını seviyorum.bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abv feministler basmış forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Akhlaur said: İyi de bayanların memesi de yumrukları kadardır diye birşey söylense bayanlar da ellerini yumruk yapar.Bayanlar niye başparmaklarını kontrol etsin. /word yani illa yumruk değil de, kadınların bu anlamda ilgisini çekebilecek "tırnağınız yamuksa götünüz sıkıdır" gibi bir argüman da kadınlara tırnaklarını kontrol ettirirdi. ha eet, ilk okuduğumda ben de başparmağımı kontrol ettim; ama gözucuyla yaptığım için fark edilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 barbu said: sen anlamamışsın olayı. bir daha bak =) bayanlar kendi parmaklarını kontrol etsin dememiş adam zaten Ben queenofspades in yazdığına söylemiştim.Beyin nerede odaklanıyor değil yani.Dirseğini yalamak diyince sadece erkekler mi deniyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ben kontrol ettim. en ince yerim bileğim çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ZaugnaKhaldun said: "tırnağınız yamuksa götünüz sıkıdır" olanilir aslinda hmmm. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 o zaman alın [video]http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/23999/varsin-olu-olsun-ama-kiz-olsun?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ohaha ne post kasmış millet lan. Helal Team>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 dreagloth said: Bende şunu anladım, QueenofSpades tanışırsanız baş parmağızını saklayın utanılacak gibiyse. aehaehausda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar