Flassh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ülkeden kaç bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ohannes 3,8k threads / 25k posts http://www.marijuana.com/drug-testing/ Araştır bakalım belki bulursun bişeyler, daha da önemlisi umarım en yakın zamanda kurtulursun şu zıkkımdan... http://www.youtube.com/watch?v=E4_tOiLB_Ko&feature=related bu arada, bu da garipmiş :s http://www.ntvmsnbc.com/id/24953029/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 fakedegil said: varlok said: testin amacı ne ya asıl onu merak ettim? Testin amacı kullanıp kullanmadığımı öğrenmek. hayır onu anladık zaten de, iş, üniversite filan için mi onu anlamadım. yolda cevirip test yapcaz demediler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 zipzip said: peruk tak ehuehue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Varsa kardeşin onun saçından al test günü olsun bitsin. Ha öteki türlü ne yaparsan yap adli tıb uyuşturucunun bünyede kalıntı bırakmaması için en az 5 sene geçmesi gerekir diyor. Ciddiyim bu konuda o 6 ay olayı falan yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 zipzip said: peruk tak dsafadsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 acıkla gitsin ı'm the best alayına rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 saçını kestirsende farketmez. net çıkar. ne yaparsan yap çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 denetim serbestlik cezası aldıysan boşuna gitme gerek yok bir şey olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Kaçarın yok kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 fakedegil said: Ciddi bir sorunum var Farz edelim ki şu bir hafta içinde ot içtim. içmişsin işte niye farz ediyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Resmi kurumların neredeyse hepsi idrar istiyor, denetim serbestliğind gittiğin kontrollerde de idrar alıyorlar. Bu da çoğunlukla saç testinin de direkt kanıt olarak sayılamıyor olmasından kaynaklanıyor. Eğer sadece test yapılacağını biliyorsan, ve saç diye düşünüyorsan, yanlış düşünüyorsun, idrar testi yapılır. Ama gerçekten saç testini yapacaklarını düşünüyorsan, bu testi ya özel bir kuruluşun ya da ailenin falan istediğini varsayacağım, başka bir ihtimal yok çünkü, konsolosluklar bile sabıkaya dayalı böyle bir durum gördüklerinde idrar istiyorlar. Idrar testi hem daha ucuz, hem de saç testi kadar uzun sürmüyor sonucunun çıkması. THC'nin sistemindeki half-time'ı 30 gün, dolayısıyla idrar testinde bu süre zarfında çıkıyor ama maalesef saçta böyle değil bu durum tam olarak. Dendrokronoloji mantığı gibi, saçında kalıcı izler bırakıyor THC, yani saçların uzunsa, 3 sene önce içtiğin bile çıkar kısacası. Bu testi yanılmak mümkün değil sanırım, saçını kesmediğin sürece, ama sana test yapılacağı bilgisi geldikten sonra saçını kazıtırsan zaten biraz garip gözüküyor, yüzücüyüm falan diye sıkabilirsin belki, her yerini falan alıp çok inandıysan bu testten yırtacam diye. Saçlarını kazıtman söz konusu değilse, zaten hiç şansın yok gibi bir şey, bir takım şampuanlar var falan ama bir işe yaramıyor onlar bildiğim kadarıyla. Senin rızan olmadan kimsenin sana böyle bir test yapamayacağını hatırlatıp, test için 1-2 santimlik saça ihtiyaçları olduğunu ve bayağı bir saça ihtiyaçları olduğunu da bilginize arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lesstroud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 fakedegil said: Birde c vitamini dedi arkadaş az önce. Eczaneden c vitamini alıcam, vitaninlere filan asılıcam. 1 kutu da içsen 10 kutu da içsen fazlası atılır hemen vücuttan, ancak çişini boyarsın. Bahsettiğin şeye etkisi var mı doğal olarak bilmiyorum da mantıken pek olası gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 amsterdamda flash bilmemne hapları vardı içiyosun vücut tertemiz oluyo. getirt onlardan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 3 sayfa boyunca nasıl denmemiş ya mont bul :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 delikanlı gibi içtim de hapse falanda atamazlar ailede 2 hafta içinde unutur 1 ay sonra hayatın normale döner kimyasal kullanmadığın sürece herhangi yasal bişeyde olmuyo kimyasal bulurlarsa vücutta ehliyetine falan el koyuyolar bi kaç bişeyden daha kısıtlanıyosun garip garip şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 drugs are bad mmmkaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Hiç bir şekilde yırtamazsın bıldıgım kadarı ıle. Sen sımdıden soleyebılcegın yalanları ayarlamaya calıs. Kız kurbanıyım gece mekanda tanıstım cok alkolluydum ne bılım salla bısıler. Kolay gelsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dumanaltı olmusum dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 1 ay içinde THC testine gireceksen son 1 hafta içinde neden ot içiyorsun bir kere oradan girebiliriz konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 1 bardak soğuk su iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 beyler bayanlar, ben ot içiyorum topici bu tavsiyeye gerek yok fıstık atın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yok lan o zaman niye fake açsın teste girecek belli korkma bişi olmaz saç telini de inceleyecek kadar derine inilmişse kimse ot'un maddelerine bakmaz yüksek mi diye yok yok saç telinden 13bine yakın materyali yüksek mi düşük mü diye inceleyip sana cilt halinde veriyolarmış öyle bi alet var kocaman fişini takman yetiyo öyle bi teknolojik koyuyon saç telini ot içmiş mi içmemiş mi diye bakıyosun hatta sonucu alan direk oraya bakıyor italik bold ve kırmızı çıkıyor printerdan çünkü o kısım. OT ALERT diye bağıran test cihazlarıda varmış daha türkiyede yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yaptırdın mı nooldu test sonucu merak ettim doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 peki kan testinde belli olur mu bu dalga? just curious. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar