Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya bıktımm stajı okulda yapıorum pas pas yaptırıolarr:(

SpoilSport

Öne çıkan mesajlar

Yok yok çok iyi anladımm;)ama müdür koridorlarıda temizlettirio ne alakaa??;D zaten öğretmenler sölüyo kendi ağızlarıyla hademe yok şurayıda temizleyi verin diyee
said:
huun, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
spoil sanirim ilk mesajimdaki anlam derinligini anlayamadin . senin yapman gereken mudure gidip " tamam mudurum toz bilgisayar icin cok kotu bir seydir " demek . kim ne derse desin ben muduru tuttum . tam bir grand master . cekirgeyi "0" dan egitmesini biliyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten dalga geçmiyorum
Garipsedim sadece , Eğitim kurumunda Staj veya eğitime gelen insanların Paspas yapması biraz garip bir uygulama.(şahsi düşüncem)
Ha birde başka gözle bakarsan , belki sabretmeyi öğretiyorlar.

Bizim Master yapan arkadaş 1 ay boyunca paspas yaptıktan sonra açıklamasını oyle yapmışlar.
Sabretmeyi öğrenmem gerek , en altta çalışan insanların ne hissetiğini örenmek amacı ile bu uygulama var diye .

Şimdi bunu yazınca aklıma bak ne geldi , hani boyle eski filimler var ya ,karate ,kung fu filimleri ,once Esas oğlana su taşıtırlar envai çeşit iş yaptırırlar ondan sonra da , Eğitime geçerler ...

da türkiyede bunun tek amacı : nasıl olsa yeni gelmiş boşver paspas yapsın düşüncesi vardır büyük ihtimal.

Stajerlere genelde bedava iş gücü olarak bakarlar.
Ben çay çorba taşiyordum mesela.Resmen fabrika çaycısı olmuştum .Textil mühendsiliğinde staj yaparken.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dom, 16 Temmuz 2004 20:36 tarihinde demiş ki:
staj yapmak dunyada ki en sikici islerden birisidir.

İngilizce klavye dimi?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma?
Sosyal ağlarda paylaş

Kraaz geçekten çok haklısın yaa...Bence bu olayın en altta çalışanı anlamızla hiç bi alakası yoq. Okulun hemen hemen tüm temizliğini yaptırdılar.Nie biz yapıyoruz dediklerinde daha iyi bi daha pisletmezsiniz dediler;) bence bu olay çok komikk.Adam elinde olsa kendi evini bile temizlettirir bence.Bedava tabiii naapsın o da haklı;D
Sosyal ağlarda paylaş

eheheh staj yaptığın iki yerde de babam fabrika müdürüydü, değil paspas yapmak bana çay kahve getiriyorlardı :D Herkeşe tafsiye ederim süper bir olay.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Spoil sınıf kac? sana gine iyi benim okulda bize dolap tahta sunta sandalye sıra v.b seyler tasıttırıolar adamlar yaz tatilinde bilgisayara yazı yazmak ıcın evi arıolarbi gelde yaz die sen gıne ıyısın senı hiç olmassa gine çağırmıolar eve nası gelıorum bılmıorum allah tum stajerlerin yardımcısı olsun :) :([signature][hline]*!Sonunu düşünen kahraman olamaz!!!*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kraaz, 16 Temmuz 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
Ha birde başka gözle bakarsan , belki sabretmeyi öğretiyorlar.

Bunu okuyunca nedense aklıma Yoda ve Skywalker geldi :) Bence gayet de mantıklı bi uygulama ama bi ay çok sabırlı birisi için bile uzun bi süre fazla kaçmış.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.

[Bu mesaj Saendul tarafından 17 Temmuz 2004 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahah. kraaz senin anlattığın kopardı beni. insan staj yapacam die sapıtır ya.
said:
Halfmumi..
İngilizce klavye dimi?

halfsen oralara mı bakıon :D

ya bana çok saçma geldi bu paspas olayı.. donanımla ne alakası varki? temizlikçi mi olacan ilerde töbee..[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

bri deginmis, ama ben tam deginicem
karate kid i unutma!

cocuga o kadar boyatti falan yaptirdi
cocuk oole kazandi

bu paspaslama hareketi ile ilerde kart degisimlerini bir bir topun birakildigi zaman yere dusmesi kadar hizli yapacaksin! hoca arada sakalini tutup arkaya atiyomu :P

saka bi yana, ben de staj degil kart isine bakiyorum, stajyer arkadasi surekli cagirip katlar arasi kagit tasitiyolardi faxdan fotokopiye, ofise geri falan

bana da yonetim kurlu toplanti odasini temizlettirdiler, kisacasi iyi yonden bakmaya calis, en azindan bu ise aci cekerek basladim, biliyorum ne oldugunu de.

Hirs yap biraz hem, karsi cik bence, donanim icin geldik demelisin, yoksa ho ho beles ve siakyet etmeyen isci nihaha derler[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
To Moon I pray
The Moon I love...
Sosyal ağlarda paylaş

Walla ben babamın eski bankasında staj yapmıştım. İlk hafta kart departmanında gelen kart başvurularını zımbalayıp sonra bilgisayarda bi programa yazıyodum. 4 Kişi günde 1000+ başvuruya bakıp sonra da zımbalıyoduk şunu bunu kopyalıyoduk vs vs... Ne kdr insan varsa başvuruyu yapıyodu her gün kolilerce başvuru gelirdi bi de yaz vakti millet tatilde siz düşünün. İyi eglenirdik aslında millet pişerken klimalı odaları kapıp saatlerce başvurulara bakıp arada bi muhabbet ama gün sonunda ellerim durumdan çok şikayetçi oluyodu :) O hafta sonunda zımba makinasına döndüğümü hatırlıyorum.

Sonra allahtan biraz insaflı davrandılar da geri kalan stajımı call centerda teknik eleman olarak yaptım bozulan bilgleri tamir grafik ve istatistik programlarıyla ugras web sitesi fln ama daha cok ayak isleriydi. Ama call centerda çalışmak başka bişi ya arada bi çıkan memleketim insanları bitirmişti beni direk ben türküüm diye bağırıyodu adamlar en sakin agent(telefon başındakilere böle deniliyodu) bile arada çıldırıyodu telefon başında çok ilginçti aslında bayağı bişi öğrendiğimi söyleyebilirim. Hatta bi keresinde admin passwordunu ogrenmistim hos ya bankanın admin passı elimdeydi :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

öğrenciyi aldığı eğitim dışındaki alanlarda çalıştırmak, getir götür işlerine baktırmak, hamallık yaptırmak suçtur... ahlaksızlıktır. öğretmen olmaları seni istedikleri gibi kullanabilecekleri anlamına gelmez, sen hademe değilsin. bilgisayar donanım (ya da artık bölümün ne ise) öğrencisisin. baş kaldır biraz... herkes böyle uyursa ohhh. isterse bassın 0ı çalıştırcak eleman bulamayacağı zaman gelir yalvarır. ezdirmeyin kendinizi.[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Sosyal ağlarda paylaş

ya seneye bizde yapcaz belki paspas yapmayız ama off[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SpoilSport, 16 Temmuz 2004 20:09 tarihinde demiş ki:
;)) ehueheu yok bilgisayar donanım ama hiç bişee öğretmiolar kiii..Sadece pas pas yapmayı öğrendimmm.Harika pas pas yaparım.Nası bırakimm şimdi yaa.2 haftadır gidiorumm zten:(Bu arada abi diil ablaaa;)
said:
zgrw, 16 Temmuz 2004 20:00 tarihinde demiş ki:
ehueh meslek ne :) öğretmen ? abi bence sen stajı bırak başak bi yer bul :)
bize temizliğe gel o zamangünlük 50 milyon veriyim sana :-P[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

- göster bana, paspaslama! hay! huy! hay! huy!
*spoil cross kablo uçları bağlar*
- göster bana, toz alma! hay! huy! hay! huy!
*spoil kasaya vidaları takar*
- seç spoil-sama! hademe-san'dan sana küçük bir hediye!
*spoil amstrad'dan c64'e tozları alınıp cilaladığı tonlarca klasik bilgisayara bakakalır*[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.

[Bu mesaj Sam tarafından 21 Temmuz 2004 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

staj ı staj yapmak için girmeyin senin yaptığın stajın naylon staj dan bir farkı kalmamış ki ? mesleği öğrenmek için adam akıllı yerlere girin.ha stajı hemen atlatim de uniyi bitirim gibilerinden değil yani..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...