Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 varlok said: abi cidden bunu tartışmanın bi anlamı yok. sense of humor tamamen. isteyen güler isteyen gülmez. eğer gülmüyorsanız da buna niye gülüyorsunuz diye sormayın. sense of town people mı yoksa sense of humor mu yeterince sense of humorum vardır gülerim espiri yaparım, mükemmel espiri yapan birisiyim diyemeyecem ama yeri gelince insanları da güldürürüm. zaten ondan garip geliyor. asık suratlı yılda 2 kez gülen birisi olsam tamam diyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ben Family Guy'a da gülüyorum. Umut Sarıkaya ile benzer bi espri anlayışı var; günlük hayattan kesitler sunmalar, olayları birazcık abartmalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Brigand said: nileppezdel said: Fanusta büyümüş bir elitseniz, siz de bu karikatürlere gülemeyebilirsiniz. ohahah cam özel villamızda hizmetçilerimiz ile büyüdüm ben. öğretmen çocuğuyum lan varlok said: Brigand said: varlok said: bu karikatürlerden hiçbirşey anlamamak için küçükken hiç sokakta top oynamamış, bahçelerden erik çalmamış, torpil çatapat kızkaçıranlara oynamamış, atari salonuna gitmemiş vs. vs. olmak gerekiyor. bunları yaşamamış olanlara komik gelmemesi normal herhalde. çocukluğunu veya gençliğini 90lı yıllarda geçirmiş olanlara hitap etmekte genelde. çocukluğumu gençliğimi 90larda geçirdim de karikatürler sırf bunlar üzerineyse anlamamam hiçbirşey kaybettirmiyormuş bana. ha top oynadım, erik çalamadım malum şehirde pek yok erik çalacak ağaç, torpil falan filan da var ama çok değil, ateri salonuna nadiren gittim vs... sorun çözüldü o zaman =) yanlış anlama ama küçümseme amacı degil benimkisi. cidden onları yaşamak gerekiyor. 6 yaşıma kadar köy/kasaba gibi yerdeydim de, bu karikatürler sırf şehir merkezi dışında yaşayan insanlara mı hitap ediyor bu mudur Aga ben fanusta büyüdüm kendimden örnek verdim. 90larda o aktiviteleri başarıyla tamamlamışsan ve gülemiyorsan garip. Ben 3 yaşımdan beri bilgisayar oynarım. Dışarda top oynardım ama site bahçesinde. Toplasan hayatmda 50 kere otobüse binmemişimdir. Çatapat falan gibi şelerden de koşarak kaçardım. Öyle iğrenç bir yaratığım işte. Bu yüzdenbu adama gülemiyorum. Ama aşayanlar gayet de güler, adam hakkaten iyi detay yakalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 nileppezdel said: Fanusta büyümüş bir elitseniz, siz de bu karikatürlere gülemeyebilirsiniz. HAAHAHA O YEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 razzRaziel said: Brigand said: razzRaziel said: işte o yüzden yumulacaksın topkeke ? abi şimdi sen şurda şöyle demişsin ya. http://i45.tinypic.com/20ijnz4.jpg bende arkasından onu demişim ya. hah. seninkinin arkdasına espri konuşlandırdım yani. olay şu: http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v289/217/110/524330641/n524330641_716633_5488.jpg bu karikatür gayet açık? anlaşılır bu bak ama gülmedim. ilginç, hoş, ama komik gelmedi tabi senin yaptığın espiri de güzelmiş "yumulalım topkeke" gibi de bu karikatürü bilmeyen anlayamaz, anlayamadığım gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 FYI: şehirde yaşama/yaşamama olayı bir genellemeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Brigand said: varlok said: abi cidden bunu tartışmanın bi anlamı yok. sense of humor tamamen. isteyen güler isteyen gülmez. eğer gülmüyorsanız da buna niye gülüyorsunuz diye sormayın. sense of town people mı yoksa sense of humor mu yeterince sense of humorum vardır gülerim espiri yaparım, mükemmel espiri yapan birisiyim diyemeyecem ama yeri gelince insanları da güldürürüm. zaten ondan garip geliyor. asık suratlı yılda 2 kez gülen birisi olsam tamam diyecem zaten sense of humor espri yapıp yapabilme olayı degil, hangi esprilere gülüp hangilerine gülmedigin olayıdır. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 benim oda arkadaşımda da bu sorun var, süper karikatür gösteriyorum, adam sırasını bilmiyo tersten okuyo falan, gösteriyorum böyle okuyacan kitap gibi sol üstten başla saga kay falan diyorum, okuyo gene anlamıyo, gülmüyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Abi Brignad olmuyor demek ki senin kafa başka yerden çalışıyor, napalım sağlık olsun, başka karikatürlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 varlok said: Brigand said: varlok said: abi cidden bunu tartışmanın bi anlamı yok. sense of humor tamamen. isteyen güler isteyen gülmez. eğer gülmüyorsanız da buna niye gülüyorsunuz diye sormayın. sense of town people mı yoksa sense of humor mu yeterince sense of humorum vardır gülerim espiri yaparım, mükemmel espiri yapan birisiyim diyemeyecem ama yeri gelince insanları da güldürürüm. zaten ondan garip geliyor. asık suratlı yılda 2 kez gülen birisi olsam tamam diyecem zaten sense of humor espri yapıp yapabilme olayı degil, hangi esprilere gülüp hangilerine gülmedigin olayıdır. saygılar. espiriye gülme yeteğin varsa yaparsın da arkadaş yapıyorum da gülüyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bir de şöyle bişi var, umut sarıkaya pati tarzı populasyonlarda marka olmuş bişey artık. bir yerden sonra adamın her çizdiği çok komik olmalıymış gibi algılanabiliyor çok içselleştirildiği için. yoksa ben de yarısından çoğuna hı diyip geçiyorum, bravo tespit aferim diyip ya da :d gene de bu dediğim karikatürleri anlayamamayı veya onlara hiç gülememeyi haklı gösteren bişey değil, başka bir noktaya değinmek istedim sadce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 kendi karikatürünü de çiz abi o zaman. kasmaya gerek yok. genlerinde sorun olabilir. teknolojiye inancını yitirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ne alakası var karikatürist olacam mı dedim gülen ve espiri yapan herkes karikatür mü çizmelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 açıkcası ben ateri salonuna da gittim, ağaçtan erikte topladım, sokakta oyunda oynadım ama bende umut sarıkayaya zerre kadar gülmüyorum. Sadece "hıı" diyip geçiorum, ya da espiriyi yakalayamıyorum, bilmiyorum neden ama komik gelmiyor bana. Ayrıca ilkokuldan beri de mizah dergileri alan, okuyan bi insanım. uğur gürsoy, yiğit özgür, ersin karabulut, selçuk erdem, serkan altuniğne falan bunlara bayaa güldüğüm oluyo ama umut sarıkaya'ya gülemedim bugüne kadar hiç =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hem espri yapıyomuşlsun hem gülüyomuşsun harcama kendini bence. başla şimdiden çizmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 buddha ya yazdıydım ama genel olsun madem: bu adam tanrı değil, her yazdığı çizdiği şey komik olacak diye bir şey de yok. bazılarına yarılırsın, hatırlayınca gülersin haftalarca, bazılarına da gülümser geçersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 barnacle said: hem espri yapıyomuşlsun hem gülüyomuşsun harcama kendini bence. başla şimdiden çizmeye. işim gücüm var zaten, kariyer değiştirmek istemiyorum hayal kırıklığına uğramazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 nerden biliyosun tanrı olmadığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 calimero said: buddha ya yazdıydım ama genel olsun madem: bu adam tanrı değil, her yazdığı çizdiği şey komik olacak diye bir şey de yok. bazılarına yarılırsın, hatırlayınca gülersin haftalarca, bazılarına da gülümser geçersin... ben gülümseyip de geçemiyorum işte ne alaka nesi komik nesi ilginç ki bunun diyip geçiyorum o arkadaş da bunu demek istemiş muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Şimdi cidden kasvetli tipler vardır, en kral espiriye bile gülmezler. Fakat ota b.ka gülen tiplerde inanılmaz fazla. Anlamamak ayrı bişey. Ama mesajı alıp gülmüyorsada orda karikatür eksiktir. Umut Sarıkaya kimdir bilmem yada diğerleri. Uykusuz dergisinde öküz gibi kahkaha attığım karikatürler oluyordu. Gülmeyide çok severim. Ama gülemedim abi devamınada bakmadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 olay ya zekadan ya da stresten ibaret arkadasimiz mal olmadigina gore cok stresli günler geçiriyor olmalı, hayatındaki bazı gereksiz insanları sil gülmeye tekrardan başlayacaksın. arog un yarısında çıkıp, recep ivediğe 3 defa gidenlerin hangi katogoriye girdiğini söylememe gerek yok. mizah zeka dolu bir iştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 karikatüre OHAHHASDHASD diye gülmek zorunda değilsin. ben de umut sarıkaya fanıyım ama HELAL SÜPER TESPİT deyip geçtiğim çok karikatürü olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 calimero said: buddha ya yazdıydım ama genel olsun madem: bu adam tanrı değil, her yazdığı çizdiği şey komik olacak diye bir şey de yok. bazılarına yarılırsın, hatırlayınca gülersin haftalarca, bazılarına da gülümser geçersin... E bende adama bişey demedim. Birilerini güldürüyorsa espirinin kalitesi yada karizmasıda önemli değildir. Sadece benim baktığım ilk 5-6 karikatür acayip basit geldi. 90lardaki çocuk halim gülerdi o baktıklarıma belki =) (Dalga olsun diye demiyorum yada küçümsemek için çok ciddiyim ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Umut Sarıkaya'nn çizimini ve baloncukların tek seferde aşırı yer kaplamasını rahatsız edici bulan tek kişi ben miyim? Nolur sanki Selçuk Erdem gibi temiz, dügün bir çizimi ve küçük tatlı konuşma baloncukları olsa? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Penguen ilk çıktığından beri okurum. Sonra uykusuz fermuar kemik bilmem ne. Alayınında eski okuyucusuyum. Umut Sarıkaya ilk çıktığından beri okurum ve herzaman favorim olmuştur. Şimdi topiçi kok espirisi için diyorum. Hiç patlayan topu kesip yarısını kafana takke yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar