Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesela: http://twitter.com/umutsarikaya Şu karikatürlerin %90'ından birşey anlamıyorum. normal mi, nedendir, başkaları da mı böyle, yoksa her karikatüre kah kah gülen var mı bir türlü çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 umut sarikayadan bisey anlamiyosan normal degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Anlamadıklarını koy açıklığa kavuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 detaylara dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 deneyim eksikliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Alın bu arkadaşı ALALAL!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 sorularının yarısının cevabı benim topicde saklı. diğer yarısı için bişi diyemicem. benim kız arkım da gülmüyor mesela. ben yarılıyorum, o okuyor sonra duruyor. bakmaya devam ediyor. sonra bana bakıyor. sonra kalkıp gidiyor sessizce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bu adamı anlamıyorsan 90larda türkiyede yaşamamış olman gerek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 mclovin said: bu adamı anlamıyorsan 90larda türkiyede yaşamamış olman gerek bence. kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Umut Sarıkaya ile Hayattan Kesitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 doktor'a gözük ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 sırasını bile tam anlayamıyom kim ne demiş ilk sonra kim ne sonra kim ne böyle, baloncuklarda kayboluyom http://twitpic.com/uxdgo dsfsfsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bu o kadar komik değil zaten.hehe güzelmiş deyip geçtim.ama bazılarına anıra anıra güldüğüm oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 4 Taneye baktım hiç birine gülmedim. Devamınada bakmadım. Sora daha dikkatli baktım yine gülecek bişey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Umut Sarıkaya'nın karikatürlerine ben de pek gülemiyorum. Ama Yiğit Özgür, Selçuk Erdem, Erdil Yaşaroğlu, Uğur Gürsoy gibi adamların karikatürlerine de anırarak gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 umut sarıkaya BAYA başarılı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bu adam inanılmaz bir gözlemci. Çok ince detaylara süper karikatürler yapıyor. Sen anlamıyorsun sadece. Top fabrikası olayını açıkliyim mesela. Plastik topların içinin böyle ağır bi kokusu vardır, çocuk olmuş herkes bilir bunu. Adam ona gönderme yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bu karikatürlerden hiçbirşey anlamamak için küçükken hiç sokakta top oynamamış, bahçelerden erik çalmamış, torpil çatapat kızkaçıranlara oynamamış, atari salonuna gitmemiş vs. vs. olmak gerekiyor. bunları yaşamamış olanlara komik gelmemesi normal herhalde. çocukluğunu veya gençliğini 90lı yıllarda geçirmiş olanlara hitap etmekte genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 karikatürler gayet açık. sende karikatür kültürü yok demek ki. küçükken okumaya başlaman lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ağaç yaşken eğilir,senden geçmiş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 gerçi gülmemek başka bişey sen anlamıyorum demişsin. kitap filan oku algını açar dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 walla merak ettim şu 2 sayfadaki karikatürleri birisi açıklasa ya hayır şuna kahkaha atarak güldüm bak http://yigitozgur.net/galeri/displayimage.php?album=1&pos=12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Rakursi said: Bu adam inanılmaz bir gözlemci. Çok ince detaylara süper karikatürler yapıyor. Sen anlamıyorsun sadece. Mesela alttakinde ince detayı anlatsana çok basit bir geyik konusuna değinmiş bence. Hiçte komik gelmedi, bizim günlük espiriler bile buna 5 basar. Benim anlamadığım ince kısım nedir herkesin göremediği. Örneğin alttaki karikatürde. http://twitpic.com/uxddt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bunların gerçek olması ve umut sarıkayanın bunu çizmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 southpark vs. family guy konusu gibi oldu bu konu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar