Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK: Antalyaspor - Fenerbahçe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rica ederiz. rakip takım taraftarlarına kendi takımlarında haftalardır, aylardır izleyemedikleri güzel futbolu izleme imkanıı sağladığımız için mutluyuz. bizi izlemeye devam edin.
Mesaj tarihi:
escape said:

lugona bilica ikilisi uyumsuzdur. fenerbahçe yönetimi forvet arayışlarını bırakıp defansa takviye aramalıdır.

Genelge gibi bir üslup kullanmışsın :D bilica'yı geldiğinden beri yakıştıramıyorum fenerbahçeye =)
Mesaj tarihi:
çok güzel maçtı ya son yarım saat falan. 6 da 4 yaptı antalya fener 3-1 olunca harika oynadı. volkan olsa kalede fener yenerdi ama yenilsin yeterki gençler oynasın
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

escape said:

lugona bilica ikilisi uyumsuzdur. fenerbahçe yönetimi forvet arayışlarını bırakıp defansa takviye aramalıdır.

Genelge gibi bir üslup kullanmışsın :D

harbiden he. çok gaza getirici bişi dinliyodumda.
Mesaj tarihi:
maçta goller güzeldi de maçın zevkli olduğu nerden çıktı yahu? fener on onbeş dakika güzel oynadı ikinci yarı 2 güzel gol attı onun dışında çok kötü bir maçtı bence zevk yoktu.

bir de alex niye çıktı ben kaçırdım orayı
Mesaj tarihi:
yedek kadro lafı rakip takım taraftarından duyuldu. çıkıp da Fenerbahçeliler yedek kadro demedi.

maç zevksiz denmiş de ilk yarı izlenmemiş olabilir mi? ilk yarı baya güzeldi. ikinci yarı Fenerbahçe çok rahat başladı ondan gol yedik.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

off evet yedek takımımızla 3-1 yeniliorz antalyaspor'a formalite maçında. cok uzuluorm yaaa.

önce yedek kadro deyip maçı önemsememek.

mokoko said:

GOOOOAAAAOOOOLLL

güiza ve gokhan. WUAAAAAA

şurda bir heyecanlanma, bir umutların geri dönüşü. amma sevindin formalite maçına göre

Arkasokak said:

yedek kadro lafı rakip takım taraftarından duyuldu. çıkıp da Fenerbahçeliler yedek kadro demedi.

maç zevksiz denmiş de ilk yarı izlenmemiş olabilir mi? ilk yarı baya güzeldi. ikinci yarı Fenerbahçe çok rahat başladı ondan gol yedik.

burda denial.

ayrıca maçı izledim, çokta zevksiz değildi, denk 2 takımın güzel bir çekişmesini izledik.
Mesaj tarihi:
fizban said:

fb ile antalyaspor un denk olması gs yi antalyaspordan daha kötü kılıyor :(((((((((

öyle değil işte.
ve hayatımda duydugum en saçma genelleme olmuş bu.
tbrklr.
Mesaj tarihi:
Khelben said:

mokoko said:

off evet yedek takımımızla 3-1 yeniliorz antalyaspor'a formalite maçında. cok uzuluorm yaaa.

mokoko said:

GOOOOAAAAOOOOLLL

şurda bir heyecanlanma, bir umutların geri dönüşü. amma sevindin formalite maçına göre

Arkasokak said:

burda denial.

ayrıca maçı izledim, çokta zevksiz değildi, denk 2 takımın güzel bir çekişmesini izledik.
Flawless Victory.
Mesaj tarihi:
Bulaşmayın huleyn Fenerlilere!!1! Zaten nüfusumuz az forumda.
Hem artıkın koruma altına alınmak istiyoruz forumda, Zegna babo bize sahap çıksın, ekstra rep versin yoksam beleş tepeye çıkarız troll oluruz ulo!!
Mesaj tarihi:
Khelben said:

mokoko said:

mokoko said:

GOOOOAAAAOOOOLLL

Arkasokak said:

burda denial.

asdasdas benim 2. yazdığım gayet geyik amaçlıydı. sende ciddiye alıp bide crit falan demişsin adsasdsadas
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

Arkasokak mokokoya fenerli degilsin sen demiş ::o
  • Yeni Oluştur...