Rock Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 9. günde alabilirsen sevin. Boy kilo sınırını +50'le aşan biriyle, bir kullağı duymadığı halde hala rapor alamayan(çürük yada askerlik yapabilir) 2 kişi tanımıştım heyet sırasında. Tanıdığın yoksa normaldir beklemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 adama 3-4 milyon dolarlık televizyon, film ve gazete yazarlığı teklifleri varmış yahu. nası bi dünyada yaşıyoruz biz. kahraman sanki adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 e biz alıştık katillerin kahraman gibi karşılanmasına tabii ondandır, alışkanlık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 zengin olmak istiyorsan bu devlete söveceksin kurşun sıkacaksın bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mavi kazak istemiş adam ısrarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 adam yürüyen ansiklopedi gibi birşey sanırım, ne kimseye konuşuyor ne kimse tarafından öldürülüyor 11. yy da yaşasaydı orduda çok başarılı bir asker olabilirdi. 30 sene dile kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben tanri deilim ben tanrinin oglu deilim ben mesihim diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 böyle işte burası, 30 yıllık cezalar 10 yıla filan iniyor heh. önce şaştım, sonra vazgeçtim şaşma eyleminin ortasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dünyanın sonu geldi diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 nihayet reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 üşüyoduk be reis yakacak odun lazımdı iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 sollama beni sollarım seni diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 salonda uyuyordum. babam haberleri izliyormuş o sırada. bu lavukta konuşuyor ingilizce birşeyler. ne oluyor lan dedim bir anda. garip garip rüya görüyorum sandım ilk. çok korkutucuydu. yanlız dikkat ettim ayıldıktan sonra. bu adam fatih terimden daha iyi ingilizce konuşuyor hahaha. italyancasıylada döver terim i kesin. ayrıca abdi ipekçi cinayetinden dolayı yargılanamadı sanırım. bu şartla türkiye ye teslim edilmişti italya tarafından yanılmıyorsam. böyle garip bi memleketiz. zaten bu adamı nasıl yanlış hesap yapıp salıverdiler bi ara onu hiç anlamadım. sanki kapkaççı adam. ulan sağır sultan tanıyor adamı. sen bu adamın işlemini yaparken 100 kere üzerinden geçmen lazım nasıl yanlışlık yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yersen yanlışlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Adamın ıngılızcesı cogu kısıden ıyı.Esas ıtalyancası var.Ama herıf normal degıl ya.Yemıs kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 al diyo git diyo, naparsan yap diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 gecko said: zengin olmak istiyorsan bu devlete söveceksin kurşun sıkacaksın bu kadar basit O kadar basit değil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yarın obur gun sag bir partinin halka iliskiler biriminin basına gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 adam ben sonsuzum ama siz evet sizler hepiniz gebereceksiniz diyor. az kaldı bekleyin geliyorum .fashgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 patrickstar said: adam ben sonsuzum ama siz evet sizler hepiniz gebereceksiniz diyor. az kaldı bekleyin geliyorum .fashgg adam windows sürümü de çıkartır yakında. assasin edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar