Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Ali Agca Tahliyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
9. günde alabilirsen sevin. Boy kilo sınırını +50'le aşan biriyle, bir kullağı duymadığı halde hala rapor alamayan(çürük yada askerlik yapabilir) 2 kişi tanımıştım heyet sırasında. Tanıdığın yoksa normaldir beklemen.
Mesaj tarihi:
adam yürüyen ansiklopedi gibi birşey sanırım, ne kimseye konuşuyor ne kimse tarafından öldürülüyor 11. yy da yaşasaydı orduda çok başarılı bir asker olabilirdi.

30 sene dile kolay.
Mesaj tarihi:
salonda uyuyordum. babam haberleri izliyormuş o sırada. bu lavukta konuşuyor ingilizce birşeyler. ne oluyor lan dedim bir anda. garip garip rüya görüyorum sandım ilk. çok korkutucuydu. yanlız dikkat ettim ayıldıktan sonra. bu adam fatih terimden daha iyi ingilizce konuşuyor hahaha. italyancasıylada döver terim i kesin.

ayrıca abdi ipekçi cinayetinden dolayı yargılanamadı sanırım. bu şartla türkiye ye teslim edilmişti italya tarafından yanılmıyorsam. böyle garip bi memleketiz. zaten bu adamı nasıl yanlış hesap yapıp salıverdiler bi ara onu hiç anlamadım. sanki kapkaççı adam. ulan sağır sultan tanıyor adamı. sen bu adamın işlemini yaparken 100 kere üzerinden geçmen lazım nasıl yanlışlık yapılabilir.
Mesaj tarihi:
patrickstar said:

adam ben sonsuzum ama siz evet sizler hepiniz gebereceksiniz diyor. az kaldı bekleyin geliyorum .fashgg

adam windows sürümü de çıkartır yakında. assasin edition
  • Yeni Oluştur...