razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 peki bir gün tezgahta durmuş makarna yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yenir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 tadina bakmaktan cekinmeyin ya bi yudumdan, bi isiriktan bisi olmaz. tükürürsünüz hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yok genelde yeşil falan tutmuşsa tadına bakmaya çekiniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Cuma günkü alınan sütü içtim. içine nescafe de koydum. oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 alınan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 abi bende yiyorum içiyorum hepsini. fakat 'içilmemesi gerekir' içil+meme. ohş memeler ve süt. sütlü memeler sabah sabah olsada içsek lan. farketmez 1 gün durmuş olmuş nipılı açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Ve açılan. Ölmedim yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 sende memeler gibi dimdik ayaktamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 alla alla 1 haftalik da icen bi ben degilim heralde, gerci ben caya, kahveye koyuyorum hep ondan arada kayniyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bişicik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 reyou said: alla alla 1 haftalik da icen bi ben degilim heralde, gerci ben caya, kahveye koyuyorum hep ondan arada kayniyo heralde. ben hiç affetmem. koklarım, bi pislik yoksa içerim direkt sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ilk defa mı yarım süt kaldı yazın bozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben kapağını açtıktan sonra 1 haftada içiyorum o sütü gayet sağlıklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 cevap yazmıyo baksanıza öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ben tıpalayıp yıllandırıyorum, 2004 mahsülü içiyorum rengi tonu berraklığı gayet yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 büyük babamın 50 yıl önce açıp içmemizi vasiyet ettiği sütü içiyorum şu anda. hala ölmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Günlük süt ise bozulabilir 1-2 günde ama pastorize sütleri açıldıktan sonra dolapta saklarsanız 5-6 güne kadar içebilirsiniz, şahsen ben içiyorum mis gibi... Hatta kutuyu açmadan saklarsan 1 sene filan duruyo, açılıp da 1 hafta durmuş az bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 YAŞIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 sene 2010 hala süt içen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 azteklerden kalma sütü içiyorum şu anda, hala ölmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Vingthor said: kanmayın işte. içmeyin öle süt müt. bişi olmaz bişi olmaz derken HIGIK der gidersiniz. o hıgık hıçkırık abi ölünmez ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 kapaklı şişede süt alın siz de kardeşim! içim süt vb. kapatın kapağını içiniz rahat olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 aha cansın açmış topiği lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dolapta bi sorun yoksa 4-5 gün sonra iç bişi olmaz. daha fazla hiç kalmadı süt benim dolapta sonra noluor bilmiorum ama eski dolap düzgün çalışmamaya başlamıştı 1 günde bozulmuştu süt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar