Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harici harddiskte dosya görünmemesi!

prondir

Öne çıkan mesajlar

WesternDigital WD2500XMS 250gb.

Şimdi harddiski açtığımda sadece 1 klasör var oda geçen gün dc paylaşım programının kendi oluşturduğu klasör. Ben dcnin inen dosyaların kaydettiği klasörün ismini yanlışlıkla değiştirmiştim, oda eski adreste aynı isimde yeni bir klasör oluşturup inen dosyaları oraya kaydetmiş. Fakat onun haricinde diğer bütün dosyalar görünmüyor şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğin Winrar'ı aç, windows gezgini gibi kullan. Görünmesi lazım. Yine de görünmüyorsa klasör seçeneklerinden Korunan işletim sistemi dosyalarını göster'e tıkla. Büyük ihtimalle sorunun çözülecektir.

Ha yine de görünmedi mi

Command Prompt aç. Sonra yaz
dir X:
Eğer dosyalar orada gözüküyorsa normalde görünmeyen bir klasörün adını

attrib klasöradı
yaz enter. eğer yanında S H R gibi bir harf yada birkaçı varsa,

attrib -h -s -r klasöradı
yaz enter'a bas

Umarım sorunun çözülmüştür
Çözülmediyse hala, korkarım diskin aşırı manyetik alana maruz kalmış olabilir. Geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
aynı sorunu bende yaşadım seagate marka harddiskte winrarda dosyalar görünüyor.sorunu yaşadağım saatte oluşmuş dosyaalar var geridönüşm kutusunun sembolü şeklinde 'system volume information' 'vatra' 'ciribu' adlarında dosyalar.bi anlamı varmı bunların? nasıl kurtarıp eski haline getiricem dosyaları? çok büyükler kopyalayamıorum yardımcı olursanız sevinrim. teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...