prondir Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Harici harddiskimde dosyalar görünmüyor. Kapasite olarak dolu görünüyor fakat içinde dosyalar yok. Virüs falan girdiğini de zannetmiyorum. Bilgisayara yeni format attım ve fazla kullanmadım. Bir fikri olan varmı, ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 markasını modelini falan yazarsan daha iyi yardımcı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 WesternDigital WD2500XMS 250gb. Şimdi harddiski açtığımda sadece 1 klasör var oda geçen gün dc paylaşım programının kendi oluşturduğu klasör. Ben dcnin inen dosyaların kaydettiği klasörün ismini yanlışlıkla değiştirmiştim, oda eski adreste aynı isimde yeni bir klasör oluşturup inen dosyaları oraya kaydetmiş. Fakat onun haricinde diğer bütün dosyalar görünmüyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Hard diski formatla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Önemli dosyalarım olmasa içinde zaten direk formatı bascam ama dosyalara ulaşmam lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Hangi program hatırlamıyorum da bir program ile hard disk in içine girebiliyordun böyle görünmediği durumlarda.Bilen biri çıkar şimdi yazarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bildiğin Winrar'ı aç, windows gezgini gibi kullan. Görünmesi lazım. Yine de görünmüyorsa klasör seçeneklerinden Korunan işletim sistemi dosyalarını göster'e tıkla. Büyük ihtimalle sorunun çözülecektir. Ha yine de görünmedi mi Command Prompt aç. Sonra yaz dir X: Eğer dosyalar orada gözüküyorsa normalde görünmeyen bir klasörün adını attrib klasöradı yaz enter. eğer yanında S H R gibi bir harf yada birkaçı varsa, attrib -h -s -r klasöradı yaz enter'a bas Umarım sorunun çözülmüştür Çözülmediyse hala, korkarım diskin aşırı manyetik alana maruz kalmış olabilir. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 winrar ve klasör görünüm seçeneklerinden dosyaları göremedim. Komut istemindende görünmüyor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 soguk suya dogru gidiyorsun gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yere falan düşürdün mü hiç harddiski? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Çoktan gittim galiba da dün çalışıyorken bugün neden birden çat diye bozuldu onu anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Yere düşürme olmadıda, usb girişinde galiba sorun vardı ara sıra okumuyordu sonra 1 sn sonra yeniden okuyordu usb girişine dokununca falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Birde şu an harddisk çalışıyor yani bir sorun yok, sadece hiçbir dosyam görünmüyor. Recovery tarzı programlar varmı acaba? Kurtarabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 var. kurtarırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 data recovery pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 tşk deniyim bi işe yarar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ben habire böyle program ismi sallıyorum çogzel tutuyo yalnız. kesin vardır böyle program zaten. başka bi program ihtiyacınız olursa itinayla sallarım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 AHAHAH versiyonda sallasaydın keşke =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 1.1 olsun hade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 getdataback Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 savemydata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bu işi profesyonelce yapan firmalar var eğer gerçekten çok önemli şeyler varsa diskte bi düşünmeni tavsiye ederim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazazede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 aynı sorunu bende yaşadım seagate marka harddiskte winrarda dosyalar görünüyor.sorunu yaşadağım saatte oluşmuş dosyaalar var geridönüşm kutusunun sembolü şeklinde 'system volume information' 'vatra' 'ciribu' adlarında dosyalar.bi anlamı varmı bunların? nasıl kurtarıp eski haline getiricem dosyaları? çok büyükler kopyalayamıorum yardımcı olursanız sevinrim. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 kimse neden dememiş bilmiyorum da bi checkdisk denedin mi? bazen abukluklara birebir çözüm olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar