Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti

balon

Öne çıkan mesajlar

kültür başkenti iyidir hoştur hani bir fon kaynağıdır ama gel gör ki bu kaynak çok kötü kullanıldı

aslıdna daha uzun bir yazı yazmıştım ama özetlemek için daha kısasını yazayım dedim

kötü kullanılan fonlara en güzel örnek gudubet bir akıma kurban gitmiş vapur iskeleleri.. hani osmanlı mimarisini modern oyorumlayalaım dedi amcalar ama.. ya çok çirkin.. modern değil osmanlı değil.. zaten enden osmanlıya dönüyorsun, zaten osmanlı miamrisi de nedir? selçuklu mimarisini al görgüsüz arap zevksizliğiyle harmanla.. ortaya çıkan bu oldu

yani o fonlarla boğazda bir zamanlar ilkokul olan ve kundaklandıktan sonra otopark olan naime sultan yalısının restorasyonuna kulanılamaz mıydı?

peki önü tiyatro dekoru gibi arkası yıkık bir de utanmadan kapısına plaket çakılan tarihi evler?

ne mevlana yılı ne de bu avrupa başkenti projesi.. birisi çöp oldu ötekisi de olacak gibi duruyor

hoş zaten daha gece kondulaşma konusunda bu kadar gelişmiş bir ülkede neyin sanatı neyin işlevselliğini konuşuyoruz ki

aslında olaiblecek en iyi şekilde harcamışlar paraları daha iyi harcayamazlardı

bak yine sinire kestim
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul senelerce öyleydi zaten. İyide niye bunu bu kadar abuk subuk kutlamalar haline getirdiler anlamadım.
İstanbul ya. Kaç kere kuşatılmış ve kaç devlete başkentlik yapmış. Açık hava müzesi resmen.
Bence abartılcak bişi yok.
He bide kültür etkinliği adına "tarkan ve türevlerinin yapacağı konserler"i anlamadım...

He bide şehirde o kadar aç evsiz insan var sen kalk bilmem kaç milyon tl bütçe ayır.

A.K.H
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...