BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kültür başkenti iyidir hoştur hani bir fon kaynağıdır ama gel gör ki bu kaynak çok kötü kullanıldı aslıdna daha uzun bir yazı yazmıştım ama özetlemek için daha kısasını yazayım dedim kötü kullanılan fonlara en güzel örnek gudubet bir akıma kurban gitmiş vapur iskeleleri.. hani osmanlı mimarisini modern oyorumlayalaım dedi amcalar ama.. ya çok çirkin.. modern değil osmanlı değil.. zaten enden osmanlıya dönüyorsun, zaten osmanlı miamrisi de nedir? selçuklu mimarisini al görgüsüz arap zevksizliğiyle harmanla.. ortaya çıkan bu oldu yani o fonlarla boğazda bir zamanlar ilkokul olan ve kundaklandıktan sonra otopark olan naime sultan yalısının restorasyonuna kulanılamaz mıydı? peki önü tiyatro dekoru gibi arkası yıkık bir de utanmadan kapısına plaket çakılan tarihi evler? ne mevlana yılı ne de bu avrupa başkenti projesi.. birisi çöp oldu ötekisi de olacak gibi duruyor hoş zaten daha gece kondulaşma konusunda bu kadar gelişmiş bir ülkede neyin sanatı neyin işlevselliğini konuşuyoruz ki aslında olaiblecek en iyi şekilde harcamışlar paraları daha iyi harcayamazlardı bak yine sinire kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 beni bir aente anlıyor sanırsam aente gel öpüjem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 pekaziz'de anlıyor gibi, bi 3some fena olmaz dı fgfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yok abi biz enayyşz takiyye yapmaklazım bu memleketde nemalanmak için hiç "iyi bir şey uyapayım" diye kıçını yırtma.. oyuncak müzeisi için bile elinden gelen zorluğu ardına koymayan bir büyükçehir belediyesi ve kültürsüzlükbakanlığıyla koyun koyunayız uyanında atın bunları koynunuzdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 HADİ TREN YAPALIM ZATEN ... KODUUM İSTANBULUİÇİN NİYE KENDİMİZİ ÜZÜYORUZ Kİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sir nerde sir. gözüm arıyor. bu arada senin kadar güzel typo yapan adam görmedim babacum, sana çok yakışıyor fsdg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 "midye dolma" said: beyler çok da mühim bi title değil bu, her sene birine veriyorlar. abouk subuk şehirler bile aldı sıra buraya anca geldi Orası öyle fakat deli gibin kutlayacaz diye bütün trafiği kitlemeseler iyi olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 o senin güzelliğin cnms ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 valla mvö konserine gittim bugün, oldukça güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 "roket adam" said: valla mvö konserine gittim bugün, oldukça güzeldi. "roket adam" said: mvö konserine gittim oldukça güzeldi. "roket adam" said: mvö konseri oldukça güzeldi. "roket adam" said: mvö konseri güzeldi. "roket adam" said: mvö güzeldi. "roket adam" said: güzeldi. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ne yani? güzeldi abi eğlendim işte. eskiden çok dinlerdim, anıları yad ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 adamlarda bir konser performansı yok da o yüzden şeyettim hani 3 konserine gittim üçünde de adamlar çaldılar ve indiler.. bir aksiyon bir teatral hareketlenme yoktu.. sanki stüdyoda prova yaparcasına geçti hep mesela bir MFÖ performansı alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 çok büyük beklentilerle gitmeyince eğlenebiliyor insan. evde canım sıkıldı, madem 7 tane konser var birine gideyim dedim yani. hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ha evet kötünün iyisi tabii ki de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 mazhar vuat özkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Ben turizmciyim, bu olayı ödev konusu olarak araştırdık. Hakimim yani olaya. Valiye kadar çıktık. O gösteriler hoş olabilir ama kültür başkenti olmak adına yapılanlar koca bir fiyasko. Şöyle söyleyim 2010 proje dairesinde müdür yok ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Daire yok'u bırak toplanmamışlar 1 kere bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 İstanbul senelerce öyleydi zaten. İyide niye bunu bu kadar abuk subuk kutlamalar haline getirdiler anlamadım. İstanbul ya. Kaç kere kuşatılmış ve kaç devlete başkentlik yapmış. Açık hava müzesi resmen. Bence abartılcak bişi yok. He bide kültür etkinliği adına "tarkan ve türevlerinin yapacağı konserler"i anlamadım... He bide şehirde o kadar aç evsiz insan var sen kalk bilmem kaç milyon tl bütçe ayır. A.K.H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Dogru, dünya klasında bir şehir istanbul.Dünya'da bazı noktalarda eşi benzeri yok.Bunu göstermek adına işte bu 2010 kullanılmaya çalışıldı. Gerçek anlamda İstanbul ve Türkiye turizm cenneti ama burada ne dogru yapılıyor ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 offf mfö izlemek isterdim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 megaköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 3. şehri bilmiyorum ama Almanya'da Essen şehrindeki hazırlıklar, verilen önem bizim yarımız bile değil. Evet, adam akıllı proje üretilebilrdi ama bizde adam akıllı yönetici yok ki kamuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 balon said: Sonuçta bu bir tanıtım ve reklamdır. İnsanlar da dünyanın en güzel şehrini insanlara tanıtabilmek için ellerinden geleni yapıcak. istanbul dünyanın en güzel şehri falan değil arkadaşlar kendinizi kandırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Millet hala çok güzeldi yarım saat havaifişek vardı dio ya. hayatında 1 kere bile opera bale tiyatro seyretmeyen bile bu konu hakkında yorum yapabilio yazık yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 olimpiyat şehri olsak 3 adım atlamadan yorum yapamayacak mıyız? not: operaya da baleye de gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar