Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üni hayatım boyunca birçok arkadaşımın ödevlerine kah yardım ederek kah direkt yaparak kazandığım repi tek bi sınavda kazanmış nil:(

Ama Helal Team kıskansam da>:D<
Mesaj tarihi:
Bella said:

asistanından asistanına göre değişir işte.
manyağı da var yardımcı olanı da var.

bizim okulda yabancı diller bölümü gariptir biraz. soru soramazsınız asla, bölümünüzün adının almancasını soracanız yazmak için onu bile söylemezler. okuyamadınız bir şey, soruyu anlamadınız söylemezler. asistanların ellerine yönetmelik verilerek tembih edilirler, kopya çekmek 1 dönemden başlıyor diye, iyi halden indirimsiz.

ondan şaşırdım.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk'in yerinde olsaydım, bi ebay'dan bişeyler göndertirdim herhalde. Bir Nil, Nil'lik görevini yerine getirirken, bir erkeğin centilmenlik görevini yerine getirmemesi çok ayıp. Yoksa oooo herkese Rep, herkese aga helal team!
Mesaj tarihi:
eheh göksu, kari gibi bagirisini hala unutamiyorum ama ya.
bu arada topik de ilginc yerlere dogru gidiyo.
birazdan yaa iste rahmetli de cok iyi insandi ya diyecek birisi, korkuyorum.
Mesaj tarihi:
Valla çok takdir ettim ne diyeyim. Ben de olsam e-bay'den falan bişiler yollardım hediyelik teşekkür amaçlı benden söylemesi

Bi de bana da WoW'da servera yeni geldiğimde hemen gold yollamıştı sağolsun hazır topic açılmışken teşekkürümü ediyim ben de.
Mesaj tarihi:
Brigand said:

olm nasıl kopya çektin sınavda?

bizim görevli sıraların üstünü bile teker teker kontrol etti ne varsa sildirdi

sanıyorum aynı okuldayız ama şöyle birşey var son senemiz, asistanların bi kısmını zaten tanıyoruz arada arkadaşlarımız olanlar bile var :) yani bi şekilde göz yummak zorunda kalıyorlar bazen uğraşmaktansa.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...