balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 gerçekten çok seviyeli bi arkadaşımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ahahah SVANNYLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 biri şunu fotoşopla kafasına koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 God bless you Nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 üni hayatım boyunca birçok arkadaşımın ödevlerine kah yardım ederek kah direkt yaparak kazandığım repi tek bi sınavda kazanmış nil:( Ama Helal Team kıskansam da>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Nil olmasa bu dünyada dinler olmazdı. Allah onu bu dünyaya Meleklerin ve Cinlerin varlıgını ispatlamak için yolladı, o ki yaratandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Finallerimiz var, nerdesin? ÜŞÜYORUZ REİS nNn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bella said: asistanından asistanına göre değişir işte. manyağı da var yardımcı olanı da var. bizim okulda yabancı diller bölümü gariptir biraz. soru soramazsınız asla, bölümünüzün adının almancasını soracanız yazmak için onu bile söylemezler. okuyamadınız bir şey, soruyu anlamadınız söylemezler. asistanların ellerine yönetmelik verilerek tembih edilirler, kopya çekmek 1 dönemden başlıyor diye, iyi halden indirimsiz. ondan şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 nil sör olsun maçlara beleş girsin ama sör olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 erkek olsa çok taşağlı birisin derdim nil ama HELAL TEAM le yetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sipeyskeyk'in yerinde olsaydım, bi ebay'dan bişeyler göndertirdim herhalde. Bir Nil, Nil'lik görevini yerine getirirken, bir erkeğin centilmenlik görevini yerine getirmemesi çok ayıp. Yoksa oooo herkese Rep, herkese aga helal team! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kıllı boceklerin saldirisi sirasinda telefondan sakinlestirmisligi vardi beni de sagolsun. ama meleği cini karistirmayin, tirsiyor sonra yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 eheh göksu, kari gibi bagirisini hala unutamiyorum ama ya. bu arada topik de ilginc yerlere dogru gidiyo. birazdan yaa iste rahmetli de cok iyi insandi ya diyecek birisi, korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 birisi çıkıp niiiiiiiiil nolur geri döööön sensiz yapamıyooooom diycek bende birazdan. ben demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Valla çok takdir ettim ne diyeyim. Ben de olsam e-bay'den falan bişiler yollardım hediyelik teşekkür amaçlı benden söylemesi Bi de bana da WoW'da servera yeni geldiğimde hemen gold yollamıştı sağolsun hazır topic açılmışken teşekkürümü ediyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 adına para bastırılsın, hayır için dilencilere sadaka verilsin, hergün saat 20:30 da 3 dk lık ışık açma kapama aktiviteleri düzenlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ya diğer döneme kuantum 2 alıcam bende. Biliyorsan burdan rezervasyon yapalım ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Benim M.S. tezini de bi aradan çıkartıverir artık bi ara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sıranı bekle rew daha yeni başladın yükseğe bitirmek üzere olanların önceliği olsun dimi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ooh. atim da surda otlayadursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Brigand said: olm nasıl kopya çektin sınavda? bizim görevli sıraların üstünü bile teker teker kontrol etti ne varsa sildirdi sanıyorum aynı okuldayız ama şöyle birşey var son senemiz, asistanların bi kısmını zaten tanıyoruz arada arkadaşlarımız olanlar bile var :) yani bi şekilde göz yummak zorunda kalıyorlar bazen uğraşmaktansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 emrah bakisi mi attin yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yani bir de ayıptır söylemesi asistan genç ve güzel olunca biraz sempatiklik işe yarayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 nil iyidir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar