S-H Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 cumartesi headliner accept olacakmış kaynak:ekşi,facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Kin said: said: İSRAİL'Lİ GRUBUN ŞARKILARIYLA RİTÜEL YAPTILAR Daha önce Güngören'de cesetler parçalanırken kendilerinden geçip satanizme özgü ritüeller yapan bu laikler, ateistler, agnostik ve aczimendiler; bu sefer de Yahudi grubun müziğiyle coştular. abi haha 10/10 ya hadi birisi de engin ardıç metaaaal! yazısını koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 S-H said: cumartesi headliner accept olacakmış kaynak:ekşi,facebook Umarım bu olur. Edit: Olmuş bile biletix sayfasında Accept yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 oldu bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 sorry guyz i can't accept this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Kombinede sadece 4. kategori kalmıştı. ne olmuşsa olmuş diğerleri tekrar açılmış 1-2-3kategori " 3. GÜN (PAZAR) TÜM BİLETLER TÜKENMİŞTİR. " böyle bir uyarı var bu kombine için geçerli değil sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 e değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Bunneh said: S-H said: cumartesi headliner accept olacakmış kaynak:ekşi,facebook Umarım bu olur. Edit: Olmuş bile biletix sayfasında Accept yazıyor. UDO yoksa neyleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 bi an gerildim mastodonun ismini görünce önceki sayfalarda, gelemiyorlarmış aslen. kaçırıcam diye dert ediyordum, iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 konserde çalışıyorum hacılar. *hava atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 konserde caliyor olsan daha havali olurdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 inşallah bikaç yıla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 aga kapıda güvenlik olmanın nesi havalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 adam organizasyondadır belki lol bekçi yaptınız hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ben yemi attım bak ses gelmedi kesin kapıda abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 nerede olacağımı bilmiyorum ama mühim olan para alacak olmam üstüne de ücretsiz megadeth, accept dinleyecek olmam :P amma hırs yaptınız hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 aga o işler hep kapıda bitiyor haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ahahahah kıskanmayın lan adamı. kanka beni jamesle tanıştırsana be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 yapacak birşey yok. sen geliyor musun konsere, sorun çıkartıyım kapıda sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 meet and greet'e katılmıştım metallica'nın. benden daha çok hakeden biri olamazdı. ama kazanamadım. böyle şansın da taa amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 arkadaşım purple organizasyonda çalışıyor, kaç gündür eleman arıyorlar festivalde çalışmak için. Grupları iyi tanıyor ve ingilizceyi akıcı bir şekilde konuşabiliyor olmak yeterliymiş. Herkesin girebileceği bir iş, havalı değil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 parasından bahset biraz dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Bu tarz işlerde çalışanlara " Bakın ne kadar havalı bir işte çalışıyorsunuz " mesajı empoze edilerek ortalam 40 lira felan veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 of beyler çok ezdiniz beni hiç kuul değilim artık of bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 başta da kuul değildin bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar