Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonisphere [ Metallica - Rammstein - Slayer]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Haykonun şarkı söylediği sahnede Orphaned Land'in her türlü gideri varda Anathema nedir ya?
zamanında Anathema konserinde manita yapmış makina mühendisleri tanıyorum o derece yani :)
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

-İngiltere'den gol haberi mi var ! Mötorhead mi! Mötorhead mi! Koray İngiltere'den gol haberi mi var? Mötorhead mi olmuş?
- Yok değil değili yok Anathema'ymış
- Anathema mı. Yok böyle bir festival.

:D Ben böyle festival görmedim.
Mesaj tarihi:
beyler illaki atmosferik yaprak metal festivali olarak bakmayın olaya. artık yurt dışında falan festival diye kavram oluştu, millet eğlenmeye geliyor daha çok, pink falan bile çıkıyor utanmayıp.

tamam 50cent headliner olsun demiyorum da :P anathema geldi diye RUMELİHİSARI KONSERİ Mİ QQ yapmayın o kadar da.
Mesaj tarihi:
Slatan said:

gün itibariyle halen çıkacak grupların değişiklik göstermesi organizasyon başarısızlığı olarak nitelendirilebilir mi?

Son anda iki tane grup iptal oldu, nitelendirmemeliyiz bence bu nedenle.

Ha Türkiye'ye 900 kere falan gelmiş, artık bar doldurmayan Anathema'yı Manowar'ın üstünde headliner olarak çıkarmak nasıl bir kafadır onu ben de anlamadım sdf.
Mesaj tarihi:
hayır abi headliner yapcakları yok ya
sadece bi oyun headliner bulamadılar onu geçtim
manowarın altına çıkaracak grup bile bulamadılar
çünkü organizatör mal cidden gerizekalı herifin teki.

anathemayı doğrudan soksalar kimse kabul etmezdi manga gibi
Mesaj tarihi:
Griswold said:

Ha Türkiye'ye 900 kere falan gelmiş, artık bar doldurmayan Anathema'yı Manowar'ın üstünde headliner olarak çıkarmak nasıl bir kafadır onu ben de anlamadım sdf.

Aynen.

Bu arada saha içi kombine bilet arıyorum, satmak isteyen olursa özelden ulaşırsa sevinirim.
Mesaj tarihi:
Sonisphere 2010 istanbul Herkese Merhaba,
Sizlerden gelen yoğun talepler üzerine 26 haziran cumartesi günü'nün sahne akışı konusunda bir düzenleme kararı alınmıştır.. İlerleyen günlerde konu ile ilgili ayrıntılı açıklamalar yapılacak. Hepinize teşekkür ederiz.
Mesaj tarihi:
Flassh said:

hayır abi headliner yapcakları yok ya
sadece bi oyun headliner bulamadılar onu geçtim
manowarın altına çıkaracak grup bile bulamadılar
çünkü organizatör mal cidden gerizekalı herifin teki.

anathemayı doğrudan soksalar kimse kabul etmezdi manga gibi

Acaba sırf "söz verdiğimiz headliner bulamıyoruz" tepkisini ç.ekmemekl için, anathmedan dolayıo biraz küfür yiyip sonra milletin gönlünü alıp, olayı kapatmak mı amaç?
Mesaj tarihi:
dendimi bilmiyorum ama
yoğun istek! üzerine saha içi/önü kombine bilet satışları başlıcakmış tekrar

bilet bitmişti bi daha satışa çıkmıcaktı hani?
karaborsadan bilet alanlara geçmiş olsun
organizasyon iyi kazık atıyor
Mesaj tarihi:
hep yapılan bişey bu

çakallık yapıp fazladan bilet alıp ekstra bilet çıktığı için biletlerini fazla paraya satamayanlarla

bu çakallardan bazılarına fazla fazla para yediren sabırsız arkadaşlar

üzülsünler evet hahah
  • Yeni Oluştur...