Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ulan bizim çocuklar neredeyse KALfest'e moonspell getiriyordu, aksaklıklar ve deneyimsizlik nedeniyle olmamıştı. Bu adamlar o liseli çocuklardan beter çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 "Anathema'yı Kütahya bağbozumu festivalinde izlemiştim..orda bile pentagram'ın altındaydı :" ahahaha facebook grubunda kıyamet kopuyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 facebook grubunu inci sözlük bastı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Haykonun şarkı söylediği sahnede Orphaned Land'in her türlü gideri varda Anathema nedir ya? zamanında Anathema konserinde manita yapmış makina mühendisleri tanıyorum o derece yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bence değişir o sıralama yahu. daha sonisphere'in resmi sitesinde saatlerle ilgili bir duyuru yok anathema için sadece biletixte var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 MAnowar headliner olsun 2, 3 saat kalsın işte sahnede. Kimse de şikayet etmez, ama anathema koymak nası bi mallıktır ya o kadar metal grubunun arasına. Hani headliner falan olmasını saymıoyurm bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 "roket adam" said: -İngiltere'den gol haberi mi var ! Mötorhead mi! Mötorhead mi! Koray İngiltere'den gol haberi mi var? Mötorhead mi olmuş? - Yok değil değili yok Anathema'ymış - Anathema mı. Yok böyle bir festival. :D Ben böyle festival görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bi mfö eksik ha o da gelse benim için tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 beyler illaki atmosferik yaprak metal festivali olarak bakmayın olaya. artık yurt dışında falan festival diye kavram oluştu, millet eğlenmeye geliyor daha çok, pink falan bile çıkıyor utanmayıp. tamam 50cent headliner olsun demiyorum da :P anathema geldi diye RUMELİHİSARI KONSERİ Mİ QQ yapmayın o kadar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 olay anathemanın çıkması değil ki, olay manowar'ın üstüne anathemanın çıkması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slatan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 gün itibariyle halen çıkacak grupların değişiklik göstermesi organizasyon başarısızlığı olarak nitelendirilebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 değişikli göstermedi ki. sadee açıklanmayan açıklandı, üstüne yeni bir grup eklendi. dio öldü, napsın adam diğer taraftan mı söylesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi bu nasıl bi organizatördür de manowarın üstüne anathemayı koyar yahu? alkollü müydü neydi seçerken ne lan bu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Slatan said: gün itibariyle halen çıkacak grupların değişiklik göstermesi organizasyon başarısızlığı olarak nitelendirilebilir mi? Son anda iki tane grup iptal oldu, nitelendirmemeliyiz bence bu nedenle. Ha Türkiye'ye 900 kere falan gelmiş, artık bar doldurmayan Anathema'yı Manowar'ın üstünde headliner olarak çıkarmak nasıl bir kafadır onu ben de anlamadım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hayır abi headliner yapcakları yok ya sadece bi oyun headliner bulamadılar onu geçtim manowarın altına çıkaracak grup bile bulamadılar çünkü organizatör mal cidden gerizekalı herifin teki. anathemayı doğrudan soksalar kimse kabul etmezdi manga gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Griswold said: Ha Türkiye'ye 900 kere falan gelmiş, artık bar doldurmayan Anathema'yı Manowar'ın üstünde headliner olarak çıkarmak nasıl bir kafadır onu ben de anlamadım sdf. Aynen. Bu arada saha içi kombine bilet arıyorum, satmak isteyen olursa özelden ulaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Sonisphere 2010 istanbul Herkese Merhaba, Sizlerden gelen yoğun talepler üzerine 26 haziran cumartesi günü'nün sahne akışı konusunda bir düzenleme kararı alınmıştır.. İlerleyen günlerde konu ile ilgili ayrıntılı açıklamalar yapılacak. Hepinize teşekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Flassh said: hayır abi headliner yapcakları yok ya sadece bi oyun headliner bulamadılar onu geçtim manowarın altına çıkaracak grup bile bulamadılar çünkü organizatör mal cidden gerizekalı herifin teki. anathemayı doğrudan soksalar kimse kabul etmezdi manga gibi Acaba sırf "söz verdiğimiz headliner bulamıyoruz" tepkisini ç.ekmemekl için, anathmedan dolayıo biraz küfür yiyip sonra milletin gönlünü alıp, olayı kapatmak mı amaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Manowar headliner olsun cumartesi günü de gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dendimi bilmiyorum ama yoğun istek! üzerine saha içi/önü kombine bilet satışları başlıcakmış tekrar bilet bitmişti bi daha satışa çıkmıcaktı hani? karaborsadan bilet alanlara geçmiş olsun organizasyon iyi kazık atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hep yapılan bişey bu çakallık yapıp fazladan bilet alıp ekstra bilet çıktığı için biletlerini fazla paraya satamayanlarla bu çakallardan bazılarına fazla fazla para yediren sabırsız arkadaşlar üzülsünler evet hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 o değil de 2011'de Bon Jovi'nin geleceğini açıklamak nası bir kafanın eseridir yarabbi önce bi 2010'u becereydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 http://www.biletix.com/static.htm?page=sp47 ek biletler çıkmış tekrardan beklendiği üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 2 adet sonisphere saha içi kombine satılık:210 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sattım ok=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar