Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Yılmaz'ı destekleyenler ciddi destekliyorlar.Ben de ciddi ciddi gelse neler yapabilir diye merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yılmaz vural gelirse üzülmem. baya eğlenceli maçlar çıkabilir :D başarı beklentisi zaten yerlerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 aga ne demiş cm lets kick racism out of football. nedir bu türk düşmanlığı yav? hadi fatih terim düşmanlığını anlarım da niye yılmaz vural niye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Gazetede okudum, Trapattoni "gelirsem eğer ayda bir hafta sadece Türkiye'de kalırım" demiş. Adam daha şimdiden bunu öne sürüyorsa, zaten geliş sebebi bellidir. Zaten gelmesini de hiçbir zaman istemedim. Sırf o almanca, ingilizce, italyanca karışımı bir dille konuşması bile yeterince itici gelmişti bana. S Ertuğrul Sağlam gelmeyeceğini söyledi zaten. Bence de o şimdilik yolunda devam etmeli. Tolunay'da muhtemelen aynı yolda ilerleyecektir. Türk teknik direktörlerden geriye Yılmaz Vural ve Abdullah Avcı kalıyor. Yılmaz Vural sırf yarattığı imaj yüzünden gelebilmesi olanıksız. Ama ben de gelsin diyenlerdenim. Merak ediyorum. Abdullah Avcı'yı bu kadar sürenin ardından milli takımın başına getireceklerine de ihtimal vermiyorum. Geriye yabancı teknik adamlar kalıyor. Yabancı olup da gelebilecek kim var diye düşünüyorum, gerçekten boşta olup da milli takımı edecek bir tane adam yok aklımda. Böyle giderse hiç beklemediğimiz bir isimle karşılaşacağız. Rıdvan'ı gelmesi halinde şaşırırım ama onun da seçenekler arasında olduğunu düşünüyorum. Fakat, gelsin istemem, sırf yorumculuğundan ötürü bu takımın başına gelirse diğer teknik adamlara ayıp edilmiş olur diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Dün hakkında yok öyle birşey diye federasyonun açıklama yaptığı td değil mi bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Yılmaz Başkan'ın resim süper ahaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Bülent Uygun ne yapıyor şu sıralar ? o gelsin bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fatih terim den başka milli takımın başına gelebilcek türk yok.mustafa denizli var o da şaşırmış ztn beşiktaşı kurtarsın once en kariyerli ve başarılı türk hocadan sora bulent uygunmus şifoymuş falan getirmek saçmalık olur sonuçta milli takım türkiyede gelebilincek en uç nokta. 4 büyüklerden birin şampiyon yapmayan avruda da adam gibi maça cıkmamıs yerlileri getirmek mallık olur.öyle yda böyle iyi topcular var milli takımda onların başına abidik gubidik adam mı getircekler.hadi getirdiler fatih terimin yapamadıgı neyi yapabilirler.gaz maz sonuçta fatih terim bişiler yapabiliodu yabancı gelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Güzel demişsin Red. Ha, Bülent Uygun milli takıma aslında karakter olarak yakışır. Kendisi de kurtlar vadisi ekolünden geldiği şiirle mehter marşıyla motivasyon falan yaptığı için "milli" takım için tam oturacak tip, ama kişiliğin ötesinde beceri ve tecrübe olarak yeterli değil bana göre. Yabancı biri gelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Bülent Uygun kim yapmayın yahu bi Sivas'ta çalıştı işte 2 sene, onun tecrübesinden noolcak. Ama Yılmaz Pasha tüm ülkeyi tanıyor, o hep istenilen 3 büyük oyuncuları dışında yeni yetenekler bulunsun olayı bu adamla olur anca. Yılmaz hocanın hakkını yemeyeliiiimmmm, hayııırrr!!! http://3.bp.blogspot.com/_S0EPUKsneXM/SVpBhsZAyLI/AAAAAAAAAXU/NsrIYSIzJFk/s400/yilmaz_vural.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yiZaJ4RVBJI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ya bu adam Avrupa maçında birine dalar, olay olur . Yoksa gelsin eyvallah da sdf edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Zaten terimden yeterince çektik bu olaylardan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 pascalnouman said: MacLeod said: http://www.sporx.com/images/1/119/6022_8151_sondakika001.jpg sporx de konuya koydukları resim şahaneymiş yalnız tr ye uyum saglamis adam hemen 5 cekecez olm 5 mesajini vermis diger takimlara solendimi bilmiyorum ama ben kari istirem hareketi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Fatih terimden daha fazla şebek değil yılmaz vural. Hiç değilse ne yaptığının farkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yılmaz beşiktaşı 3ledi ama görsem dışarda koşar sarılırım adama öyle bi adam yılmaz. bi de yabancıysa yabancı ulan alman pasaportu var! dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Helal olsun Yılmaz Vural'a feneride beşiktaşıda 3lük yapıp yolladı bir beşiktaş lı olarak takdir ediyorum. Senelerdir televizyonlarda açıklamalar yapıyordu Yılmaz hoca sürekli düşme hattındaki takımlara antrenör olarak geldiğini zaten takımların toparlıyamadıklarını söylüyordu şimdi sezon başından beri ilk defa kendi kurduğu bir takımı yönetiyor o bütçeyle ve takımla gayette güzel bir başarı yakalamış durumda. 3 büyüklerle şampiyon olmak ekstra bir başarı sayılamaz zaten kadrolar kaliteli oluyor azıcık futboldan anlıyabiliyorsan ,oyuncularla da geçinebiliyorsan bitti gitti.Esas başarı kısıtlı kadro ile biryerlere gelebilmek. Bunu senelerdir başarıyor zaten Yılmaz Vural ve milli takımın başına gelmeli 100 yaşındaki moruk italyanın geliceğine. Şu trapattoninin suratına baksanıza ölmüşte gömmeyi unutmuşlar adamı. Zaten türkiye'yi türk futbolcularını tanıyana kadar kefeni giyer.Yılmaz Vural renkli kişiliği ile dünya basınında türk milli takımının sürekli duyulmasını sağlar . Kıçına 2 tekme yemekle futbolcularda sakatlanmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Yılmaz Hoca Kasımpaşa'ya 5. hafta falan geldi bu sene, baktılar bikaç puan zor toplamışlar hemen bastılar acil durum butonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar