dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Tekrar izledim 10 numara 5 yıldız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 1-2-3 spidy me kadar kötü ise bu o kadar güzel, hipster parker dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Film çok iyi, sevmeyenler de Tobey Maguire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 film leslerin lesi bir filmmis zaman kaybi 3/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 spiderman1 > the amazing spiderman yaw.. hem de tobey'e rağmen uncle ben ne kötüydü yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi taktınız ankıl bene lan adamın rolü kısaydı geberdi gitti sdfds 100 tane spiderman filmi çekilse filmin en başında ölecek işte adam.iyi olsa nolur kötü olsa nolur sdfs çizgiromanda nasıl bilmiyorum.belki ölmeyen versiyonu vardır orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kötüydü abi. kızın babasına yazılan rol de oldukça kötüydü ama en kötüsü vinç hedesiydi. çok berbattı ya. ahahah liseli film çekiyor olsa böle bişi koymaktan utanır. mediocre lafının tanımını soranlara the amazing spiderman filmi işte diye açıklayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 babası hakkaten saçmaydı sdf da spiderman abi işte.kendisi saçma birşey.örümcek ısırıyor örümcek oluyosun bi tane iğne ile kertenkele oluosun.böyle bir dünya yani ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 çizgiromanı eğlenceliydi be. noir yapçaz darknayt çok tuttu!! hipster-gay filmleri çok seviliyoo diye eğlenceli spidey'i kasıntı hipster gay bi twilight a çevirmişler nan. olmaz olsun!!!! YAZDIKÇA TİKSİNDİM FİLMDEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 o okuldaki badass çocukta kötüydü mesela sdfds genelde uzaktan kötü kötü bakması gerekir.her filmde öyle bu filmde badass sonradan duygusala bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dasaaa said: ama en kötüsü vinç hedesiydi. çok berbattı ya. spider-man fanı olarak nerdgasm geçirdim orda, spider-man fanları için çok anlamlı bir sahneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 öküz çocuk bizim delikanlıyı ezer klişesinin kötü bir işlenmesiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 spiderman fanı ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Bone said: dasaaa said: ama en kötüsü vinç hedesiydi. çok berbattı ya. spider-man fanı olarak nerdgasm geçirdim orda, spider-man fanları için çok anlamlı bir sahneydi. abi aşırı kötüydü ya... bildiğin filmde değiştireceğin 1000şey gibi bir imkan olsa ilk 3e oynar bu. bu filmi neden çekmişlerdi lan? adamlar hedeflediği noktayı tamamen ıskalamışlar. eskisinden kötü spiderman çekmeleri gerçekten başarı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Red said: çizgiromanda nasıl bilmiyorum.belki ölmeyen versiyonu vardır orda. evet radyoaktif bi tanrı tarafından ısırılan uncle ben ölümsüz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 vinç sahnesinden daha mantıklı. bi sonraki filmi sen çek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ben bu filmi hala izlemedim ve merak ediyorum. Ama milyonuncu keredir ben amca "büyük güç büyük sorumluluaaahh" derken nalları diktiğini görürsem artık kusucam diye korktuğumdan izleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi hakkaten kaçırma bak bu fırsatı spiderman1 7.3 spiderman2 7.5 the amazing spiderman 7.4 yani ne kadar kötü çekersen çek nerdgasm geçirenler 7.x vericekler işte. istersen berbat bi uncle ben koyup,kötü bir senaryo ile berbat bir film bile çekebilirsin hey! gerçi bunu yaptılar evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Redeagle said: Ben bu filmi hala izlemedim ve merak ediyorum. Ama milyonuncu keredir ben amca "büyük güç büyük sorumluluaaahh" derken nalları diktiğini görürsem artık kusucam diye korktuğumdan izleyemedim. yok abi o ondan da beter bişiler var gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Redeagle said: Ben bu filmi hala izlemedim ve merak ediyorum. Ama milyonuncu keredir ben amca "büyük güç büyük sorumluluaaahh" derken nalları diktiğini görürsem artık kusucam diye korktuğumdan izleyemedim.en absürd ben amca burada, kaçırma bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dasaaa said: eğlenceli spidey'i eğlenceli spidey derken? http://i.imgur.com/2yG43.jpg bunun neresi eğlenceli be... not: this is emo spider man: this is amazing spider man: http://i.imgur.com/MBvch.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 andy garfield mıdır nedir, tobey'den iyi ama film ÇOOOK KÖTÜ BE! hakikaten bu sene izlediğim en kötü filmdi abi. çok berbat bi senaryo, berbat oyuncular, vasat vasat vasat bi de koyduğungiflerin çoğu devamlardan lan. spiderman1 vs the amazing spider man dersen spiderman 1 yener ya. tobey'e rağmen. düşün abi ne kadar kötüydü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 sadece vinc sahnesi mi ? bilim ayaga dusmus resmen velet 2 kitap kurcaladi devrim yaratti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 harbi lan ahmet a karadeniz, yüksek matematik kitabı ile milyar dolarlık projede yapılamayan şeyleri bi gecede çıkarttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 siz beceremiyorsanız sizin suçunuz. peter parker kendi ağını yapan bi arkadaşımız, major in science. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar