Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 GERGE said: İkinci filmde gelir MJ ama: 3. filmde Gwen ölür bence, 4. filmde de MJ ciddi rol almaya başlar. nereye geliyor abi mjw zaten çocukluk arkadaşı değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ikinci filmde çıkar bence de mj, keşke kirsten dunst oynasa keşke gene. ikinci filmin sonunda gwen'i öldürürler muhtemelen, ama işte onun için green goblin'in baş düşman olması gerekiyor gene ki hiç istemem ikinci filmde goblin falan görmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9Xrn8TND1vM deleted scenes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 iyiymiş ya. yani allahım ilk üç filmin toplamından binkat iyi. ne kötü filmlerdi onlar ya. elemanda çok olmamış bence. çok küçük herif ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 abı 15 yasında orumcek adam basladığında mevzuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ya ben 15 yaşında daha iriydim 50 kilo halimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ıste sen peter'ı hırpalıyan lanet olası flash tompson'ın dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 yok ya problem o. ilk sahnede zorla yemek yedirilen çocuktum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 alla alla. o zamn benım senın arın falanmısım abı.... bide eleman 29 yasındamı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 stan lee sahnesi efsane olmuş.. sss amcayı öldüren yıldızlı herif kim ? bide son sahnede connors la hücrede konuşan ? kingpin olamaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 anladığım kadarıyla tanınmamış biri olcak http://www.youtube.com/watch?v=BwBl7QboMio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 film nete düşünce birden başlığın hortması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 düştü mğ film raflara şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ne indiriyoruz ya. bi öm'den ulaşın, hangisinin kalitesi iyi beyler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Filmi ilk geceyarısı, yarım şişe rakı içtikten sonra uyuklayarak seyretmiştim. Dün tekrar izledim de ilk seyredişimde baya bir uyuduğumu farkettim. :) Film hakikaten çok güzel olmuş. Beklediğimiz spiderman Andrew Garfieldmış meğerse. Hareketleri falan çok iyi oturmuş. moriQ said: stan lee sahnesi efsane olmuş.. sss amcayı öldüren yıldızlı herif kim ? bide son sahnede connors la hücrede konuşan ? kingpin olamaz heralde Son sahne Ya yine Norman Osborn - Green gobline bağlayacaklar ama bana nedense Morbius olabilir gibi geldi. O da deney sonucu o hale geldi falan. http://www.spiderfan.org/characters/morbius.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 o vampir herif genç değilmidi. bu bildiğin ihtiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 diyorum ya Norman Osborn'a bağlayacaklar. Ya koymuyorlar ki venom, carnage, Morbius, Mysterio, Craven, Vulture falan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 cok ınanılmaz güzel bir film bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Film o kadar iyi ki 3 günde 5 defa izledim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 noluyo lan dalga mı geçiyonuz umarım ciddisinizdir çünkü izlicem bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bi tek stan lee sahnesinde güldüm diğer espri girişimlerini başarısı gördüm onun dışında pek sıkılmadım gerçi macera felan işte pew pew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ben iyi bir spider man filmi görmekten umudu kestim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 gördük işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Oldukça güzel bir filmdi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 cok fena carpıyo adama ama ya, allak bullak ediyo. gözler doluyor, nefes borusu düğümleniyor (ne diyoduk nefes borusuna? unuttum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar