Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Amazing Spider-Man (2012)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Film cok iyiydi diger seriye 10 basar yani o derece.. Garfield da cuk oturmus , spideynin alayci tavrini , lame ama gulumseten espirilerini de cok iyi yansitmislar . Temiz 89/100
Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

bone senin yerinde olsam, o çizgi romanalrı hiç okumamış olmayı dilerdim.
arkadaş diğer filmde de bu adam oynamıyacakmı yıne universite zamanını, yine sakalsız, tine tıfıl.

wot döşeme hacıt lütfen.

nerde gördün sakallı peter parker?
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

Tamam abi haklısınız görmek istediğim şeyi istememeliyim, görmek istediğim şey nedeniyle de bişey bilmediğim belli evet.

peter parker'ın üniversite zamanı olmasın demiyorum,
mesela mcfarlane'in çok güzel hikayeleri vardı o döneme ait. bi yandan mary jane'le takılıyor, yandan black cat'le flörtleşiyor felan.
ben de isterim öyle bir şey,
ama reboot'tan bahsediyoruz, adam 30 yaşında örümcek adam olmuyor ki...
Mesaj tarihi:
oyle bısey yok onu savunuyoruz.
savunmuyoruz soyluyoruz.

ayrıca uni ogrencısı olucağına lise ogretmenı olduğu donem olsun dahada bomba olur.

o zamanda sakalı yok. hep tras oluyo düzenli adam.
Mesaj tarihi:
Mary Jane yok.... Bi de vinc operatörü olmamis gerisi güzeldi. Yalnız hala kendi kendine konusturmuyolar ya su spiderman'i ona yaniyorum. Benim bildigim spiderman 10 sn susmayan bi tip.
Mesaj tarihi:
Remus said:

Mary Jane yok.... Bi de vinc operatörü olmamis gerisi güzeldi. Yalnız hala kendi kendine konusturmuyolar ya su spiderman'i ona yaniyorum. Benim bildigim spiderman 10 sn susmayan bi tip.

Vinç operatörü kısmında tüylerim diken diken oldu benim çok iyiydi o sahne.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

İkinci filmde gelir MJ ama:

3. filmde Gwen ölür bence, 4. filmde de MJ ciddi rol almaya başlar.

gwen 3 te ölücek kesin, onun öncesinde peter gwen harry mj 4lüsünü toplarlar bir araya.
iyi yapmıslar bu film hiç karıstırıp zaman harcamamıslar. mj'in kim olduğu belli zaten.

• Yeni Oluştur...