Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 wot döşemeye bile gerek yok, cuce demiş her şeyi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 GwindonSurion'un görmek istediği Spider Man yapmıyorlar, Amazing Spider Man yapıyorlar. Daha ne diretiyorsun ki? Haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 yapmasınlar zaten. olayın haklılık boyutuna indirgenmesi de enfes olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 film ınanılmaz iyi. andrew'^da iyi cocukmus aferim. bide bu ikisi manitaymıs lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Film cok iyiydi diger seriye 10 basar yani o derece.. Garfield da cuk oturmus , spideynin alayci tavrini , lame ama gulumseten espirilerini de cok iyi yansitmislar . Temiz 89/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 AtlaraFisildayan said: bone senin yerinde olsam, o çizgi romanalrı hiç okumamış olmayı dilerdim. arkadaş diğer filmde de bu adam oynamıyacakmı yıne universite zamanını, yine sakalsız, tine tıfıl. wot döşeme hacıt lütfen. nerde gördün sakallı peter parker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Tamam abi haklısınız görmek istediğim şeyi istememeliyim, görmek istediğim şey nedeniyle de bişey bilmediğim belli evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 andrew başarılıydı. nokta. KISKANMA ŞEVKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 GwindonSurion said: Tamam abi haklısınız görmek istediğim şeyi istememeliyim, görmek istediğim şey nedeniyle de bişey bilmediğim belli evet. peter parker'ın üniversite zamanı olmasın demiyorum, mesela mcfarlane'in çok güzel hikayeleri vardı o döneme ait. bi yandan mary jane'le takılıyor, yandan black cat'le flörtleşiyor felan. ben de isterim öyle bir şey, ama reboot'tan bahsediyoruz, adam 30 yaşında örümcek adam olmuyor ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ömrümde seyrettiğim en kötü filmlerden biriydi. emma için 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Abi ne savundunuz, reboot meboot ben öyle bişey olmasını istiyorum size ne lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 oyle bısey yok onu savunuyoruz. savunmuyoruz soyluyoruz. ayrıca uni ogrencısı olucağına lise ogretmenı olduğu donem olsun dahada bomba olur. o zamanda sakalı yok. hep tras oluyo düzenli adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bir tiyatrocuya yakismayan laflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Mary Jane yok.... Bi de vinc operatörü olmamis gerisi güzeldi. Yalnız hala kendi kendine konusturmuyolar ya su spiderman'i ona yaniyorum. Benim bildigim spiderman 10 sn susmayan bi tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 MJ olmaması normal, ilk filmde de herkes MJ ne iş diye kızıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Remus said: Mary Jane yok.... Bi de vinc operatörü olmamis gerisi güzeldi. Yalnız hala kendi kendine konusturmuyolar ya su spiderman'i ona yaniyorum. Benim bildigim spiderman 10 sn susmayan bi tip. Vinç operatörü kısmında tüylerim diken diken oldu benim çok iyiydi o sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 İkinci filmde gelir MJ ama: 3. filmde Gwen ölür bence, 4. filmde de MJ ciddi rol almaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Emma öyle bir hit yaptı ki 6.filmde falan ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 MJ komşu kızı degilmiydi benmi yanliş hatirliyorum. Elemanin çocukluk askı felandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 yok öyle bişi, ultimate o. amazing değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 filmi gayet beyendim ben. hata ilk seriye gore abartisiz daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 GERGE said: İkinci filmde gelir MJ ama: 3. filmde Gwen ölür bence, 4. filmde de MJ ciddi rol almaya başlar. gwen 3 te ölücek kesin, onun öncesinde peter gwen harry mj 4lüsünü toplarlar bir araya. iyi yapmıslar bu film hiç karıstırıp zaman harcamamıslar. mj'in kim olduğu belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 gwen'in he made you promise dediği yerde zaten... adam gibi karakter böyle tasınır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 film en iyi, birileri gelsede tekrar gitsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 GwindonSurion said: Emma öyle bir hit yaptı ki 6.filmde falan ölür Mj ' i kimin oynayacagina bakar o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar