Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 içiyorum içiyorum bi bok hatırlamıyorum misal dün gece içtim içtim öğlen bi uyandım yataktayım kim koydu lan beni buraya durumundayım çorbacıya gitcektim gitmişim ama hatırlamıyorum cüzdanımda param vardı noldu ona hatırlamıyorum tüm parayı vermem sanırım çorbacıya dimi :S hayır o kafayla dışarı çıktım naptım nettim mahalleye rezil mi olduk acep kafayı yedim hatırlamaya çalısıyorum naptım ne ettim yok hiç bişi ne zaman içip içip yatsam böle son yarım saati falan hatırlamıyorum neyse hafıza mı geri istiyorum kafamı duvarlara vursam geri gelir mi genç yaşta bunamaktan korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 zıkkım iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 drink responsibly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 dünya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ne içiyosunuz onu bi anlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ağzınla iç bişi olmaz bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 rami artir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bi gün yabanci bi herifin kollarinda uyanirsan, anlarsin... too late :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 akşam simidi gibi yenmekten korkuyorum zaten D: neyseki evde içiyorum evden fazla çıktığım yok sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bi defa oldu hatırlamadığım bi kaç saat. o bi kaç saatte ne oldu gerçekten merak ediyorum yanlız. hem de çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=162PBJp1akg daha beterleri de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bende merak ediyorum son paramı naptım acep diye fazla da içmedim ki of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bana da bi kere oldu o black out olayi. sinifin en igrenc cocuguyla öpüsmüsüm, ertesi gün dönen dedikodulardan ögrendim. en azindan kurt cobain in yandan yemisiydi, o iyi. dikkat etcen yani evde olsan bile, kapiciya bile güvenmemek laazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bana ne zaman içsem hep oluyor içkinin tek etkisi bana sanırım hafıza kaybı ya çok pis kaşınıyorum bide sabah sokakta bitli köpeklerle mi oynaştım naptım ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bitli köpekler paranı napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 köpekleri bilmemde çorbacı arakladı sanırım paramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 vanille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 mokoko said: ağzınla iç bişi olmaz bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ahah cok tatli o ya^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ağzımlada içsem farketmiyor yok mudur bunun bi şeyi ne bilem içkiden sonra şunu iç bunu iç yaptıkların aklında kalsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Yani diyorsun ki tadında içip durduktan sonra yinede kendini kaybediosun? O zaman içme arkadaşım sana yaramıyor içmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 o da bi çözüm tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ehliyet sınavına içip gitmeseydin bari yazık değil mi 80 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 içip gitmedm ama kşke içip gitseydim belki geçerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 o kadar kafa güzel yapan hangi alkol var yahu.bide hatırlamicak duruma gelicek kadar içsen genelde sızmış bayılmış oluyosun.kalkıp gitcen ama hatırlamıcan ahaha kandırmışlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar