QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 of ben de köfte yapmıştım bugün evde, onu kızarttım, yanına da salçalı makarna yaptım, bi de yogurt koydum yedim oh! (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 CthuLhu said: hazırda pişmişleri getirmiş seviniyorsun bi de =) hiç de değil,suat ustaya laf yok,biraz yakın mesafede oturmamın da etkisi var tabi de 3 dk ne ya 3 dakika!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 o diil de hala çalışmyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 lan açlıktan ölcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sepet patladı ortalık hamburger ketcap mayonez ve döner parcalarına bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 az önce sipariş verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Afiyet olsun :( Perşembe günü ben de yemeliyim. 3 hafta oldu yemeyeli, krizlerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 oh düzeldi ne yesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 1.5 adana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ya bi sürü mekan varda emin olamıyorum güzel mi değil mi o kebapçılar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Evet benimde adını bile duymadığım yerler var, da işte isteyip yemeğin ziyan olmasından korkuyorum. Bide parası da cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 o yüzden 2 orta boy pizza söyledim gecede ısıtırım kalanını (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ulan maltepede dönerci ali ustayı çıkarmışlar sepetten. abv yemeksepeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 "roket adam" said: ulan maltepede dönerci ali ustayı çıkarmışlar sepetten. abv yemeksepeti. kartalda deil miydi ali usta? bi de bilmeyenler de vardir ali ustayi, kesin doner yiyin orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 aman işte kartalda ya. esenkent civarlarında. bilmiyorum ki buraları hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ali kartal'ın sınırı oluyor sanırım.. maltepeye dahil diye biliyorumben hatta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 tamam bunlar siteyi değiştirmişler de.. benim passwordum neydi be allahın sitesi.. opera wand yapıyor ki o işleri ben hiç hatırlamam.. git işin yoksa password ise falan.. keşke onları da opera yapsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Dartanian said: HEPİMİZ AÇLIKTAN ÖLÜCEZ ARKADAŞLAR Ulan kaldır popoyu git :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ali usta esenkentinin karşısında kalıor e5in alt tarafı. Cevizli mahallesine bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 esenkent bizim bahçeşehirin orda olm ne kartalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 firefoxta hala çalışmıyor. gayet şık, işe yarayan, basit bi siteleri vardı. yeni bir şey eklemeden niye böyle bi değişiklik yaparsın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 wiski said: ali usta esenkentinin karşısında kalıor e5in alt tarafı. Cevizli mahallesine bağlı cevizli maltepe işte.. yıllardır yaşadığım yeri karıştırttınız bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 parlak bilekler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yaklaşık üç aydır festfuud yemedim lan. dürüm bile yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ysepeti izmir aylar önce upgrade oldu yaw? istanbulu daha yeni mi yaptılar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar