balon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Gitgide beyinsizleşiyoruz.Ellerimizdeki kelebeklerin ölmelerini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 pics or didn't happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 aga hayır görmedikten sonra rengini bilsek noolur görsek de bişey olmaz da pics or didn't happen kanunu işleyebilir mesela kırmızı puantiyeli yazan genç kızımız bunu belgeleriyle birlikte ispat edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 sene 2010 millet hala sütyen rengini duyunca ereksiyon oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 aga bizim arkadaş neler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 abi meme kanserine boyle mi ilgi cekiyolarmis bana da pm gelmis facebooktan. sacmalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 pmde çaktirmadan yapiyoruz demisler bi de. of ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kimse anlamadi, çakal bu erkek milleti en az 2 kiz fake accountu vardir her birinin. oyle seylere gerek yok, pijama partisi duzenlensin gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bi kız olarak pijama partisini destekliyorum. organize edicek biri olursa bana da pm atin. hemen gelirim destek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 gökkuşağı gibi oldu lan facebookum şaka şaka tek prudent yazmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 hemen cagiririz seni zaten barbie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 pink yaziyo lan oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 hayda biranesindede not black not white but lime green!!!!! bunlar ne olum? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yalniz ben bu geyige inanmamistim, yok lan dedim millet yine olmayan bisey uzerine saatlerce tartisiyo ilk defa yanildim tebrik ederim. hadi ben kactim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 allah allah. 420 kisi var facebookta 40% kiz desek bulamadim oyle birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Yalnız bende şu anda siyah ve beyaz kalmadı, mavisi moru yeşili dolu. hatta "orange with colorful stripes" diye bişi bile var, ama klasikler gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 reyou said: yalniz ben bu geyige inanmamistim, yok lan dedim millet yine olmayan bisey uzerine saatlerce tartisiyo ilk defa yanildim tebrik ederim. aynen abi ama şimdi akın akın görmeye başladım facebook'ta(gerçi bir çok insanın news feed'de çıkmasını engellemiştim ondanda olabilir :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 aga benim face dekiler yazmıyo diye üzülmüştüm, şimdi düşündüm de, galiba kullanmıyorlar gerçi nude yazan da varmış da bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 nude yazana sordum ben, çıplak anlamında değilmiş, ten rengi sütyene nude diyolarmış terim olarak. onlar yazmaya utanmıyo da ben sormaya mı utanacam >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 haaa ten rengi nude mantıklı gibi orjinal nude olmasını tercih ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ben facebookuna renk yazan kızlardan bikaçına sordum ruh halini yansıtan renklermiş onlar öyle dediler. kimisi sütyen rengi diye kimisi ruh hali diye yazıyor. hayırlısı diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ruh haliymiş ... pehh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 sana öyle demişler, tutup da "bu renk don sütyen var üstümde" diyecek hali yok tabii :) hepsi sütyen yazmıştır merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dark blue diyen geldi şimdi bir başka kızda yakışır demiş :) gerçi ilgimi çeken biri dğeil bşi giymesede farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Rewendor said: Yalnız bende şu anda siyah ve beyaz kalmadı, mavisi moru yeşili dolu. hatta "orange with colorful stripes" diye bişi bile var, ama klasikler gitmiş. 'hot pink with black lace' olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar