Glatheros Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ubisofta login olmadan calismiyor oyun, zaten kutusunda requires a constant active internet connection to play diyor. oyun fena degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 cracki olmayan oyunlarin konularinda da hic post olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 korsana karşı çözüm yolu bu artık bence.. internete bağlı olmadan oynanmayan (en azından kısıtlı bir süre haricinde) log-in sistemleri ile çalışmalı şirketler. PC oyunculuğu başka türlü kurtulucak halde değil çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Geçiniz. bakınız C&C4, birkaç gün icinde offline patch çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Aynı şey silent hunter 5 için de geçerli. 2 günde çıktı cracki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 gecemedik cunku hala cikmadi ac2, insallah cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Oyunu oynamak için gereken işlemlerin bir kısmı sunucular tarafından yapılmadığı taktirde her şekilde crack'lenir oyun. Sürekli online connection istese ne olur yani. Daha uzun sürer sadece. Single player oyun için de firmanın sunucu, bandwidth, bakım masrafları falan ayırması pek karlı bir şey olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 30 liraya mount&blade aldım ben. bu oyun 72 ytl amerika'da. ubi'ye yeni sisteminde başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 tunch said: korsana karşı çözüm yolu bu artık bence.. PC oyunculuğu başka türlü kurtulucak halde değil çünkü tersine insanları PC oyunculuğundan soğutup konsol oyunu satışlarını arttırır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Evet aynen oyle yapacak. Ben de kendi evime tasindigimda pc'de oyun oynama isini tamamen rafa kaldirmayi dusunuyorum. Alicam bi xbox, live'de cilgin aticam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bone said: tunch said: korsana karşı çözüm yolu bu artık bence.. PC oyunculuğu başka türlü kurtulucak halde değil çünkü tersine insanları PC oyunculuğundan soğutup konsol oyunu satışlarını arttırır bu. Aynen, Assassin's Creed 2'nin fiyatı düşmeye başlasın PC yerine direk konsola alacam. Rahat rahat oynamak varken anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ben bunu -1ken oynamıştım 7 nere naptı yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ortak oyunları PCye almanın herhangi bir manası yok zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konsol oyunlarına göre nerdeyse yarı yarıya ucuz olması gayet manalı bence. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Settlers 1-2 den sonra çok bozmuştu 3-4 ü felan denemiştim ama berbattı yani, bunu denemeye cesaret bile edemiyorum artık =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Review puanları 7 civarı çoğu sitede. Satın almaya cesaret edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 cikali 5 gun oldu ama daha oynayan yok galiba? yeni drm sagolsun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Haha olabilir. Silent hunter 5 üç gün içinde ilaçlanmıştı:) bunu beceremediler galiba. Satın almaya da gözüm yemedi. Merakla takipteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 8.5 almis game informerdan. uuu ortalama 85 linke gore hic fena degil. http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/settlers7pathstoakingdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Demosu çıkmış; Demo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Demosunu oynadım, Anno stili yapmışlar, ilk konseptlerinden çok uzaklaşmışlar. Anno 1404 tercih ederim daha iyi. (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 campaignde ilk missioni yapabildim sadece vakit bulursam bakip yazicam, ilk izlenimlerim olumlu, ara ara log in olup oynanabilecek bir oyun gibi gozukuyor, birde ceasar 3 havasi katmislar yollar ev genisletmeler filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 düşmedi hala ya oysaki merak ediyordum, bari 6. oyuna bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 hd 5770 aldımda oynamaya başladım... über olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Servers down? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar