Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Evettt artik orjinal fikirin pek kalmadigi ortamda rebootlara mahkumiyetimizi biliyorduk zaten, ama bu beni biraz heycanlandirdi. Daha cast belli degil, ama eger guzel olursa efsane bisi cikabilir. Bekliyoruz efendim. Conan
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bu arada, ivan dragonun cast'te dahil olacagi konusuluyor, He-Man'i filmde gormek bayagi eglenceli olacak. Hatta reboot kasmisken He-Man'i de canlandirsalar.
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 monte kristo çakması olmus conanı severim ya.güzel yapabilirlerse izlenir
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ahaha ben Dolph Lundgren ı öldü sanıyodum =))
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yok dolph expendables kadrosunda da var. ölmedi saolsun. bu arada he man de çekilecek gibi bi dedikodu dolaşıyo ortalıkta. haberiniz olsun.
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 HAHAHAHAHA off cidden herifler eskilere mahkum kalmis, kopacam.
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Adam 57 doğumlu - ne bu be? Conan'ın yerleşip King olduğu - toruna torbaya karıştığı dönemi mi çekeceklermiş?
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Cohen the Barbarian http://www.paulkidby.net/Cohen.jpg
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dolph lundgren conan olmaz herhalde, yan rollerden biri olur olsa olsa. ama şu pozu da geçecek conan çıkacağını sanmam:
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kim oynuyabilir ki conan'ı arnold dışında heralde kimse. Öyle sırf kaslı olmak yetmez 1.9-2m boy + 14 kez vucut sampiyonu olmuş bir adamdan bahsediyoruz yahu.
huun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sarışın, renkli gözlü barbar mı olurmuş? yeni conan filmine sevinçten mi, bu saçma sapan fikre üzüntüden mi ağlayayım karar veremedim. gözyaşlarımı içime atıyorum.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 olmaz öyle conan ayrıca ilk filmde conana hatun verip izledikleri sahne vardır ne güzel filmdir lan o ah be abi fil kulesi noldu ayrıca onu çekiodu birileri bi ara
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Dolph Lundgren zaten bu saatten sonra Conan olmaz ki, boşuna üzülmeyin yani. O ya düşman olur ya da yardımcı rollerden birinde oynar, ki iyi de olur. Umarım kalite bişi ortaya çıkar film bitince. edit: 3 film de var arşivimde ve en iyisi ilk film bence
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yenı conan filminide ininja assasin falan yaparlarsa cekilmez hiç. yenı donem conan cizgiromanlarındaki gibi sahane bi conan hikayesiyle gelirlerse belki bi umut.
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Ben Conan'ı hiç bi zaman sevmedim, sevemem. =/
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 halbuki en sahane insan conan. Demekki bozuk olan sensin
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 remakelerin tadı kaçmaya başlıyor artıkın. Conan'ı severim ama remakeler beni deli ediyor
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Conan filmini remake olarak gormek yanlis. Neticede roman/cizgi roman olarak pek cok Conan macerasi var, film sayisi ise sadece iki. Reboot diye nitelendirmelerinin tek sebebi bu filmin eski filmlerin devami olmayacagini belirtmek.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 origin olucakmıs film. origini ilk fimlde verdiler zaten, dolayısıyla reboot.
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Tamam da iste reboot ile remake birbirinden farkli kavramlar. Remake dedigin zaman uc asagi bes yukari ayni hikaye anlatilir. Reboot da ise olaya tamamen serbest sekilde girebilirsin. Origin hikayesi ilk Conan filmindeki gibi olmak zorunda degil mesela.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Reboot diyorsun iyi güzel de Conan'ın yeni filminin yapılacağı uzun zamandır söyleniyordu zaten.
Öne çıkan mesajlar