Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conan (2011) - hollywood'dan bir reboot daha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evettt artik orjinal fikirin pek kalmadigi ortamda rebootlara mahkumiyetimizi biliyorduk zaten, ama bu beni biraz heycanlandirdi. Daha cast belli degil, ama eger guzel olursa efsane bisi cikabilir.

Bekliyoruz efendim.
Conan
Mesaj tarihi:
bu arada, ivan dragonun cast'te dahil olacagi konusuluyor, He-Man'i filmde gormek bayagi eglenceli olacak. Hatta reboot kasmisken He-Man'i de canlandirsalar.
Mesaj tarihi:
sarışın, renkli gözlü barbar mı olurmuş? yeni conan filmine sevinçten mi, bu saçma sapan fikre üzüntüden mi ağlayayım karar veremedim. gözyaşlarımı içime atıyorum.
Mesaj tarihi:
olmaz öyle conan

ayrıca ilk filmde conana hatun verip izledikleri sahne vardır
ne güzel filmdir lan o
ah be abi

fil kulesi noldu ayrıca
onu çekiodu birileri bi ara
Mesaj tarihi:
Dolph Lundgren zaten bu saatten sonra Conan olmaz ki, boşuna üzülmeyin yani. O ya düşman olur ya da yardımcı rollerden birinde oynar, ki iyi de olur.
Umarım kalite bişi ortaya çıkar film bitince.

edit: 3 film de var arşivimde ve en iyisi ilk film bence
Mesaj tarihi:
yenı conan filminide ininja assasin falan yaparlarsa cekilmez hiç.

yenı donem conan cizgiromanlarındaki gibi sahane bi conan hikayesiyle gelirlerse belki bi umut.
Mesaj tarihi:
Conan filmini remake olarak gormek yanlis. Neticede roman/cizgi roman olarak pek cok Conan macerasi var, film sayisi ise sadece iki. Reboot diye nitelendirmelerinin tek sebebi bu filmin eski filmlerin devami olmayacagini belirtmek.
Mesaj tarihi:
Tamam da iste reboot ile remake birbirinden farkli kavramlar. Remake dedigin zaman uc asagi bes yukari ayni hikaye anlatilir. Reboot da ise olaya tamamen serbest sekilde girebilirsin. Origin hikayesi ilk Conan filmindeki gibi olmak zorunda degil mesela.
  • Yeni Oluştur...