Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Evettt artik orjinal fikirin pek kalmadigi ortamda rebootlara mahkumiyetimizi biliyorduk zaten, ama bu beni biraz heycanlandirdi. Daha cast belli degil, ama eger guzel olursa efsane bisi cikabilir. Bekliyoruz efendim. Conan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bu arada, ivan dragonun cast'te dahil olacagi konusuluyor, He-Man'i filmde gormek bayagi eglenceli olacak. Hatta reboot kasmisken He-Man'i de canlandirsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 güzel olur insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 monte kristo çakması olmus conanı severim ya.güzel yapabilirlerse izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ahaha ben Dolph Lundgren ı öldü sanıyodum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yok dolph expendables kadrosunda da var. ölmedi saolsun. bu arada he man de çekilecek gibi bi dedikodu dolaşıyo ortalıkta. haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 HAHAHAHAHA off cidden herifler eskilere mahkum kalmis, kopacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Adam 57 doğumlu - ne bu be? Conan'ın yerleşip King olduğu - toruna torbaya karıştığı dönemi mi çekeceklermiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Cohen the Barbarian http://www.paulkidby.net/Cohen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dolph lundgren conan olmaz herhalde, yan rollerden biri olur olsa olsa. ama şu pozu da geçecek conan çıkacağını sanmam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kim oynuyabilir ki conan'ı arnold dışında heralde kimse. Öyle sırf kaslı olmak yetmez 1.9-2m boy + 14 kez vucut sampiyonu olmuş bir adamdan bahsediyoruz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sarışın, renkli gözlü barbar mı olurmuş? yeni conan filmine sevinçten mi, bu saçma sapan fikre üzüntüden mi ağlayayım karar veremedim. gözyaşlarımı içime atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 olmaz öyle conan ayrıca ilk filmde conana hatun verip izledikleri sahne vardır ne güzel filmdir lan o ah be abi fil kulesi noldu ayrıca onu çekiodu birileri bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Dolph Lundgren zaten bu saatten sonra Conan olmaz ki, boşuna üzülmeyin yani. O ya düşman olur ya da yardımcı rollerden birinde oynar, ki iyi de olur. Umarım kalite bişi ortaya çıkar film bitince. edit: 3 film de var arşivimde ve en iyisi ilk film bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yorumu Cuce'ye bırakıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yenı conan filminide ininja assasin falan yaparlarsa cekilmez hiç. yenı donem conan cizgiromanlarındaki gibi sahane bi conan hikayesiyle gelirlerse belki bi umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Ben Conan'ı hiç bi zaman sevmedim, sevemem. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 halbuki en sahane insan conan. Demekki bozuk olan sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 remakelerin tadı kaçmaya başlıyor artıkın. Conan'ı severim ama remakeler beni deli ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Conan filmini remake olarak gormek yanlis. Neticede roman/cizgi roman olarak pek cok Conan macerasi var, film sayisi ise sadece iki. Reboot diye nitelendirmelerinin tek sebebi bu filmin eski filmlerin devami olmayacagini belirtmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 origin olucakmıs film. origini ilk fimlde verdiler zaten, dolayısıyla reboot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Tamam da iste reboot ile remake birbirinden farkli kavramlar. Remake dedigin zaman uc asagi bes yukari ayni hikaye anlatilir. Reboot da ise olaya tamamen serbest sekilde girebilirsin. Origin hikayesi ilk Conan filmindeki gibi olmak zorunda degil mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Reboot diyorsun iyi güzel de Conan'ın yeni filminin yapılacağı uzun zamandır söyleniyordu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar