Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metro 2033

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
oyunu ilk defa bugün oynamaya başlayınca böle oluyo nabalım

muhtemelen bu topic altında default 45 FOV olayına da baya bi sövülmüştür de ben bi daha söveyim. 45 fov ne abi, testis mi geçiyolar lan? 60 fova çıkarma yöntemi buldum allahtan yoksa midem kendinden geçiyodu oyunu oynarken.
Mesaj tarihi:
field of view, şeye benziyo bu bazı bayanlar arabada koltukları dibine kadar ileri çekip direksiyonun içine girerler ya iştebu konsolfag styla fov yani kötülerin fovu. pc master race olarak her oyunu min. 90 oyununa göre 130'a kadar çıkarak oynamalıyz, saygılar.
Mesaj tarihi:
C:Users(USERNAME)AppDataLocal4A GamesMetro 2033Config.CFG

F:Program Files (x86)Steamuserdata1449630543110remoteConfig.CFG

bu 2 dosyada da sick_fov isimli satırı bulup 60 yapıyoruz, oluyor. Steam klasöründekinde 43110 sayısı önemli, diğeri değişken olabilir bilmiyorum.

oyunu bitirdim. çogiyi. hikayesi feci sarıyor, kitabı da alcem okucem.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

ranger hardcoreda başladım demin, çok iyi ya fakir editionda yoktu sonradan eklemişler herhalde, hud yok crosshair yok ammo az verdiğin/yediğni damaj fazla

favori achievementımı almadan geçmedim tabiiki uhuhae

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
chapter 4'te bıraktıydım ztn 7 imiş dedim bitireyim de metro last light'a geçeyim.

bu librarianlar çok zorladı beni ölmüyor piçler. bu arada ben oyunun başını unuttum olayların nasıl bu hale geldiğini anlatıyorlar mıydı ?
Mesaj tarihi:
yanımızdaki abi bence saklanarak git dediydi zaten ama dedim ben indiririm bunları. ilki geldi tüm mermi bıçak mıçak ne varsa attım zor öldü. diğerlerine mermi kalmadığı için koşarak kaçtım sdfs
  • Yeni Oluştur...