Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metro 2033

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi yok oynunu başında o tren aletinden düştüm ( sanırm scripten event deil, faillasan bile ordan devam ediyor oyun ) üşüştüler nan üstüme, elimde bi pompalı çaresizim
Mesaj tarihi:
ben de özledim oyunu ya biyokimya labında afedersiniz bok, sidik, kan içinde çalışırken yaşama tutunma gücü vermişti geceleri az az oynarken oyun. fakir versiyonunu bitirmeme rağmen yapımcılara helal olsun namına steamden almıştım ama indirmedim hiç bi ara ordan tekrar bitireyim.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Metro iyidir, özellikle sesler çok iyi. Yaratıkları görmesen de insanı germeye yetiyor. Hayır görsen zaten nereden geldiğini anlıyorsun o kadar germiyor adamı :)
Mesaj tarihi:
Fatality marka kulaklığımı ilk denediğim oyundu. karanlık dar bir yerde höykürerek üzerime bişey atladığında beynimin içine atladı sandım ne korkutmuştu lan. harekete duyarlı hayvanatın olduğu labirent gibi bir yerde bırakıp silmiştim.
co-op mp açıdığında öm atın
Mesaj tarihi:
5-6 ay önce altıma sıça sıça ama ağzımın suyu aka aka bir heveste yalayıp yutmuştum oyunu. Hikayesine-atmosferine-seslerine/müziklerine herşeyine hayran kaldığım oyunlardan biridir benim için.
Benim oynadığım zamanda hiç buga falan da rast gelmedim temizlemişler hepsini, baya stabil olmuştu oyun.

Kolleksiyonluk oyun demişsinizya arka sayfalarda, hakkaten öyle.

Çok canım çekti akşam tekrar yükleyip oynicam bakalım alternatif sona kasıcam merak ettim. Rusça dublaj ile oynamayı düşünüyorumda hiç rusça oynayan oldumu? güzelmi?
Mesaj tarihi:
goldbären said:

yahu beyler çıldıracam. bölüm 4te çatıya çıkıp radyo mesajını ilettikten sonra, black station nerden bulunuyor? mal mal binayı dolaşıyorum, geldiğim yere geri dönüyorum, bu arada gaz filtresi de bitiyor mal gibi ölüyorum.

ölürsün malsın çünkü
  • 6 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...