Kalten Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Abi böle saçma bi sıralama olablirmi yaw.Kolay derken ben az parayla max yasam kalitesi olarak algılıyorum olayı ve istanbul/bursa filan olamaz olmamalı bu istenin tepelerinde.Artvinliyim bursada yasıyorum.Artvinde 1 milyar maaşım olsun acayip rahat geçinirim bursada 10 milyar kazansam yetmior :D Trafikten filan bahsetmeye bile gerek yok sanırsam söle ufak bi örnek yeter.Artvin okadar rahat ki trafik konusunda sehirde 1 tane bile trafik lambası yok gerek duyulmuyor ki nufüsa oranla baya fazla araba vardır Artvinde:D Edit 2: Ha aklıma gelmişken tabi eglence sosyal yasam vs derseniz böle bar disco filan o yok malesef orada genelde pavyon doludur 1-2 bar gece klübü filan hiç görmedim.Sinemada genelde filmler geç gelir ama yani dar gelirli bi vatandaş için yol parası olmaması temel ihtiyaç malzemelerinin ucuz olması açısından yasamak daha kolaydır büyük sehirlere oranla
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Artvin'de 1 milyara tabi cok rahat gecinirsin. Para harcayacak yer yok cunku. Artvin'e ancak tatile gidilir. Benim büyüklerimin memleketi orası da. Dere kenarında bi ev, balık falan tutarsın, doga ile icice. Baska ne yapılır Artvin'de? Hiçbişey. Az parayla max yasamak degil olay benim icin. Aradıgın herseyi bulabileceksin o sehirde bu artıdır. Ama trafigi olması da yasanmaz bir hale getiriyor mesela. Benim evim ve isim İstanbul'un farklı yakalarında olsaydı eger coktan bogaz koprusunden atlamıstım, millette iyi sabır var.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 doğduğum şehir sakarya da, orada yaşanır diyene kıçımla gülerim. ankara mg den çok not kaybediyor, yoksa yaşanılacak bir şehir gerçekten.
balon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Anket baya mantıklı yalnız, iş durumuna göre gelir dağılımına gidilmiş,hayat ucuzluğu öncelik alınmamış.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Kalten said: Abi böle saçma bi sıralama olablirmi yaw.Kolay derken ben az parayla max yasam kalitesi olarak algılıyorum olayı ve istanbul/bursa filan olamaz olmamalı bu istenin tepelerinde.Artvinliyim bursada yasıyorum.Artvinde 1 milyar maaşım olsun acayip rahat geçinirim bursada 10 milyar kazansam yetmior :D Trafikten filan bahsetmeye bile gerek yok sanırsam söle ufak bi örnek yeter.Artvin okadar rahat ki trafik konusunda sehirde 1 tane bile trafik lambası yok gerek duyulmuyor ki nufüsa oranla baya fazla araba vardır Artvinde:D Edit 2: Ha aklıma gelmişken tabi eglence sosyal yasam vs derseniz böle bar disco filan o yok malesef orada genelde pavyon doludur 1-2 bar gece klübü filan hiç görmedim.Sinemada genelde filmler geç gelir ama yani dar gelirli bi vatandaş için yol parası olmaması temel ihtiyaç malzemelerinin ucuz olması açısından yasamak daha kolaydır büyük sehirlere oranla aabi naaptın bursa bahalı bi şehir değil ki o kadar da
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 saçmalık. izmir'de yaşamak istanbul'da yaşamaktan zor mu? gülerim anca buna. ikisinde de yaşadım açık ara izmirde çok daha kolay.
Chorap Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Haber olsun diye yapılmış birbaşka haber daha.. Ya birilerinin menfaati için şekillendirilmiş ya da kimse zaten okumaz diye kura çekmek yoluyla yazılmış bir liste. Ankara şu (özellikle Eskişehir yolu üzerinde) artan trafik sorunuyla olsun, şehir içi park yeri bulma sorunuyla olsun, bitse de hayatı kolaylaştırması gerektiği kadar kolaylaştıramayacak metrosuyla olsun (inşaatı senelerdir trafiği alt üst etmiştir) o listede 2 senedir birinci olabiliyosa o liste halt etmiş. İ Melih Ankaralıları senelerdir soyup soğana çeviriyo. Kime göre en kolay yaşanası şehir Ankara biri söylesin bana. Listeyi ben mi yanlış okudum ya da bişey mi kaçırdım okurken?
Coder Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yaşaması en kolay ülkeler diye bi liste var mı ?
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 var. fransa, kanada, avustralya, isveç, abd bası cekiyor yanlıs hatırlamıyosam. turkiye de 69.
AMO Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bu listeyi hangi kriterlere gore yapmislar ona bakmak lazim . onu bilmeden ankara nie 1 istanbul nasil bilmem kac demek cok anlamsiz bence. ben bulamadim biri bulursa suraya yazsin kriterleri
balon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 balon said: Anket baya mantıklı yalnız, iş durumuna göre gelir dağılımına gidilmiş,hayat ucuzluğu öncelik alınmamış.
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 a) kriterler sağlıksız b) kriterlerin konu başlığı ile hiçbir alakası yok c) yaşamak bizim anladığımız şekilde olmuyor Çünkü sonuçta Ankara'nın 1. olması Ankara'yı görmüş, görmemiş; forum içinden, dışından pek çok kişi için komik (:
AMO Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kultur sanat egitim saglik gibi konularda buyuk sehirler ustun oldugu icin yukarlarda olmasi sasirtici deil. atiyorum istanbul'da 12312 hastane 30 tane universite her turlu sanatsal aktivite oldugu icin yasam sartlari bayburt a gore daha kotu olmasina ragmen ustlerde cikmistir
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Öyle kriterler olduğu belli de keşke tam bir puanlama cetvelimiz olsaydı. Özellikle büyük şehirlerin her tarafının birbirinden farklı olduğunu düşünürsek pek bir şey ifade etmiyor bu puanlamalar. Biz de dalgamızı geçip, postumuzu kasıp eğleniyoruz.
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bizim forum tabi beğenmez , zengin adama yaşamak her yerde kolay. belki moskova..
xaty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Chorap said: Haber olsun diye yapılmış birbaşka haber daha.. Ya birilerinin menfaati için şekillendirilmiş ya da kimse zaten okumaz diye kura çekmek yoluyla yazılmış bir liste. Ankara şu (özellikle Eskişehir yolu üzerinde) artan trafik sorunuyla olsun, şehir içi park yeri bulma sorunuyla olsun, bitse de hayatı kolaylaştırması gerektiği kadar kolaylaştıramayacak metrosuyla olsun (inşaatı senelerdir trafiği alt üst etmiştir) o listede 2 senedir birinci olabiliyosa o liste halt etmiş. İ Melih Ankaralıları senelerdir soyup soğana çeviriyo. Kime göre en kolay yaşanası şehir Ankara biri söylesin bana. Listeyi ben mi yanlış okudum ya da bişey mi kaçırdım okurken? Trafik en önemli sorunmuş gibi yazmışsın da Ankara'daki insanların %60'ından fazlası araba kullanmıyordur şehir içinde. Zaten büyük bir kesim için trafik sorunu çok gerilerde kalıyor.
Coder Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Dynun said: bizim forum tabi beğenmez , zengin adama yaşamak her yerde kolay. belki moskova..(tu)
Chorap Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 xaty said: Chorap said: Haber olsun diye yapılmış birbaşka haber daha.. Ya birilerinin menfaati için şekillendirilmiş ya da kimse zaten okumaz diye kura çekmek yoluyla yazılmış bir liste. Ankara şu (özellikle Eskişehir yolu üzerinde) artan trafik sorunuyla olsun, şehir içi park yeri bulma sorunuyla olsun, bitse de hayatı kolaylaştırması gerektiği kadar kolaylaştıramayacak metrosuyla olsun (inşaatı senelerdir trafiği alt üst etmiştir) o listede 2 senedir birinci olabiliyosa o liste halt etmiş. İ Melih Ankaralıları senelerdir soyup soğana çeviriyo. Kime göre en kolay yaşanası şehir Ankara biri söylesin bana. Listeyi ben mi yanlış okudum ya da bişey mi kaçırdım okurken? Trafik en önemli sorunmuş gibi yazmışsın da Ankara'daki insanların %60'ından fazlası araba kullanmıyordur şehir içinde. Zaten büyük bir kesim için trafik sorunu çok gerilerde kalıyor. Çok doğru demişsin. Aklıma ilk gelenleri yazdım işte sinirimden. Ankara şu haliyle hiçbir listenin 1.si seçilmemeli.
Coder Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ankaranın bi şeyini seviyorum meclis orada ya, o hödük camia genelde orada oluyor, onlarda gelse istanbula çekilmez hal alır.. zaten elini kolunu sallasan savcıya hakime çarpıyor bi de millet vekilleri aman aman.. ankarada kalsın onlar, öldürseler ankarada yaşamam yaşıyanı da anlamam.. bu listede birinci ankaraysa bu liste benim kriterlerime uygun değil demekki
Öne çıkan mesajlar