Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaşaması En Kolay İller

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hala Ankara'yı savunanlar var ya.

Yine haftasonu oradayım, ulu bir amaca hizmet edecek olmasam adımı almam ağzıma. O derece tiksindim yani kusura bakmasın Ankara insanları.
Mesaj tarihi:
şimdi şu tabloya bakıp "milli birlik ve beraberlik"ten söz etmek ne derece doğru? diyerekten hemen siyasete döndürüversem mi aceba :P
Mesaj tarihi:
gecko said:

bayburt en kolayı bence

44 bin kişi mi ne yaşıyor

44 bin ne abi, Gemlik bile 80 bini geçti

göç mü veriyor kısırlaştırma mı yapılmış nedir o öyle
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

buyrun kilitleyin.. gerçi konu da siyaasete kaymamış yaw.. abso babanın mesajını silip 3gün banlayıp devam edelim bence..

LİSTENİN SONUNDAKİ ŞEHİRLERE DİKKAT!!! CcC

p.s: ucundan da olsa moderatorlere yardımcı olayım dedim
Mesaj tarihi:
toggie said:

Abi kimse şehir güzel diye göç etmez. Nerde para orda insan. Bkz İstanbul, İzmit, Bursa.

bursa güzel şehir yahu
diğer illere göre yaşanabilir yani
her yeri değil elbet ama, genel olarka bakarsan trafik sorunu yok bikaç yer hariç. Oralar da belli saatlerde

gelişiyor, iş imkanı fazla, sanayi şehri falan

hoş yine evet aynı kapıya da çıkıyor, para da var

öyle yani

ekleme: bursanın yerli halkı, gerçek bursalılar, çogzel insanlardır ayrıca
göçlerden sonra bozulmuş toplumu ama, öz bursalılar -kebap salonu gibin- iyidirler
Mesaj tarihi:
ankara ezer. sakin, huzurlu.

tabi ortağı olduğu firma iş yapsın diye küfür gibi projelerle ortalığın içine eden İmg. olmasa çok daha güzel olucak o ayrı.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

toggie said:

Abi kimse şehir güzel diye göç etmez. Nerde para orda insan. Bkz İstanbul, İzmit, Bursa.

bursa güzel şehir yahu
diğer illere göre yaşanabilir yani
her yeri değil elbet ama, genel olarka bakarsan trafik sorunu yok bikaç yer hariç. Oralar da belli saatlerde

gelişiyor, iş imkanı fazla, sanayi şehri falan

hoş yine evet aynı kapıya da çıkıyor, para da var

öyle yani

ekleme: bursanın yerli halkı, gerçek bursalılar, çogzel insanlardır ayrıca
göçlerden sonra bozulmuş toplumu ama, öz bursalılar -kebap salonu gibin- iyidirler

Abi ben kötü manasında yazmadım ki onu zaten :)
İstanbul, İzmit, Bursa tam da yaşanacak şehirler. Hatta marmarada bu 3 şehir dışında yaşanacak şehir yok bence. Herkesin doğduğu yere saygım var yanlış anlaşılmasın ama büyükşehir olması çok önemli kendi kriterlerimi göz önüne aldığım zaman.

Yani söylemeye çalıştığım şey şu, Eskişehir güzel diye insanlar bu üç şehire gelmeyip oraya göç etmez. Zaten ederlerse Eskişehir bugün olduğu kadar güzel bir çevreye sahip olamazdı diye düşünüyorum.
  • Yeni Oluştur...