Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 kamyonlar dolusu herif.laptopumu çalacaklar bide. milletinkinde karı kız olurda bizde anca bıyıklı kız olabilir
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ahah konsept iyi de böyle uzaktan görmesi, taşırken filan kırılır dökülür alet deliririm.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 10k kişi aynı anda msn açıp cam aç diye etrafa sarar. hoş olmaz.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 kendi bilgisayarımı getirmeyip giderken 1-2 tanesini götürsem nasıl olur
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 aquila said: lan interneti bunun icin bulmadi mi adamlar zaten, neden bilgisayari sirtlanip 4 gun kalmaya baska yere gidiim, hey allam. mwhahaha
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 kendi bilgisayarımı getirerek eğleneyim dedim. çok zorladım usb'den falan yapamıyorum. 2 kere çarpıldım. nasıl yapıyoruz bu işi ya. fan hızlı dönmeye başladı ama terlettim en azından şimdilik
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 o ne demek anlamadım. kan çok acayip yerlerime toplandı. deniyorum bir yandan beynime kan gitmiyo pardon
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 müthiş, türkiye'de daha adam gibi flash mob olayı yok bunu nası yapıcak.
reyou Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 tr de olsa kotali olurdu lan.. asandanda para alirdi bizim telecom/
Coder Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 hoca orada deli file sharing olur aslında orada bi anons çekeceksin xx.xx.xx.xx ipde ye filesharing açtık upload yapmayanın anası ölsün diye dalacaksın filmlere mp3lere 100mbitle
HavaliKorna Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Osuran_boğa said: kendi bilgisayarımı getirmeyip giderken 1-2 tanesini götürsem nasıl olur sanırım bu yüzden buralarda olmaz...
parvus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 aquila said: lan interneti bunun icin bulmadi mi adamlar zaten, neden bilgisayari sirtlanip 4 gun kalmaya baska yere gidiim, hey allam. amaç kaynaşmak zaten şeker.
Coder Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 -olm niyetin kötüydü madem neden pc getirdik -işimiz bitince bi red alert atarız diye düşündüm tanyamm benim
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 aquila crit vurmuş valla bayağı doğru :D amaç kaynaşmaksa bilgisayar oyunu gibi asosyal bi aktivite olmaz, beraber halı saha maça pikniğe konsere falan giderler. konuşamayacağın ortamda ne kaynaşması :)
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abicim bak isvecte olsan japonyada olsan gidersin bole cosplayci kizlar tekno muzikte dans eden sut kokulu sarilar ama turkiyede ayakkabisini cikaran adam olur osuruga gulen adam olur urasamam
Phae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 aquila said: lan interneti bunun icin bulmadi mi adamlar zaten, neden bilgisayari sirtlanip 4 gun kalmaya baska yere gidiim, hey allam. Olm topiği bitirmeyin lan şöyle 3-4. postta ahahahah /thread
Korax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 BonePART said: ama turkiyede ayakkabisini cikaran adam olur osuruga gulen adam olur urasamam abi onlar burdada var zaten eahaha, heleki bu lanparty olaylarina saranlar tam geek oluyoki onlarla kaynasmayi birak sanal alem disinda hic bisey konusamazsin hehe. Ama etkinlik guzel o ayri, konser falan oluyo biyandan, ortam oluyo, wow falan oynayan gayet ablalar kizlar falanda var. Bide bu isin hammallik kismina gerek yokki ya, devasa internet cafeler var burda.400-500 makine var heriflerde 10 tane 100mbit var onu bölum bölum paylastiriyolar falan.Makinelerin hepsi alienware vs. Abartma lan demeyin resim ceker koyarim.
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Korax sen konsepti yanlış anlamışsın, Bone'un dediği kızlar geek olsa da farketmez, adamın amacı konuşmak değil :p
Öne çıkan mesajlar