Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi bilgisayarınızı getirerek eğlenmek ister misiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kendi bilgisayarımı getirerek eğleneyim dedim. çok zorladım usb'den falan yapamıyorum. 2 kere çarpıldım. nasıl yapıyoruz bu işi ya. fan hızlı dönmeye başladı ama terlettim en azından şimdilik
Mesaj tarihi:
hoca orada deli file sharing olur aslında orada bi anons çekeceksin xx.xx.xx.xx ipde ye filesharing açtık upload yapmayanın anası ölsün diye

dalacaksın filmlere mp3lere 100mbitle
Mesaj tarihi:
aquila said:

lan interneti bunun icin bulmadi mi adamlar zaten, neden bilgisayari sirtlanip 4 gun kalmaya baska yere gidiim, hey allam.

amaç kaynaşmak zaten şeker.
Mesaj tarihi:
aquila crit vurmuş valla bayağı doğru :D

amaç kaynaşmaksa bilgisayar oyunu gibi asosyal bi aktivite olmaz, beraber halı saha maça pikniğe konsere falan giderler. konuşamayacağın ortamda ne kaynaşması :)
Mesaj tarihi:
abicim bak isvecte olsan japonyada olsan gidersin
bole cosplayci kizlar
tekno muzikte dans eden sut kokulu sarilar

ama turkiyede ayakkabisini cikaran adam olur
osuruga gulen adam olur

urasamam
Mesaj tarihi:
aquila said:

lan interneti bunun icin bulmadi mi adamlar zaten, neden bilgisayari sirtlanip 4 gun kalmaya baska yere gidiim, hey allam.

Olm topiği bitirmeyin lan şöyle 3-4. postta ahahahah /thread
Mesaj tarihi:
BonePART said:

ama turkiyede ayakkabisini cikaran adam olur
osuruga gulen adam olur

urasamam

abi onlar burdada var zaten eahaha, heleki bu lanparty olaylarina saranlar tam geek oluyoki onlarla kaynasmayi birak sanal alem disinda hic bisey konusamazsin hehe. Ama etkinlik guzel o ayri, konser falan oluyo biyandan, ortam oluyo, wow falan oynayan gayet ablalar kizlar falanda var.

Bide bu isin hammallik kismina gerek yokki ya, devasa internet cafeler var burda.400-500 makine var heriflerde 10 tane 100mbit var onu bölum bölum paylastiriyolar falan.Makinelerin hepsi alienware vs. Abartma lan demeyin resim ceker koyarim.
  • Yeni Oluştur...