Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinan Çetin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

meclisimizin doksanıncı yılında düşündüm ki sen ne güzel insansın sinan çetin.berlin in berlin, bay e, birde senin sakalların ve o kıvır kıvır saçların.hayat çekilmez ama sen çekilir kılıyorsun adamım benim.

Mesaj tarihi:
bende sevmem o kalabalığın sesini . Hatunla 2 yemek yicez diye çıkıyoruz taksime meydanda bi yere girdiysen boku yedin . Ordan bi tanesi öğrencinin teki dergi okuduğu için dövüldü bilmemne bilmemne diğeri şu oldu bu oldu . Bi de iğrenç seslileri özellikle topluyolar heralde
Mesaj tarihi:
bütün ailesini film,dizi,reklamlarda oynatan şahısın son hareketi ile Trt büyük bir proje kapacağına dair şüphem yok.
Tabiki başrolde familyası
Mesaj tarihi:
Ben pek sevmem. Politik görüşünü, siyasi duruşunu bilmem, çok fazla demecini falan da okumadım ama okuduklarım kendi bakış açısından dolayı itici gelir. Pek çok sanatçının hakkındaki ropörtajlarını okudum. Çalıştığı isimlere pek değer vermeyen, dalga geçerek yollayan sonra bu isimler biraz ünlenip parlak bir projeye girişince tırıs tırıs yanlarına gidip "şaka yaptım ben yahu gel ortak olalım" diyen bir adam olarak anlatırlar hep. Cihangir'i hakkaten tek başına satın alacak sonunda az kaldı falan. Üstüne şu halk draması tv programlarına girişince iyice soğudum.

Sevdiğim bir yanı vardır ama, bizim liseye hayrandır. Çektiği reklam filmlerinde hep kullanmaya çalışır (İEL) o yüzden de para yüzü görür lise.
Mesaj tarihi:
küfür edilesi bir insan.çıplak havuz başında yatar, yanında çalışan yeni elemanları yanına çağırtır. sonra niye geldin der. gözünü kapattırır yürütür yürütür tam havuz başında havuza düşmeye bir adım kalmışken durdurur. aç gözlerini der. açtığında şok olan kıza bak senin hayatını kurtardım hadi git şimdi diye espri yaptığını zannedip kahkahalarla güler.

öyle bir adamdır. sette ağzından salya sümük küfürler eksik olmaz. pislik denilesi iğrenç bir insan ya nasıl sevebilir ki bir insan bu adamı.
Mesaj tarihi:
ben de duydum lavukmuş bu hep zaten temiz yağ çekti geçen. Bi de bi ara gidip bi okulun pencerelerini boyattı diye ismini verdirtmişti okula sonra köylü ayaklandı da geri düzelttiler
  • Yeni Oluştur...