Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüm kol dövme-fiyat-yer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

hazır dövmeyi yaptırmak dövme ypatırmanın amacı dışı olmuyor mu ?

amaci ne ki dovmenin.

bir de ben soru sorayim. olm sari tonlari acik tenli olmama ragmen niye tutmuyor ben de?
Mesaj tarihi:
sabonis said:

3-5-6 ay sonra tamamlatını duydum da 2 yıl sonra aynı şekilde bir bütün olarak durur mu bilmiyorum.

dövmeci için ise evet aynı adamla/kadınla devam etmen daha sağlıklı olacaktır.

çok anlamam da 2 yıl sonra kime gitse olur bence ya. çok uzun bir süre.
Mesaj tarihi:
Frostbite said:

kıldan hicbir yerim gozukmuyor amk.ne guzel sleevler triballer oldschollar havada ucusuyor.5 seans dir sadece kaşlarimi aldirmak icin gittim beh yeter dedim 15 gun sonra tekrar cikmaya basladilar:(

babannem gecen çizgi romanlarimi gordu.bu kurtadami (wolverini kast ediyor) sana bakarak feyz almislar galiba dedi:(

lazer yaptır hacı dövmeden önce, üstüne kıl cıkınca deli oluyorum ben de.
Mesaj tarihi:
2 yıl sonra olunca ne oluyor da "olmaz bitmez durmaz" diyorsunuz anlayabilmiş değilim.

Ben full arm'ı toplamda 2.5 yılda falan yaptırdım, hiç de bir sorun olmaz. Dövmeciyle konuşursun bir seans yaptın, bir dahakine başlayacağın zaman bir öncekinin hasarlı/rötuş isteyen yeri olursa oraya da dokunur. Çok daha sağlıklı olur böyle.
Mesaj tarihi:
Frostbite said:

babannem gecen çizgi romanlarimi gordu.bu kurtadami (wolverini kast ediyor) sana bakarak feyz almislar galiba dedi:(

http://3.bp.blogspot.com/-24J5tc6Fjxk/UQMjMBDzziI/AAAAAAAAADE/RRibnfgRVsk/s320/25+01+2013+-+1
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
renkli dövmede renklerin oturması 1-2 hafta alır dedi adam, öyle mi gerçekten? şuan fena gözükmüyor ama renkler tam belli olmuyor gibi.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Doğru, iyileşme sürecinde kusacak onu vücud, sonra rötüş olacak onun üzerine.

sana attığımı yaptırdım abi dragon-knight-wizard 3lüsünü. 1-2 yerine ayar çektiricem 1 ay sonra rötuşa gidince ama genel olarak memnunum.
Mesaj tarihi:
Ön kamerayla mı çektin yaw =) iyi kalite olaydı da göreydik düzgün

Yalnız ejderhanın kuyruk nerden çıkıyo la, veya telde olduğum için büyük bakamadım ondan mı garip geldi
  • Yeni Oluştur...