Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Jeeztro said: hazır dövmeyi yaptırmak dövme ypatırmanın amacı dışı olmuyor mu ? amaci ne ki dovmenin. bir de ben soru sorayim. olm sari tonlari acik tenli olmama ragmen niye tutmuyor ben de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 de bitişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 sabonis said: 3-5-6 ay sonra tamamlatını duydum da 2 yıl sonra aynı şekilde bir bütün olarak durur mu bilmiyorum. dövmeci için ise evet aynı adamla/kadınla devam etmen daha sağlıklı olacaktır. çok anlamam da 2 yıl sonra kime gitse olur bence ya. çok uzun bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Frostbite said: kıldan hicbir yerim gozukmuyor amk.ne guzel sleevler triballer oldschollar havada ucusuyor.5 seans dir sadece kaşlarimi aldirmak icin gittim beh yeter dedim 15 gun sonra tekrar cikmaya basladilar:( babannem gecen çizgi romanlarimi gordu.bu kurtadami (wolverini kast ediyor) sana bakarak feyz almislar galiba dedi:( lazer yaptır hacı dövmeden önce, üstüne kıl cıkınca deli oluyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 2 yıl sonra olunca ne oluyor da "olmaz bitmez durmaz" diyorsunuz anlayabilmiş değilim. Ben full arm'ı toplamda 2.5 yılda falan yaptırdım, hiç de bir sorun olmaz. Dövmeciyle konuşursun bir seans yaptın, bir dahakine başlayacağın zaman bir öncekinin hasarlı/rötuş isteyen yeri olursa oraya da dokunur. Çok daha sağlıklı olur böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Frostbite said: babannem gecen çizgi romanlarimi gordu.bu kurtadami (wolverini kast ediyor) sana bakarak feyz almislar galiba dedi:( http://3.bp.blogspot.com/-24J5tc6Fjxk/UQMjMBDzziI/AAAAAAAAADE/RRibnfgRVsk/s320/25+01+2013+-+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 renkli dövmede renklerin oturması 1-2 hafta alır dedi adam, öyle mi gerçekten? şuan fena gözükmüyor ama renkler tam belli olmuyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Doğru, iyileşme sürecinde kusacak onu vücud, sonra rötüş olacak onun üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 1 lira boyutunda bişiler yaptırabilirim aslında ama kafamda bişi yok meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 dreagloth said: Doğru, iyileşme sürecinde kusacak onu vücud, sonra rötüş olacak onun üzerine. sana attığımı yaptırdım abi dragon-knight-wizard 3lüsünü. 1-2 yerine ayar çektiricem 1 ay sonra rötuşa gidince ama genel olarak memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 hadi gg =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Fin said: 1 lira boyutunda bişiler yaptırabilirim aslında ama kafamda bişi yok meh 1 lira yaptir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 öjvmbnövmö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 old school iyidir https://www.timeturk.com/resim/dresim/2016/olmh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 15 temmuz parası varmı kimsede, darbe fake çıkınca değerlenir saklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 µh said: renkli dövmede renklerin oturması 1-2 hafta alır dedi adam, öyle mi gerçekten? şuan fena gözükmüyor ama renkler tam belli olmuyor gibi. pics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 yarın atayım pic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 iki dambıl kaldıran dövme yaptırıyor..,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 goldbären said: iki dambıl kaldıran dövme yaptırıyor..,,, doğru valla xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 hmmmmm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Ön kamerayla mı çektin yaw =) iyi kalite olaydı da göreydik düzgün Yalnız ejderhanın kuyruk nerden çıkıyo la, veya telde olduğum için büyük bakamadım ondan mı garip geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar