Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinemada seyrettiğiniz ilk film

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

MeSh said:

88'de red kit'in filmine gitmişim, lakin 87 doğumlu olduğumdan zerre hatırlamıyorum. hatta imdb'de bulamıyorum bile. red kit'in ne filmiydi falan diye 3-5 kez sordum fakat cevap alamadım.

konulu red kit olmasın?

Hiç güncellenmedi. Son güncelleme 02/01/2010 01:07 tarihinde Babacummostors tarafından yapılmamıştır. Ne editi? sensin edit!
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle ki benim harırladığım 1492: Cennetin Keşfi diye bir film var
hataa tee 1992 de daha bu fenerbahçe piramit yeni yapılmıştı bowlingi vs si vardı tabii şimdi yerinde yelelr esiyıor kocaman piramiti yıktılar (hoş iyi oldu piramite fln da benzemiyordu mendebur)

ama 8 yaşında bir çocuk için ağır filmdi.. seks var savaş var zaten bir yerde etraf kangölüne dönüyordu ya da ben öyle hatırlıyorum.. oynayan adam gerard depardieu fln hani film güzelde çocuk anlamıyor.. ama annem evde tek başına filmini sinemada zilediğimizi söylüyorda ben sonrasında parlament sinema kulübünde de izlediğimden tv de mi yoksa sinemada mı izlediğimi hatırlamıyorum.. ikinci filmi sinemada izledim ok odna sorun yok da birincisi prıoblem.. keza 1492 filmi 1992 yılında evde tekbaşına da 1990 yılında ayyınlanmış.. ama ben 1492 yi daha net hatırlıyorum böyle en ön sıradaki koltukları "aaa şuna baaak" diye beyaz perdeye aval aval baktığımı

böyle işte

sonra "bu çocuk neden böyle oldu?" e olur sen git o yaşta bu filmi izlet.. oldu mu şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...