Phae Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 İlki Malcolm X hemen ardından ASLAN KRAL. BOOM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
criminalminds2 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Fin said: aslan kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Aslan Kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 twilight new m oon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 çok muğlak bir bilgi ama sanırım bruce lee'nin bir filmine gitmiştim dayımla. o zamanlar genç bir delikanlıydı tabii kendisi, türkiye^de de öyle dandirik filmler oynuyordu sinemalarda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 MeSh said: 88'de red kit'in filmine gitmişim, lakin 87 doğumlu olduğumdan zerre hatırlamıyorum. hatta imdb'de bulamıyorum bile. red kit'in ne filmiydi falan diye 3-5 kez sordum fakat cevap alamadım. konulu red kit olmasın? Hiç güncellenmedi. Son güncelleme 02/01/2010 01:07 tarihinde Babacummostors tarafından yapılmamıştır. Ne editi? sensin edit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 şimdi şöyle ki benim harırladığım 1492: Cennetin Keşfi diye bir film var hataa tee 1992 de daha bu fenerbahçe piramit yeni yapılmıştı bowlingi vs si vardı tabii şimdi yerinde yelelr esiyıor kocaman piramiti yıktılar (hoş iyi oldu piramite fln da benzemiyordu mendebur) ama 8 yaşında bir çocuk için ağır filmdi.. seks var savaş var zaten bir yerde etraf kangölüne dönüyordu ya da ben öyle hatırlıyorum.. oynayan adam gerard depardieu fln hani film güzelde çocuk anlamıyor.. ama annem evde tek başına filmini sinemada zilediğimizi söylüyorda ben sonrasında parlament sinema kulübünde de izlediğimden tv de mi yoksa sinemada mı izlediğimi hatırlamıyorum.. ikinci filmi sinemada izledim ok odna sorun yok da birincisi prıoblem.. keza 1492 filmi 1992 yılında evde tekbaşına da 1990 yılında ayyınlanmış.. ama ben 1492 yi daha net hatırlıyorum böyle en ön sıradaki koltukları "aaa şuna baaak" diye beyaz perdeye aval aval baktığımı böyle işte sonra "bu çocuk neden böyle oldu?" e olur sen git o yaşta bu filmi izlet.. oldu mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 aslan kral ikinci de mortal combat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 yav said: Frantic said: 1997 maltepe groundhouse Tarkan seslendiriyodu galiba bunu :D Ablam tarkan hayranı olduğu ergenlik döneminde götürmüştü beni şimdi evleniyo hey gidi hey :P ben de var bu film =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Sam said: arcane said: Terminator 2: Judgment Day ben kazandım. GET TU DA CHOPPA! teyteytey....ardindanda back tot he future 2 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bizimkilere yalvarmama rağmen götürmedikleri için anca 4. sınıfta arkadaşlarımla gidebildim, o da TİTANİC di, arabada seviştikleri sahne ve kızın soyunup resmini çizdirdiği sahneyi hiç unutamıyorum ufff :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Heman i izlemistim hemde yabanci ulkede ingilizce alt yazili ama ben o zamanlar ne ingilizce biliyordum ne de konustuklari dili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 evde tek başına 1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 aslan kral sanırım, daha öncesinde var mıydı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 http://www.ninjaturtles.com/movies/tmnt-01.jpg 6 yaşındaymışım :D Bir tek şiredır'ı hatırlıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Sidik yarıştırma topici olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 mono said: teyteytey....ardindanda back tot he future 2 :) ahah doğru böyle bir he-man filmi vardı, teeey tey hakkaten. :) yalnız 6 yaşında sinemada predator seyredince habire korkup göz kapıyorsunuz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 yasmininde gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Jurassic Park izlediydim ben ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 aslan kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Batman jokeri jack nicholsonın oynadığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Hone Alone I sanirim. Arabistanda sinema yoktu (hala yok) o yuzden buyuk kuzenim Turkiyede goturmustu beni ilk defa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 İlk aslan kral dı sonra mask belkide tersi tam anımsamıyorum ama run forest run sinemada izleyemedim ya çok koyuyor bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Kendi hatırladığım evde tek başına. Ama daha küçükken Alaaddin ve Pinokyo filmlerine gittiğimi de hayal meyal hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar