Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/01/Ghostbusters_ii_poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 http://www.impawards.com/1995/posters/dracula_dead_and_loving_it.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Aslan Kral - Bakirkoy Incirli Sinemasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 düşününce aklıma pocahantas geldi ama sonra aslan kral'ı yazmışlar ona gittiğimi biliyorum demek ki aslan kral olcak. karşıyaka ya da deniz sineması. ne güzel zamanlardı ya böyle boyama kitapları çizgi filmler falan :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Jurassic Park. Okumam yoktu ama kuzenim vardı yanımda. Filme girmeden önce anlaşma yaptık, ben filmi izledim o altyazıları bana okudu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 jumanji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 taş devri. Alt yazıydı bişi anlamamıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Beauty and the Beast^^ ah ah 1991 de cikmis, 3-4 yasindaymisim. vay be. su videoyu izleyince gaza geldim filmi indiriyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bebe diye domuzlu bi filmdi. izmirde. okulla topluca gitmistik sanirim. teyyy tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 jurassic park'ı karpuzkaldıranda yazlık sinemada izlemiştik ben uyuya kalmıştım gerçi. 93 yapımıymış j.park, lion king 94. ikisini de 94'te izlemişimdir muhtemelen ama hangisin önce izledim çıkartamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ninja tosbağalar :)) Hatta Kadıköy Süreyya'da izlemiştim, altyazılıydı, okuma bilmiyodum, hayatımın ilk büyk hayalkırıklığıdır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 stuart little. sınıfça gitmiştik. hatta sinemada gittiğim 2.filme de yine sınıfça gitmiştik. metin akpınar zeki alsya ve eşref kolçak ın oynadığı güle güleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 TMNT a gidiyoruz diye Terminator 2 ye girmiştik, arada annem zorla çıkardı halbuki gayet hoşuma gitmişti film =) Beauty and the Beast i hala ezbere hatırlıyorum ya kasedi wardı 2 güne bir izlerdik heyy gidiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ninja kaplumbağalar olması lazım , hatta o kadar çok beğenmiştim ki 2 kere daha gitmiştik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 http://www.impawards.com/1996/posters/tin_cup.jpg o değil de gidilen ilk sinema filminin bir aşk filmi olması. priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Nostradamus'a gitmiştim ben de. Küççük çocuğun o filme ne diye götürürsün be insan? Farelerden o yüzden çok korkarım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 The Bodyguard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 eşkiya'ya gitmiştim. baya heycan yapmıştım iyi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 robocop 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Jurassic Park ve Hotshots 2 : Hangisini daha önce izledim hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 arcane said: Terminator 2: Judgment Day ben kazandım. GET TU DA CHOPPA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 1997 maltepe groundhouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 96 yada 97 de gitmiştim hayatımda ilk defa sinemaya Ataköy - Atrium'da ama filmi şimdi hiç hatırlayamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ya ayi ya aladdin, hangisi ilk izledigimi hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar