Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Cok İzlediginiz Film

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ewet ben lotr two towers 16 kes izledim .simdie kdr en cok izledim film o galiba.helmsdeep savası cok guseldi legolasın fantazileri ve gimli nin soytarılıkları dısnda tabe.sizin en cok izlediinz:=)?
Mesaj tarihi:
matrix 1. film tahminen 50 ye yakın kez izlemişimdir. Bütün repliklerini ezbere bilrim sayesinde.hatta dövüş sahnelerinin kreografisini bilem yapabilirim :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
küğçükken arkadaşımın ne deniyosa onlara o büyük vidyo kasetlri oynatan zımbırtılarından vardı,harçlıklarımızı birleştirip terminator 2 almıştık(herifin odasında conan-arnold posterlei doluydu zaten o arnold hayranıydı)

abartmıyorum her gün izlerdik,her gün tapar gibi oturuduk tv karşısına ,zizlerdik,ikimiznde anne babası çalısırdı o yüzden evde boş olurdu,hep yaardık,hergün 1 kere izlerdik terminator 2'yi,filmin bütün sahnelerini hala ezbere bilirim yani.off,o filmi en az 200 kere izlemişimdir.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Mesaj tarihi:
Polis Akademisi & Hababam Sınıfı serilerinden bir film olmalı ama hangisini kaçar kere izlediğimi unuttuğumdan kesin olarak hangisinin hangi bölümü bilemeyecem...

[edit: Ha bir de küçükken kuzenimin videosunda Captain Power diye bi filmin kasedini her gittiğimde izlerdik neredeyse, süper gelirdi bize... Ama bu seriler kadar çok izlememişimdir heralde.][signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 15 Temmuz 2004 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ortadirek Şaban[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Mesaj tarihi:
Star Wars serisi diyebilirim.

Hele Episode 4-5-6 DVDde bi çıksın, ozaman kesinlikle olacak.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Mesaj tarihi:
Back to the Future, her seyredisimde daha ilk kez seyrediyormus gibi izlerim.

Heh horace bende tango ve cashi Star1 varken tape'e kaydetmistik, babam vcr aldigi icin ne varsa tape e kaydediyordum tvde, turkce dublajlari harikadir ya, patates kafa muhabbetleri, lopez miydi degilmiydi super film ya
Mesaj tarihi:
Baştan sona tam olarak en çok izlediğim film Grease'dir. Lisedeyken yaz tatilinde arkadaşımın evi boştu ve 1 hafta boyunca nedense sabahtan akşama kadar aralıksız izliyorduk. 25-30 kereden fazla izlemiştik. Hafta sonu artık sesini kısıp bütün filmi baştan sona şarkılar dahil playback yapabiliyorduk. Boyumuzda uzamadı ama olsun :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
yıldız savasları ilk cekilen 3unu kasette wardı bizde kac kere izledigimi bi allah bilir en az 20er kere :)[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
Matrix 1 Orta 2 ve 3 te haftanın 3 günü bi,rileri matrix seyretmeye gelirdi bende onlarla seyrederdim. 52x3x2 den = yaklaşık 312.[signature][hline]green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
danimarka belediyesi=shit!
Mesaj tarihi:
My Best Friend's Wedding - 10
Nothing Hill - 20
Leon:The Professional - 18
Matrix 1 - 15
Rain Man - 12[signature][hline]Abus

Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın
Mesaj tarihi:
terminator 2: judgment day şüphesiz.. 8-)

replikler, yapılan hareketler, mimikler filan hepsini ezbere bilir oldum. beni görecek kimse yokken elimde minigun'la yürüyüş sahnesini canlandırıyorum hemen hergün, bazen görülürken de umursamıyorum gaz yemişsem.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
The Matrix i kesin 100 ün üstünde izlemişimdir. diğer Matrix filmlerini ve animelerini 50'şer kez izlemişimdir herhalde. tüm replikleri bilirim. kareografileri ve sahneleri milimetrik çizebilirim.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
  • Yeni Oluştur...