Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Film hakkında çok bir şey bilmiyorum. Mel Gibson ne alemlerde diye bakarken 2010'da yeni bir filmde oynadığını görünce sevindim. 8 yıl aradan sora ilk filmi. Hele afişteki karizmayı görünce paylaşmam şart oldu. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4c/Edge_of_Darkness_the_Movie_poster.jpg 2010 Mart gibi çıkcakmış. BBC'de 85'lerde aynı isimle bir dizi varmış. Onun filmini çekiyorlarmış. Hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 fragman çok iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 isim biraz fason olmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 "böyle karısını çocuğunu öldürseler bu ağlayıp adamların peşine düşse kılıç mılıç, sonra bir tuzak kurulsa da öldürseler melgibsını verdiğimiz paraya değse" diye aklımdan geçiriyordum öyleymiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 türkçeye İNTİKAM PEŞİNDE diye çevirecekler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Parası bitmiş belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 güzel bir polisiyedir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 oo mel abi amca olmuş gerçi yaşlanmış biraz ama olsun, gief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 trailer http://www.youtube.com/watch?v=MxK__2MGm7A uzun zamandır görmüyoduk. iyi oldu. güzel aksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 afişi çok tanıdık geliyor ama çıkartamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 mel gibson hakkaten sevdiğim adamlardan.boktan da olsa oturur izlerim filmlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 29 ocak diyor yahu ne marti, turkiyeye martta geliyorsa bilemem... fena film degil gibi; aksiyon izliycez en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 off gelsin hemende izleyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 max payne?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ben çıkış tarihine IMDB'den bakmıştım, ben Almanya'da olduğum için Almanya tarihini vermiş bana. O ocak dediği USA için sanırım. Türkiye'ye ne zaman gelir bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 20 Ocak gibi gelir türkiyeye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 trailer a bakılırsa tv de izlenecek film gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 MrLevie said: max payne?! evet max payen kokuyor da hani punisher da kokuyor çok kalsik bir konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 fatih terime benzemiş alnındaki kırışıklıkla mel amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 türkçeye İNTİKAM PEŞİNDE diye çevirmişler, İNTİK rolünde mel gibson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 goldbären said: türkçeye İNTİKAM PEŞİNDE diye çevirmişler, İNTİK rolünde mel gibson. aynısını yazmaya gelmistim skjadghkjdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 euh konu baya klişeymiş evet, "with nothing to lose" direk max payne'i çağrıştırdı e ama max payne'in konusu da klişeydi zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 klişe yada klasik olması izleyeceğimiz gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 vaay mayyak laf sırf mel gibson için izlerim ben de zaten, çok yaşlanmış ama olsun terazisine tıklarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar