Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Ben sxe açınca makina mavi ekran verip kendine reset atıyo lan ASDADS bune? (win7-32bit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 @Aiko cs 1.6 movement ve fps config. lerini biri gösterir ya da yollarsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 quakenet'te #cs.gather.tr a gelin, güzel karmalar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 irc serverı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 evet orada kanalda ayarlanıyor otomatik, herkes üye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 5 sene oldu irc i kullanmayalı. girc yükledim kanalada girdim. programın tutorialı lazım bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 wasp'takiler hala yaşıyormuş, onların servera giriyorum ben işten sonra arkadaşla cs.wasp.gen.tr dm.wasp.gen.tr sliph'in dediğine de bakacam akşam girc'dan tnx bu arada fps_max 101 yap işte sonra optionsda cesetlerin yerde ne kadar kalacağı, max shell fln vardı onları kıs yapılacak bişi yok onun dışında hatırladığım fps için. rate cl_cmdrate cl_updaterate'ler var pingi düzene sokmak için 15000 80 80 falan mı ne kullanıyordum sanırım eskiden, daha doğrusunu bilen varsa 1mb adsl için yazarsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 1.3 severim ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 1.3 mü kaldı aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 nostaljik cs haritaları konusu saolsun anılarım depreşti gittim source kurdum. oynuorum akşamları 1 saat falan. "refresh all" diyip pingi düşük bulduğum ilk server a giriyorum başka server bilen eden varsa yazsın. maç yapmaya daha var biraz daha ısınayım :) bi de source'a kıl oldum yürürken tab'a basardım kim ölmüş kim kalmış diye..artık steam menusune dönüyor esc e basayım derken kaç kere anlamsız vuruldum belli değil asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Ben de o dertten müzdaripim ya. Steam'e ulaşmak için olan tuş kombosu değişmiyor mu acaba? Shift + tab baya sıkıntı. Ama esc basmana gerek yok, aynı tuşlara bir daha bas kapanıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 değişiyo, var steam ayarlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 community varsa sunucu alayim bi yerden takilalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 css serveri mukemmel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 source a da bu nostalji haritalarini yukleyebiliyo muyuz peki? yani bunlar beta 5ten kalma , birileri yeni grafik patchi falan yapmi$ midir bi ara$tirsaniza. css nostalji sunucusu yapariz, zevkine 12 ki$ilik, yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Holy said: Ama esc basmana gerek yok, aynı tuşlara bir daha bas kapanıyor =) şu bilgi bile nispeten yüreğime su serpti :) haritaların source veya 1.6 olarak grafik dışında bi farkı olmasa gerek..herhangi bi bsp çalışmaz mı versiyondan bağımsız olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 çalışmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Esh said: birileri yeni grafik patchi falan yapmi$ midir bi ara$tirsaniza. araştırma sonuçlarını e-posta olarak mı atayım yoksa masanıza mı bırakayım efendim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 masama birakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 cs cource oynayan var mı yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 1.6 da 2 haftada yine efsane olurum ama zamanim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 oynuyorum ben source. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 kozalak said: cs cource oynayan var mı yav? aynen steam'de indirmden aldım, deli gibi oynuyorum. Senelerdir ne özlemişim ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 souce kaymak gibi oyun abi oynayin oynattirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 abi nickleri söyleyin bari. zaten 3 tane server var oynanabilecek, tanıyalım ekleşelim burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar