Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Ben sxe açınca makina mavi ekran verip kendine reset atıyo lan ASDADS bune? (win7-32bit)
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 @Aiko cs 1.6 movement ve fps config. lerini biri gösterir ya da yollarsa çok sevinirim.
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 quakenet'te #cs.gather.tr a gelin, güzel karmalar oluyor
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 evet orada kanalda ayarlanıyor otomatik, herkes üye.
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 5 sene oldu irc i kullanmayalı. girc yükledim kanalada girdim. programın tutorialı lazım bana :)
aente Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 wasp'takiler hala yaşıyormuş, onların servera giriyorum ben işten sonra arkadaşla cs.wasp.gen.tr dm.wasp.gen.tr sliph'in dediğine de bakacam akşam girc'dan tnx bu arada fps_max 101 yap işte sonra optionsda cesetlerin yerde ne kadar kalacağı, max shell fln vardı onları kıs yapılacak bişi yok onun dışında hatırladığım fps için. rate cl_cmdrate cl_updaterate'ler var pingi düzene sokmak için 15000 80 80 falan mı ne kullanıyordum sanırım eskiden, daha doğrusunu bilen varsa 1mb adsl için yazarsa iyi olur.
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 nostaljik cs haritaları konusu saolsun anılarım depreşti gittim source kurdum. oynuorum akşamları 1 saat falan. "refresh all" diyip pingi düşük bulduğum ilk server a giriyorum başka server bilen eden varsa yazsın. maç yapmaya daha var biraz daha ısınayım :) bi de source'a kıl oldum yürürken tab'a basardım kim ölmüş kim kalmış diye..artık steam menusune dönüyor esc e basayım derken kaç kere anlamsız vuruldum belli değil asdasf
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Ben de o dertten müzdaripim ya. Steam'e ulaşmak için olan tuş kombosu değişmiyor mu acaba? Shift + tab baya sıkıntı. Ama esc basmana gerek yok, aynı tuşlara bir daha bas kapanıyor =)
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 community varsa sunucu alayim bi yerden takilalim?
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 source a da bu nostalji haritalarini yukleyebiliyo muyuz peki? yani bunlar beta 5ten kalma , birileri yeni grafik patchi falan yapmi$ midir bi ara$tirsaniza. css nostalji sunucusu yapariz, zevkine 12 ki$ilik, yeterli olur.
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Holy said: Ama esc basmana gerek yok, aynı tuşlara bir daha bas kapanıyor =) şu bilgi bile nispeten yüreğime su serpti :) haritaların source veya 1.6 olarak grafik dışında bi farkı olmasa gerek..herhangi bi bsp çalışmaz mı versiyondan bağımsız olarak?
Snake Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Esh said: birileri yeni grafik patchi falan yapmi$ midir bi ara$tirsaniza. araştırma sonuçlarını e-posta olarak mı atayım yoksa masanıza mı bırakayım efendim?
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 1.6 da 2 haftada yine efsane olurum ama zamanim yok
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 kozalak said: cs cource oynayan var mı yav? aynen steam'de indirmden aldım, deli gibi oynuyorum. Senelerdir ne özlemişim ya asdf
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 souce kaymak gibi oyun abi oynayin oynattirin
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 abi nickleri söyleyin bari. zaten 3 tane server var oynanabilecek, tanıyalım ekleşelim burdan.
Öne çıkan mesajlar