Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Counter Strike

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wasp'takiler hala yaşıyormuş, onların servera giriyorum ben işten sonra arkadaşla

cs.wasp.gen.tr
dm.wasp.gen.tr

sliph'in dediğine de bakacam akşam girc'dan tnx

bu arada fps_max 101 yap işte
sonra optionsda cesetlerin yerde ne kadar kalacağı, max shell fln vardı onları kıs yapılacak bişi yok onun dışında hatırladığım fps için.

rate
cl_cmdrate
cl_updaterate'ler var pingi düzene sokmak için

15000 80 80 falan mı ne kullanıyordum sanırım eskiden, daha doğrusunu bilen varsa 1mb adsl için yazarsa iyi olur.
  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
nostaljik cs haritaları konusu saolsun anılarım depreşti gittim source kurdum. oynuorum akşamları 1 saat falan.
"refresh all" diyip pingi düşük bulduğum ilk server a giriyorum başka server bilen eden varsa yazsın. maç yapmaya daha var biraz daha ısınayım :)

bi de source'a kıl oldum yürürken tab'a basardım kim ölmüş kim kalmış diye..artık steam menusune dönüyor esc e basayım derken kaç kere anlamsız vuruldum belli değil asdasf
Mesaj tarihi:
Ben de o dertten müzdaripim ya.

Steam'e ulaşmak için olan tuş kombosu değişmiyor mu acaba? Shift + tab baya sıkıntı.

Ama esc basmana gerek yok, aynı tuşlara bir daha bas kapanıyor =)
Mesaj tarihi:
source a da bu nostalji haritalarini yukleyebiliyo muyuz peki?

yani bunlar beta 5ten kalma , birileri yeni grafik patchi falan yapmi$ midir bi ara$tirsaniza.

css nostalji sunucusu yapariz, zevkine 12 ki$ilik, yeterli olur.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Ama esc basmana gerek yok, aynı tuşlara bir daha bas kapanıyor =)

şu bilgi bile nispeten yüreğime su serpti :)

haritaların source veya 1.6 olarak grafik dışında bi farkı olmasa gerek..herhangi bi bsp çalışmaz mı versiyondan bağımsız olarak?
Mesaj tarihi:
Esh said:

birileri yeni grafik patchi falan yapmi$ midir bi ara$tirsaniza.

araştırma sonuçlarını e-posta olarak mı atayım yoksa masanıza mı bırakayım efendim?
  • Yeni Oluştur...