Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 iki gün önce eski karate kid'e özlem duymuşken rastgelmiştim trailer'a da, eskisi halen şahane filmken remake yanlış karar olmuş. karate kid adıyla kung fu üzerine film de facepalm, cidden çok düşünmüşler mi merak ettim. king kong remake yapıp içinde godzilla oynatsalarmış bari. ceki çen'e her zaman açık çek yazarım ama pat norita, miyagi-san karakteriyle 'uzakdoğulu mistik hoca' olayına noktayı koymuştu. olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ceki cen varsa bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 güzel olacağa benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Güzel bir tekrara benziyor, ayrıca Çin'e giden bir zenci de iyi bir fikir. ama veled çok çok ufak ya, max 12 yaşında falan gösteriyor, 15-16 yaşında gibi birini bulsalarmış daha iyiymiş. Yok eğer Heripotır gibi seriye bağlarız ve parayı kırarız deyip küçükten seçmişlerse bilemeyiz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ceki çen den miyagi usta olmaz ya bence. yani olabilir de olmasın ya. umarım karakteri kopyalamaya kalkışmamışlardır, ceki biraz daha cıvık, daha bi geyik hoca modeline cuk oturabilir de miyagi modeline ayak uydurması zor gibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Kung-fu her şekil karate'den daha ilgi çekici bence. Sevinsin karateciler adı karate kid kaldıgı için. Jackie role ne kadar oturur bilmiyorum, görücez. Miyagi rengi olmaz ama shadow'un dediği gibi. Onun yeri ayrı. Daha slapstick bir hoca olmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ahmet albümde üstüne çok fazla geliyoruz bence hiç girme buralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 zencili karate kid iyiymiş. lazım ama böyle bi film bayadır sağlam gazlı karate filmi gelmiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Xaenin said: Ahmet albümde üstüne çok fazla geliyoruz bence hiç girme buralara. Eski fotolar kenk, delikanlı oldum ben şimdi. Harbiyim. Görüşelim bir ara alayım ifadeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bana kalirsa sinemaya gidipde seyredilesi degil. senaryo basindan sonuna belli, ki zaten bir film yapilacaksa zaten teknolojik olarak o zamanlarin cekim tekniklerinden kat kat ustun 3d teknikler fln uygulanacaksa cekilmeli (king kong, supermen titanic vs vs..) kalkipta bir fight club in yada rain man in remake yapilmasi cok sacma olur. bu filmde oyle olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 will smith de oglunu oyuncu yapti sonunda bir 5 sene sonra iyice gormeye baslariz bu cocugu beyaz perdede. o degil de bence de guzel olacak gibi film. yani konu belli, sonu belli ama eglencelik bir film olur bence hem jackie chan hem jaden smith, bu cocugu taa pursuit of happiness dan tutmustum zaten, iyi oyuncu olacak. izlenir bence bu film gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 çeki çen yeter tek başına izlenmesi için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ilk filmdeki miyagi-san'ın dramatik hikayesini, amerikan devletine ve toplumuna inceden eleştiriyi burada yakalayamayacaklar ki. çin'e gidip "abd rakip çinlileri döver" mesajı verirsen ne anladık? totaliter komünistlerin dayak yemesi de mesaj tabii ama ilk filmin mesajıyla alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ilk filmin verdigi mesaji niye versin? hatta mesaj niye versin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 o halde neden ismini ve ana konusunu alsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 neden almasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 abi naptınız ya, konusu diğer çocukların ağzını kırıp kızı etkilemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bunda da cini elestirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bu fragmanda çalan şarkının adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 fort minor - remember the name Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=o5YJfPBqPNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 bide su vardir ii gaza getirir; http://www.youtube.com/watch?v=A7TkzqrAdE8 nese bu postu rocky 6 basligina tasiyin. modlar calissin azcik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 çok sağğooluuun valla şarkıyıda sevdim fragmanıda yeni karate kid en azından diğerleri gibi emrah değil zenci sonuçta herzaman 20 cm önde ehehehhe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 "Back to the Future'ı yeniden çekiyoruz, Doc'u Ian McKellen oynayacak" gibi olmuş. Jackie Chan allah gibi adamdır da, Miyagi yapmasalardı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Laorx said: abi naptınız ya, konusu diğer çocukların ağzını kırıp kızı etkilemesi. ana konu o ama küçükken pek anlamadığım, sonraki yıllarda tekrar izleyişlerimde filmin "çocuklukta seyredilip etkilenen, büyüyünce unutulan film" kategorisinden sıyrılmasını sağlayan olay miyagi-san'ın ikinci dünya savaşı sırasında ülkesi saydığı amerika için savaşırken eşinin toplama kampına gönderilmesi hikayesi, savaş madalyası almış adamın 40 yıl sonra hala gençler tarafından kaçak göçmen muamelesine tabi tutulması ve adamın niyeti olmadığı halde sonunda bunun için de hesaplaşmaları. niye ana konu o dedim ki, ana konu okul kabadayılarıyla en güzel hesaplaşılan film olması tabii ki heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar