Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon's Souls (PS3) - 2009 un en iyi RPGi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yani ben oyunu tekrar oynamak değilde yeni yerler oynamak istiyorum.oyun mukemmel sürükleyici cunku.hani uzat uzat ben oynarım yine
Mesaj tarihi:
aga kap shopto dan iste eheuehu

oyun cok uzun soluklu, ole gow3, diragin eyc gibi bitirip kenara atmiyorsun
seven adam zor birakir oyunu, fiyatina gore cok dolu cunki

ha begenmez zor gelir filan o zaman satar/takaslar burdan belki
Mesaj tarihi:
aşırı geriliyorum ben bu oyunu oynarken ya : altı üstü 5 boss öldürdüm. ToL ve 5. dünya mesela içimi karartıyor. böyle bi diken üstünde hissediyorum kendimi.

knight karakterim var. meat cleaver yaptım ulan yapmasamıydım dedim demon soul verdik başka birşey yapabilirmiydim dedim sonra vurduğu dmg ı görünce rahatladım. boss a giderken gıdım gıdım ilerliyorum, içimde hep bi korku. hayatımda hiçbir şeye bukadar özen göstermedim be :P

ha şeyi sorucam. bu 2-2 de bearbug ların olduğu yerde fps sürünüyor mu sizde ? bende felaket durumda. o lava nın oraya kadar indim falan zaten long sword vardı o sırada ölmek bilmedi büyük olanlar of çıldırdım resmen. lava dan 3-5 stone aldım üstüm doldu item burden ring e rağmen falan bi daha gitmem herhalde oraya.
Mesaj tarihi:
Fps düşüşü olmadı bende.

Blue dragon içinde oklucan, Ama çok ok lazım. Güçlü bi bowun olmadan pek tavsiye etmem, Ayrıca beden modunda gidip bi kaç BF alırsan yanına daha rahat keserin. Invade lere dikkat et o şekilde girersen
  • Yeni Oluştur...