Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doom 3 mü half life 2 mi????


n0body

Öne çıkan mesajlar

Çok klasik bi topic oldu amaaa :D şu an için önemli..

Çünkü...
Açıklanan Doom 3 çıkış tarihi 3 Ağustos
Half life 2 : 2 Ağustos :D :D :D
ardarda çıkacaklar... olayı düşünsenize... (olayın ekonomik açısını düşünmeden direk güç gösterisi yapmışlar ikiside aynı anda çıkartarak:) acaba hangisi daha çok satıcak??)

ikisinden birini alcak olsaydınız hangisi olurdu ? :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gerizekalılar tam boş vakitlerimin azalacağı ve bir ihtimal bilgisayardan uzak kalacağım bir dönemde çıkaracaklar ya oyunları, ne desem az. temmuz'da çıkar diye kompüter bile değiştirmiştim.. :hrr:

elbette ikisini de alıp oynayacağız, halefleri az iz bırakmadı üstümüzde..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

doom 3 ün alphasını oynadım far cry dan daha iyi değil grafikler ama daha iyi olacak full versiyonunda ama ultra abarık state of art da olmıycak.

HL2 ise levela göre 1 sene öncesini grafikleriymiş.

bence doom.[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki:
evet
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya tabi ikisini de gidip alcaz bitircez falan amaa :D bariz bi yarış içindeler sizce hangisi kazanır diyorum...
bana half life 2 gibi gelio... doom 3 grafikleriyle ve atmosferiyle daha güzel gözüküo bana ama yine de half life 2 çok daha fazlaw satacak... (sırf bunun için level alıp bakıcam kim sollamış die :D )

hem tek olay grafik te değil
iki oyunda atmosfer olarak aşmışlar[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok bende ikisinide alıp oynayamayacagım ...
hem ekran kartı hemde asker oluyom 1 agustos sınav 12 sı teslım falan ...
zaten oyunların turkıyeye dususlerı (gercı zıbıl gıbı hl2 kuponu falan var mıllette) bıraz zaman alır buda bana patlar ...
askerıyede actıon a mı baslasam , bakın komutanım boyle hl2 doom3 dıye olaylar var evet efendim gibi gibi ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saçma bir karşılaştırma bence çünkü doom başka hl başka. diceksiniz ne farkı var 2si de fps ama çok farkı var. bir kere doom fps türünün öncülerindendir (doom 2 kendi pc mde ilk oynadığım oyundur zati) ancak full aksiyon dolu bir oyundur önüne geleni kesersin. bu açıdan biraz painkiller'a benzeyecek oyun bence. hl2 ise konusu kurgusu olan tamamen farklı bir oyundur.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart?
Even though they say angels don't kill...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

doom 3 bencede daha ıyı bır gırıs yapacak ama 2-3 ayda olayı tamamen bıtecek kı multı layı 4 kısılık coop larla sınırlı olacak (oyle hatırlıyorum yanılıyor olabılırım) ,ama HL 2 ???
dusunsenıze 1 ay sonra CS 2 ve olabıldıgınce dıger modlar NS ler ve alakalı alakasız onlarca mode ,hatta cıkacak pekcok oyunun HL2 motoru kullanacagını dusunursek (vampıre the masq:bloodlınes gibi) bu tarz vampıre modları bıle yapılabılınecek gayet duzgun bir motorla gelmıs olacak HL2 tabı eger HL gıbı ılgı gorur ve desteklenırse ...
kısaca ılk 3 ay D3>HL2 sonrasında D3<<[hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca nalamıyorum herkes leveldakı notuna bakıyor sankı leveldakıler cok aşmış şahane adamalr gıbı 6 ay once cıkan oyunu yenı oyun dıye tanıtırlar kendı zevklerı ve beynılerıne gore not verırler orjınalı degıl populerı severler vs vs
bence oyunlar konusunda objektıf bı gorus ımkansızdır oturun oynayın kendınız karar verın ıyımıdır kotumudur dıye ulkemızde korsancılık cok ılerı duzey oldugu ıcın oyuna parada vermıyosunuz bı yemek parasını 3 oyun alınıyo ulkede dergılerın bızı uyarmasına gerek kalmıyo o yuzden fazla
hee level ı bende alıyoruz okurum severım ama level ın verdıhı ılahı not degıldır yazar kafasına gore vermıstır o notu o yuzden bı oyunu oynamadan XXX dergısı kotu not vermıs almıyım dıye kenara atmayın benım hayatımı degıstıren en etkısınde kaldıgım suıkoden dıye bır oyun vardı japon RPG sı turkıyede oynıyanı bırakın bılenı bıle bı elın parmakları kadardı ben balına bu oyunun ıkıncısını coklu oyun olan bı CD de gordum bı oynıyım dedım azıcık grafıkler çizgi film UO tarzı oyunnu bılen kımse yok ısmı duyulmamıs fılan ılk bolumu bıtırdım sıkıla sıkıla ılk bolumden sonra karsıma oyle aşmış bı hıkaye cıktıkı FF8 e bıle burun kıvırır oldum oyuna aşık oldum resmen hayatımda oynadıgım en ıyı oyundu bence ama tek bır kımse bıle turkıyede bılmıyordu oyle bır oyunun var oldugunu ve japonyada hayvan gıbı satış rekorları kırdıgını oyunun 3 versıyonu yapılıp 4. nun yolda oldugunu kart oyununun ve mangasının mevcut oldugunu hatta yapımcı konamı nın su anda japonyada oyun dunyasının ıkıncı ansıklopedısını hazırladıgını ve bu 2. oyun ıcın text adventure tarzı ıkı yan oyun yaptıgını ve bu saydıklarımdan oyunlar harıc hıcbırını ıngılızceye cevırmedıgı gıbı 3. oyununda pal versıyonundan vaz gectıgını[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim nedense hep half-lifea karşı bi antipatim olmuştur. Ve half-lifea karşıda hep quake ve serisini savunmuşumdur. Belki id'ye saygımdan(Adamlar sayesinde fps doğdu, gelişti) bilmiorum..
Ama bu roundu half-life 2 kazancak büyük ihtimal. Çünkü cidden herkes artık full actionlı hack and slash tarzı fpslerden baydı. Zaten hl 1'de bu sayede çok tuttu. Oyunda herkesi öldürmek zorunda deildin, yanına seninle savaşan birileri alabiliodun, boss yaratıkları quaketeki gibi bütün cephaneni harcayarak deil, her ne kadar bir yolu olsada, aklını kullanarak öldürüodun. Hele birde oyun için daa önceden hazırlanmış olaylar yok mu.. Onnar olayı bitirmişti. Şimdi hl 2'de de aynı durum olucak. Bi de üstüne güzel bi grafik motoru(Doom 3'ünkinden kötü olsada güzel), mükemmel bi fizik motoru ve süper bir çevre etkileşimi ekledim mi hl2'yi oynamanın tadı bambaşka olucak. Oyun d3'ün aksine bi kaç kere bitirebilecek ve her defasında farklı bi tad verebilcek bi oyun olucak. Üstüne üstlük hl2 d3'teki "Something went terribly wrong, ımh!" konusuna nazaran çok daa baba bi bi konuyla kaldıı yerden tam gaz devam edicek.
Sırf bu yüzden id softwaree kızıyorum, "Be adam mükemmel şekilde yazılmış süper bi grafik motoru yazarsın da, neden çevre etkileşimi veya güzel bi konu eklemezsin? Ne zaman annıycaksın millet senin oyun tarzından baydı, oyunu grafikler için ve sende hatrı kalması die alıo.."
Her ne kadar 2sinide alıp oyniicaksamda, her ne kadar kalbim d3'ten yana olsada hl2 ortalıın .... koycak.. :([signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çıkarsınlar bakalım...
şunun şurasında 1 ay kaldı..
diyorum ki ne doom çıkacak ne hl 2...
ikiside eylüle sarkacaklar...yada daha geçe...

HalfLife 2 yi çıktığı gün alacağım kaçırmadan ve saatlerce bitirmeye çalışacağım kafede..

ehe evdeki makine kaldırmadığı için rezalet olacak ama katlanıcas malum...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...