Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 -Aloo siyah ekran cikti efendim... -Yazin kullanici adinizi, -Yazdim. -Parolanizi da girin, . -Tamam. -Garip karakterler akmaya basladiginda klavyeden F7'ye basin. -Elimle mi ? .... -Eee,siz bilirsiniz. -Alo,iyi gunler.Ben Internet'e giremiyorum. (Butun ayarlar kontrol edilir, her sey yolundadir...) -Bir sorun gorunmuyor,tam olarak ne hata mesaji aldiginizi ogrenebilirmiyim ? -www.internet.com yazıyorum ama ordan bi yere bağlanamıyorum -Ben bir imac kullanicisiyim. -Buyrun hanfendi,sorun neydi? -Benim CD surucumden iceri sinek girdi. -Anlayamadim efendim. -imac'ime sinek kacti diyorum. -Peki ben telefondan ne yapabilirim sizce ? -Ama goruyorum,yuruyo icerde. -Bocek ilaci falan sikin isterseniz... -Bi sey olmaz mi ? -Bilmem,aslinda biz imac'e destek vermiyoruz pek,PC olsaydi yardimci olabilirdim - Hamfendi sizin modemler bana kufrediyo. - Anlayamadim efendim. - Bunda anlayamayacak ne var,resmen kufrediyolar iste. - Emin misiniz ? - Buyrun dinleyin (telefonu cevirme sesi, calan telefon sesi, pesinden ana-avrat kufur). - Ee siz hangi numarayi aramistiniz bi kontrol edelim lutfen. - 344 26 16 - Bu sizin numaraniz mi ? - Hayir,a radigim numara. - Beyefendi,o bizim numaramiz degil bir ev numarasi sanirim. - Ben 10 gundur bu numaradan baglanmaya calisiyorum ama... - O zaman kufretmesi de dogaldir !! - Benim sayfalarim gelmiyo. - Su an yurtdisi cikisimizi saglayan uydudan kaynaklanan bir sorun var efendim. - Bi ilgilenseniz... - Sey,uydu uzayda efendim -Ha tamam o zaman - Aloo Iyi aksamlar nasil yardimci olabilirim ? - (Sinirli bir ton) Iyi aksamlar hamfendi, ben tam olarak 26 dakika 36 saniyedir Internet'e bagliyim ve hala hicbir sey gelmiyor, daha ne kadar b eklemem lazim acaba? - Gelmiyor derken sayfalar mi acilmiyor beyfendi? - Hayir kardesim,hicbir sey olmuyor.Iste bak 27 dakka 53 saniye oldu,hala bisi yok !! - Internet explorer'i actiniz mi beyfendi ? - Ne eksloresi ? Nasil yani ? - Himm beyfendi,Internet'e girdikten sonra Internet Explorer ya da Netscape programini calistirarak Web sayfalarini gezmeye baslamaniz lazim. - Alala,Internet'e girince kendi baslamiyomu yani ? - Sanirim makinam kilitlendi. - Simdi soyle yapalim,ctrl-alt-delete. - Hepsine ayni anda mi? - Evet. - Ama parmaklarim yetmiyor? - Bakin once ctrl'ye sol elinizin basparmagiyla, sonra sag elinizin bas parmagiyla alt-gr'ye,sonra da sag elin isaret parmagiyla delete tusuna basiyorsunuz. - ctrl'ye bastim,alt tusuna da simdi. - Delete'e basicaksiniz. - ctrl'den elimi cekeyim mi ? - Hayir efendim. - Peki alt-gr'den ? - Hayir efendim dedim ya, hepsine ayni anda basiyo olmaniz gerekiyor. - Daha kolay bir yolu yok mu ? - Var efendim,makinada reset yazan butona basin. - Nerede o ?.... - Isterseniz ctrl alt delete'i tekrar deneyelim,basmaniz gerek,sadece bir tus kaldi. - Tamam fisini cektim. - Peki...[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 nerden alıntıydı bunlar?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ben olsam sizbilg i bırakın tv izleyin derim :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ctrl alt del olayı süpermiş, diğerlerini biliyordum da bunu ilk kez duydum :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Prawler, 16 Temmuz 2004 11:06 tarihinde demiş ki: nerden alıntıydı bunlar? bi bilgisayar firmasının yardım hattı gerçekmiş bunlar[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 küfür olayı SOL'da yaşanmış diye hatırlıyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ahahah süperler : ) türk millettiii[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 - Hamfendi sizin modemler bana kufrediyo. - Anlayamadim efendim. - Bunda anlayamayacak ne var,resmen kufrediyolar iste. - Emin misiniz ? - Buyrun dinleyin (telefonu cevirme sesi, calan telefon sesi, pesinden ana-avrat kufur). - Ee siz hangi numarayi aramistiniz bi kontrol edelim lutfen. - 344 26 16 - Bu sizin numaraniz mi ? - Hayir,a radigim numara. - Beyefendi,o bizim numaramiz degil bir ev numarasi sanirim. - Ben 10 gundur bu numaradan baglanmaya calisiyorum ama... - O zaman kufretmesi de dogaldir !! bu gülmekten öldürdü beni ha ha ha![signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ya modem'den ses geliyor ama ilgincime gitmişti ben ilk gordugumde. Modemden nasıl geliyor ki ses?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ctrl olayı iyiymiş :P[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Morgana, 16 Temmuz 2004 11:02 tarihinde demiş ki: ... - Tamam fisini cektim. - Peki... aha burda koptum :lol: :lol:[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp bu yüzden bi tebessüm oluşmadı yüzümde :([signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 hep şu olaydan korkmuşumdur. Acaba bende yaşlanınca felan yeni teknolojiye ayak uydurabilecek miyim?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Daha önceden okumuştum bunların çoğunu ama okudukça tekrar gülüyorum. Aslında Ferrero haklı bilmemek değil öğrenmemek ayıp ama ne gel gör ki ben kendimi gülmekten alıkoyamıyorum.:D[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bu da benim başıma geldi: (bilg. lab.ında) -explorer hiç bi sayfayı açmıyor -nasıl olur butun bilgisayarlar yeni geldi hiç bi sorun olmaması lazım. -hayır kardeşim turkcell in sayfasını bile açmıyor. -peki nasıl yapıyorsunuz gösterin lütfen. (kadın adres barına www.turkcell.com.tr yazdıktan sonra:) -işte açmıyor. -bi de enter'e basmayı deneyin... -şart mı? -!![signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 - Benim sayfalarim gelmiyo. - Su an yurtdisi cikisimizi saglayan uydudan kaynaklanan bir sorun var efendim. - Bi ilgilenseniz... - Sey,uydu uzayda efendim -Ha tamam o zaman ben buna yarıldım ya süper :D nihaha "uydu uzayda" HAAA :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 lol ben bunların bir kaçını okumuştum zor dayandım zausauh bu kadar olduklarını bilmiordum hepsi süper :)[signature][hline]Fredy ReturneD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 türküm dogruyum salagım..[signature][hline]Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ahahaha küfreden modem süpermiş azuahhahaha[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 zbühehehellelele bu arada wussy'nin mesaj sinirime dokundu.. :hrr:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 16 Temmuz 2004 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bide su olay var telefon açıyo adam teknik servise " alo benim interneti kim formatladı " - explorer silinmiş masaüstünden -[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 yaklaşık 1 sene önce okumuştum ve kopmuştum. şimdi yine okudum, yine koptum :-)[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Cthulhu_, 16 Temmuz 2004 18:22 tarihinde demiş ki: bu arada wussy'nin mesaj sinirime dokundu.. :hrr: niye sinirine dokundu ki? adam salakmış işte. türklüğüyle alakalı olduğunu sandığı için ayrı bi salak.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Lol ctrl olayı yardı beni güzelmiş :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 doğru ben yanlış açıdan bakmışım Holyman..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar