DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 beyler BAYAN larin iq sunu falan tartismayin bosuna. 'gideri var mi yok mu?' onemli soru bu. Lexius said: ben bayana sevişmişse kadın derim. pardon KADINlarin diye duzelteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Bağyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Cuce said: bizde biraz aptal gözükelimde siz cok ezilmeyin diye öle yazmış ahahaha şimdi gördüm bunu ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ben annemin karnından doğarken elime bu resmi vermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 söylendimi bilmiyorum da sarışının gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bayan baymayan yok önemli olan insan olmak argadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Şu "gideri var" muhabbetinizi abarttığınızın farkına varıp nasıl kendinizden tiksinemediğinizi anlamıyorum. Forumdaki baya kullanıcılardan şikayet yağıyor bu şakayla karışık barzo tavırlarınıza, 1 bekledik düzelir diye, 2 oldu, 3 oldu, yine insiyatif kullandık durursunuz diye de, öh be kardeşim yani kendinizi kahvede mi sanıyorsunuz gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 kaan hakli. yapmayin artik boyle cirkin muhabbetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 çok kötü muhabbetler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 "nutella yerim" said: sarısın (tu) emme çakma sarısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Xaenin said: kardeşim yani kendinizi kahvede mi sanıyorsunuz gerçekten? kahveler kötü bir yer değildir kaan. bir çok sosyal mesele tartışılır, saygı çerçevesinde espriler yapılır. sosyalleşilir, iletişim fırtınası yaşanır. gideri var tarzı söylemlerin bi kötülüğü varsa foruma , o da burda sadece erkeklerin olmadıgı gerçeğinden ötürüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Cairne said: "nutella yerim" said: sarısın (tu) emme çakma sarısın Yani su mesajdan iki post once yazdi yapmayin sunu diye, gercekten bazi indanlarin kapasitesini sorguluyorum su durumlarda. Gercekten ayip ya, banlayin beni ben kalitesizim diye haykirmak hosunuza mi gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimidir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ne yazmıs cozemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 garbage troll'üde böyle oluyomuş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 o sidiler blu ray olsaydı anlarlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimidir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ya o diil şimdi 15 dk dır bakıyorumda suna çakma sarısınla kapasitenin ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 dory said: abvblizzard said: bu olabilir mesela. bu sana guler ama agziyla degil :) sdfsdfsdfdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 nolmuş burda ._." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 dory said: delinin biri kuyuya tas atmis, 40 akilli cikaramamis. kendini zeki sanan arkadasimiz, gelip *buraya bi ton laf sokmustum ama sildim tatsizlik olmasin* burda boyle densizce bi laf etmis, kendisini affediyorum. sadece bu forumda bile, seni tokatlayabilicek kadinlar var bilgisayar konusunda, kendimi hiç dahil etmeden soyledim bunu. ben de alirim ifadeni o ayri. uyucam simdi, garbage icin gereksiz bi ciddiyet oldu ama lakin gina geldi su tarz topiclerden. kaynamasin dsgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 doğru söze ne denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ya bırahın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Komikmiş. 14 sayfa okumadım tabii de, "KADIN-ERKEK EŞİTLİĞİ!!! ATAERKİL TOPLUM!!! FEMİNİZM!!!" diye çığırtanlar "Yüzdeye vurunca erkekler daha zeki yeaaa" diyen hıyarlardan daha az ayrımcı değil bence. Gülüp geçmeyi öğrenin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 noluyor bakiyim burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 dartanian dönek çıktın yaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar