progamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 http://www.traileraddict.com/content/20th-century-fox/knight_and_day.jpg Trailer-Addict said: Knight & Day centers on a lonely woman (Cameron Diaz) whose seemingly harmless blind date suddenly turns her life upside-down when a super spy (Tom Cruise) takes her on a violent worldwide journey to protect a powerful battery that holds the key to an infinite power source. Güzel bir komedi aksiyon filmi gibi duruyor. "First I will kill myself then her!!" Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 onun cameron diazın silueti olmadığı cok belli ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 pff tom cruise ne yaa dicektim, komedi aksiyonsa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Angelina Jolie & Brad Pitt gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 tom cruise'a şu scientology ile ilgili yaptığı röpörtajdan sonra ayar olmaya başladım adam çok itici geliyor bana filmde sırf o var die böle düşük bi beklentiye girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Biraz esprili MI:2 ayarinda bisi olur sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Tek başına yada arkadaşlarınla gideceksen: Fena değil, zaman geçirmelik, dvd/br dan izlesende olur Çift olarak gideceksen: Sinemaya gidelim, beni yormasın, eğlendirsin diyorsan gidilebilir. Salonun yarısı epey beğendi filmi, aşağı yukarı her espriye güldüler. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bugun seyrettim, fena degildi. True Lies ve Mr. and Mrs. Smith tadinda bir film olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bi vanilla sky daha çıkaramadılar mı ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bayıldım valla. Eşimle gittik ve ilginçtir o da bayıldı :P O biraz daha çok Tom abiye bayıldı ama olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Güzeldi film bencede. Mission Imposible nin daha komedi versiyonu olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Absolut said: Bayıldım valla. Eşimle gittik ve ilginçtir o da bayıldı :P O biraz daha çok Tom abiye bayıldı ama olsun :P senin tom abiden neyin eksik reyis fazlan bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Diaz varsa olay bitmistir cok cekici kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 çok beğendim ya çok eğlenceli bir film tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 normalde bu tarz filmlerden sevdiğim çok az çıkar da bu iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bence sinemada izlemeyin, gayet dandikti. from paris with love dengi dicem ama değil, daha dandini. bir de daha ucuz, uçak sahnesi falan lost kadar kötü CGI idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 7thBreath said: tom cruise'a şu scientology ile ilgili yaptığı röpörtajdan sonra ayar olmaya başladım adam çok itici geliyor bana filmde sırf o var die böle düşük bi beklentiye girdim. aynen. john travolta da scientologistmiş herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 kesinlikle izleyin mükemmel bir aksiyon/komedi.hiçbir saniyesinde sıkılmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 dün gece izledim her ne kadar tom cruz lu filmlere ambargo koymuş olsamda adam döktürmüş süper keyif aldım ayrıca "cool guys don't look at explosions" sahneleri çok güzeldi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 biraz uzun gelse de sürükleyici. beklediğimden iyiydi açıkcası. ki kolay kolay action filmlerinden hazzetmem ama bu güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 güzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar