Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Dosyaları kurcalarken sağa sola hatıra ^_^ diye sakladığım SS'leri buldum. Birçoğu silinmiş ama yine güzel şeyler var. Selam Kael Babsör; BB Kael; OMG BAT RIDERS; Noob inc, No Bindings M8 - Hakkar DOWN & DIE RAGGY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 gm warrior seti kadar güzel bir set yapılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 EU wow serverları açılış günü ve guildın kurulumu, Hordish Manner.. http://img697.imageshack.us/i/006200501157rh.jpg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 nostalji diyince aklıma geldi uploadit.org'a 2 senedir girmedikten sonra neler koymuşum lan ben diye bakınca gördüğüm ssler; (10-12-2004 tarihinde koyulmuş, US Warsong serverinin en yüksek lvl'li ilk kez uldaman temizleyen grubu :d , server first) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 off off eski günler 40 kişi borumu ya organize etmek felan filan şimdi insanlar 25 kişiden daralıyor o zamanlar ohooo bu arada hordish manner gördüm hey bee bl den başlarken bende birkaç arkadaşımla kam/omen/haggard filan vardı onların guild girmiştim sımdı adını unuttum guildin old dayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 acaip moral bozucu bir topic ama aynı zaman hoş da olmş teyy tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Wowp0rn 18+ SS cdmi bulunca 60 zamanlarından güzel hatıralarımıda eklerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 2006dan, hatta tga formatlı kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 benim ssler kayıp ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 benim eski makinanın hdd yandı gitti butun ssler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Günde 1 tane felan verim benim ssler çok karizmadır inme yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 rahatsiz said: 2006dan, hatta tga formatlı kalmış o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kral adam diye titleım varmış be eskiden adammışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 http://img96.imageshack.us/img96/7668/1262180012413.jpg said: MISS THE WINDOW DO THE 2 FIRE LORD PULL STACK UP ON THE ROCK GUYS TURN THE DOGS AROUND LOOT THE FUCKING DOGS HUG THE RIGHT WHO AGROED THE IMPS WHY IS THERE A HOUND ON THE HEALERS WHAT DO YOU MEAN YOU DONT HAVE FEAR WARD GET OUT OF THE FIRE STOP DOING THAT WARLOCK RUN AWAY BEFORE THEY DIE I FORGOT MY FR BRB YOUR THE BOMB RUN TO THE TANK STOP DPS BRING THE CIRCLE UP THE RAMP NO NOT THE STAR YOU CAN SEE RAGNAROS IN THAT WINDOW, GO CHECK IT OUT FORGOT MAG'S SEAL WHO SERPENT STINGED THE SHEEP DONT STAND IN THE COALPIT TOO SOON EXECUTUS BY FIBER BE PURGED DRUID PANTS ss değilde şimdi yeni nostalji başlığı açmıyım dedim. hey gidi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Kaede said: LOOT THE FUCKING DOGS ahahah çıldırırdı bizim guildmaster bu yüzden bi de executus'daki multi-shot klasiği vardı HUNTERS FFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 lvl60 zamanlarından kalma anca bi kaç ss bulabildim bende. diğerleri hep eski harddiskte kalmış : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 vay be adam sapphiron kesmiş classic döneminde (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Kaede said: http://img96.imageshack.us/img96/7668/1262180012413.jpg said: MISS THE WINDOW DO THE 2 FIRE LORD PULL STACK UP ON THE ROCK GUYS TURN THE DOGS AROUND LOOT THE FUCKING DOGS HUG THE RIGHT WHO AGROED THE IMPS WHY IS THERE A HOUND ON THE HEALERS WHAT DO YOU MEAN YOU DONT HAVE FEAR WARD GET OUT OF THE FIRE STOP DOING THAT WARLOCK RUN AWAY BEFORE THEY DIE I FORGOT MY FR BRB YOUR THE BOMB RUN TO THE TANK STOP DPS BRING THE CIRCLE UP THE RAMP NO NOT THE STAR YOU CAN SEE RAGNAROS IN THAT WINDOW, GO CHECK IT OUT FORGOT MAG'S SEAL WHO SERPENT STINGED THE SHEEP DONT STAND IN THE COALPIT TOO SOON EXECUTUS BY FIBER BE PURGED DRUID PANTS ss değilde şimdi yeni nostalji başlığı açmıyım dedim. hey gidi günler ASDJSADGAGHGHDKDADAKHA AHAHAH ARKA SAYFADA KALMASIN BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 EVIL_DeaD said: vay be adam sapphiron kesmiş classic döneminde (tu) guild method zaten ^_^ 80%'i yok yanniz o sstekilerin simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 cthun ve kelthuzad sslerini de koyarım bulursam. sonra da lvl 70e geçeriz :> vashj kaelthas illidan falan hehe. şaka maka özledim oyunu harbiden ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 http://img684.imageshack.us/img684/9959/wods.jpg su oyunda bu SS yi aldigim andan daha mutlu, daha huzurlu, daha tatmin olmus bir anim olmadi simdiye kadar bilegimin hakki ile almisim millet her turlu pisligi kasarken ve her failin 8 saat spawn beklemek oldugu zamanlar ungorodaki ikinci denememde indirmistim, silithus 3. de indi BS de ne kadar kastigimi hatirlamiyorum, cember cizerim ortada gezen ejderha aggrolar, cikip yola kitelarim bu defa gelip gecen ya picligine yada salakliktan vurur demon despawn olur o aksam birakirsin en son kuzey batidaki acikliga kitelayip yapiyordum,%5 e indirmisim salak paladinin biri atiyla geldi dalmaya basladi despawn etti caps lock u acip agzima geleni yell ile saydirdigim tek andi, zone da olup olayi cakan hunterlar bile teselli etmek icin whisper cakmislardi artorious en uzunu surdu, aggro range den tut leash suresine kadar moblar ve kite la ilgili herseyi bana ogretti, raid sonrasi direk winterspringe kosuyordum ve spawn kovaliyordum gercekten hunterlar arasinda acayip bir dayanisma vardi, hic tanimadigim adam bana nature pot filan yollamisti iyi sanslar dileyip artorius u kesip kafasini cebe attigim sonrasi cektigim bu SS nin sonu daha trajikomiktir, 2 lockout onyxia sinew dusurmedi ve diger iki lockout da DKP si ile beni doven ancak questi hala yapamamis beceriksiz huntardlar almisti elimden questi ilk yaptigim halde sinew u en son aldim buna ragmen bow u ilk alan bendim ehuehu teeeeeeeeey teeeeeeeeeeey wowla ilgili bildigim ince her ayrintiyi ve oyuna hakim olmami bu quest ogretti bana, bgun bile bu dmeonlarla ugrasirken ogrendiklerim yer yer isime yariyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 öldüğüm andır http://i104.photobucket.com/albums/m191/emerancia/ohannez.jpg shatter <3 http://i104.photobucket.com/albums/m191/emerancia/kritik.jpg undercitye tek sıra http://i104.photobucket.com/albums/m191/emerancia/vergaz.jpg palaorc http://i104.photobucket.com/albums/m191/emerancia/adsz-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 @Aluriel kt kill ss i falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 aa club emerancia ? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar