sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bir bok olmaz.benim de başıma geldi,hakim arkadaşsınız barışın ayıptır şikayetçi olma falan diyo arkadaşa sen özür diliyosun gözleri önünde o da şikayetten vazgeçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 git konuş anlaş. zor bişey ama olay bu yani. cidden uğraştırıyolar yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 karnına falan vursaydın ya ayı bişey olmaz inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 veya mahkemeden önce arkadaşı şikayetçi olmamaya ikna ediyorsun işi hakime bırakmadan.kamu davasıyla tutuksuz yargılanarak yırtıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 İnkarı dene madem.Hakim bey göz var nizam var ben nasıl bu adamı döveyim yahu de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bu yaptigindan donus yok gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 tekrar ediyorum kesinlikle bu halde gitme mahkemeye,kestir saçlarını.sırf hakim kıl oldu diye gg olabilirsin ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hapishane günlüğü tut dizi filan çekilir belkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 evladım avukatın yok mu senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Tipe bakıp içerimi atıyorlar cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 barnacle said: hapishane günlüğü tut dizi filan çekilir belkim süttürülenler bu akşam atv'de başlığı ufaltıyorum güncel başlıkların şeyini şey etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 tipe bakıp değil,bu tür sikko olaylarda hakimin insiyatifi oluyor inceden.olayı kapatmak isterse tarafları ikna edip kapatabiliyor.o yüzden. SAÇIN UZUN GEÇ,SIRADAKİ şeklinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 oha geçmiş olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kim ne derse desin bu tip şiddete karşıyım cezan neyse çekersin umarım bu ne saçmalıktır dağ başı mı herifi takip ettim yumruk attım falan.Arkamdan vurdu gibisinden 'delikanlı' havasında girmişsin zaten.Helal olsun gittin dövdün çok işe yaradın sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 geçmiş olsun. bi şey çıkmaz gasp, silahlı saldırı filan olayı yoksa. keşki tanıdık bir karakol filan olsaydı, olayı çok büyütmeden babalarınızı filan çağırıp hadi bakayım bir daha yapmayın diye salarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 yaptığının affedilir bir yönü yok umarım karşı taraf kısa sürede iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ahaha xunn beni dovdu demeye utanirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Karşı tarafta ciddi bir hasar yok. Dikiş var, çocuk bizi ayırırlarken küfür ediyordu zaten. Öyle öldürmedim çocugu, 3 kere vurdum. Msn'den konustuklarım ne yaptıgını biliyorlar, ölmeyi hakediyor. Gandalf kesilmeyin lütfen, yaptığım yanlış ve yasadışı. cezası neyse çekicem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Xunn kesinlikle haklı arkadaşlar. Hayatımda duyduğumen büyük AREA MASTERZ vakası xunna yapılan çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 synorin arkadaşım, ilk duyduğumda ben de öyle demiştim ilk sayfaya bakabilirsin. fakat haksızsın emin ol. adam bence de ölmeyi hak ediyor, az bile yapmış xunn. hakim falan olsam çocuğu getirseler karşıma mahkemede, bir de ben döverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 xunn gibi zararsiz bi adam birini dövüyosa, o pust kesin haketmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Adamın adı ne ? İstanbulda rastlarsak iki de biz vuralım veaayy kahpeaaaa diye. İstanbulda oldu bu olay değil mi bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Deacon said: synorin arkadaşım, ilk duyduğumda ben de öyle demiştim ilk sayfaya bakabilirsin. fakat haksızsın emin ol. adam bence de ölmeyi hak ediyor, az bile yapmış xunn. hakim falan olsam çocuğu getirseler karşıma mahkemede, bir de ben döverdim. abi burda yazılana göre yapıorm ben yorumu bana anlatılmayan kısımda ne olduğunu tahmin edip ona göre yorum yapacak deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Xunn burda olayı anlats paticik.com forumları olarak dünyanın gördüğü en büyük nerd rage ile adamı un ufak ederiz öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar