Pyro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 AHAHA ABI.. Bu adamın orc versiyonu ile arena yapıyorum ben, ally dan geçme o da, o olabilir mi diye düşündüm de ses ince biraz bizimkinin ahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ES dispel olmuyormuydu lan neydi tam hatırlamıyorum da adam bildiğin mal yani. oyundan anlamıyor zaten onu geçtim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 abi sabah sabah öldüm gülmekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Her izlediğimde gülüyorum ya AJKDHKJASD nasıl bir skilldir bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 inanılmaz komik. hayatıma renk geldi bu videolardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Sen raad ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 trinket kullandı lawuk blind attım raad ol ADSFKŞkjsdgşflh adam spammer sadece multilate vuruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 once bu warlock cok tehlikeli warlocka gidiyorum diyip sora naaabıyım warlocka sen dal dedin demesi süper efsane ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ahahaha bu benim liseden sıra arkadaşım galiba ahahah laflar ses tonu tepkiler aynı ahahah patates etmek , yarım yamalak ingilizce ile prayıst demek , raad ol kanki raad ol kontrol altında herşey modları , inkarcılık asdfsahsdhfas aynı vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Kek. Adam shaman kesemiyor, DK'ya gireyim keseriz diyor. Oldu yavrum. Energy pooling yok, kick yok. Kidney'i 100%de atıyor adam ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 off ben de tbcde hemo specle sinister spamleyen bi roguela oynamistim. bela bisi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 allah belanızı vermesın ya işyerındeyım , izleyemiyorum kufur falan var diye olecem meraktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Lastguard said: once bu warlock cok tehlikeli warlocka gidiyorum diyip sora naaabıyım warlocka sen dal dedin demesi süper efsane ya. w.lock yok orda yanniz =) gerci ne farkeder sargeras gelse gene 1-1-1-1 spamliycek =D CS bitmeden ks atmasi ayri efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 shipitducy said: off ben de tbcde hemo specle sinister spamleyen bi roguela oynamistim. bela bisi cidden. wissy spotted! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Abi 5. kez izliyorum videoyu hala gülüyorum ya.Elemanın shaman full hp ken kestim kanka raad ol demesi beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 shipitducy said: off ben de tbcde hemo specle sinister spamleyen bi roguela oynamistim. bela bisi cidden. AABİİİİİİ : ( Dikkatsizlik farklı şey l2play issues farklı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 adam nekadar iyimser lan "oooo tamamdır bitti. win" kıvamında ama bi ok olmuyo sonuç olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 SnD bile yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Arkadaş kesin trakyalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 pırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mayko nicki degilse diger elemanın bulgar göçmenlerinin lafı mayko ( anne demek, anam olarakda kullanılır aha), yalniz harbi sux fightlar, ben bu blizzardin hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Yok mu bu adamların nickini bilen ya.Bu elemana 500 energyli rogue ver gene tavuk kesemez,Blizzard ne yapsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Arena takımlarının adı gnomercy, armorylerinin linki vardı topicde sanki. Gearı da fena değil adamın. Ya e-bay ya da pve carebear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 vent ses kaydı ve oyunun videosu var abi. kesin kafa buluyorlar. gerçek olamayacak kadar aptal adamlar ya hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Rogue gerçek olamayacak kadar iyi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar